Lion Napisano 22 Października 2008 Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Cześć. Chciałbym zacząć jeździć na rowerze (zawody, wypady w góry itp.) każdy wie o co chodzi Musze kupić sobie jakiś rower na początek lub złożyć (cena wmiarę normalna) Czy może mi ktoś doradzić od czego zacząć. Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kathar Napisano 22 Października 2008 Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Postaraj się dokładniej określić tę "w miarę normalną cenę". Będzie łatwiej coś doradzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lion Napisano 22 Października 2008 Autor Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Za bardzo się w cenach nieorientuje wiec nie wiem. Mam też rower do którego mogę dokupić części. Jest on w dobrym stanie. Wiem że muszę kupić do niego ramę, amortyzator przedni, kierownice. No i wymienić kilka rzeczy na których już się znam takich jak hamulce itp. Mógłbyś coś doradzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ender Napisano 22 Października 2008 Udostępnij Napisano 22 Października 2008 jak cena ma byc w miare to komponenty ze sredniej polki z najlepszym wspolczynnikiem waga/cena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 22 Października 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Podaj maksymalną kwotę jaką chcesz wydać na rower, wtady będzie wszystkim łatwiej szukać czegoś odpowiedniego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 22 Października 2008 Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Co to mają być za zawody - maratony? Chodzi ci o możliwie najtańszy rower zdatny do wymienionych przez ciebie celów, czy masz jakąś górną granicę cenową, poza którą nie możesz wyjść? Pozdrówko indagujące ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lion Napisano 22 Października 2008 Autor Udostępnij Napisano 22 Października 2008 750zl jakbym się zmieścił w amortyzatorze i ramie było by super ale cena może być trochę wyższa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 22 Października 2008 Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Rozumiem, że 750 zł za samą ramę i amor? Bo na cały rower do jazdy po górach i na zawody (jakie by one nie były) to jednak trochę za mało... chyba, że używany... Pozdrówko precyzujące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lion Napisano 22 Października 2008 Autor Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Znalazłem rozwiązanie. Kumpel wygrał rower na zawodach i swój oddal by mi za 100 zł więc mi się udało. Dzięki wszystkim za dobre chęci. Temat zamknięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaamil Napisano 23 Października 2008 Udostępnij Napisano 23 Października 2008 A co to za rowerek z ciekawosci bo cena niesamowicie niska? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 23 Października 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Października 2008 1. Nie opłaca się inwestować kasy w starego złoma. 2. Za 1500zł kupisz naprawdę przyzwoity rower marki Kross. 3. Tutaj piszemy testy, przenoszę temat do odpowiedniego działu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JerzyB Napisano 24 Października 2008 Udostępnij Napisano 24 Października 2008 za 1000zł wyrwiesz już Krossa A2 ale to raczej w zimę. Rowerek na początek porządny. Sam na nim śmigam i nie narzekam tylko teraz mi hak poszedł :/ A oprócz tego wszystko idealnie chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lion Napisano 24 Października 2008 Autor Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Wielki dzięki chyba kupie Krossa A2 ( Temat zamknięty ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HANSON Napisano 24 Października 2008 Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Warto też sprawdzić na allegro. Mój brat kiedys kupił bardzo fajnego felta za 1350 zł. Rower wygląda na bardzo drogi i jest to opinia wielu osób które go widziały. Przed zakupem Krossa sprawdź jeszcze czy nie dostaniesz czegoś lepszego. Nie twierdzę że Kross A2 jest kiepskim wyborem ale może jeszcze się rozejrzyj. I pamiętaj o dobrym doborze wielkości ramy! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.