Hoover Napisano 20 Października 2008 Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Chce sobie kupic jakiś rowerek gdy poszedłem do sklepu powiedzieli ze nie maja żądnych rowerów enduro (bo koniec sezonu i sprzedają to co zostało), po tym co im powiedziałem (że ma to być rower na którym dojadę do Olsztyna 20 km i tam sobie ostro pojeździć, a jak będę czekać na obiadek to żeby wyjść na podwórko i poskakać) to zaproponowali mi rower z 2009 HARDBONE za 3500zł co wy o tym myślicie, denerwuje mnie to ze jest rama mała i będę na tym niezbyt wyglądać, jak pokazałem im co mi się podoba rower za 8,5ty z karbonu, to powiedzieli ze się złoży przy takiej jeździe :/ chce się wyżyć na rowerze ale jak sobie ulżę to nie chce go z powrotem nieś na plecach plecach. Jutr już bym mógł zamówić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ebikerzone Napisano 21 Października 2008 Udostępnij Napisano 21 Października 2008 To mozesz kupic ode mnie. Mam do sprzedania coś takiego: Rama Duncon Amstaff 2008 - czarna z malowanymi ręcznie różami w kolorze perłowym Amortyzator - Manitou Six - 100 mm, czarny z z malowanymi ręcznie różami w kolorze perłowym Stery - Da Bomb - niezniszczalne, głęboko wpuszczane w główkę Kierownica, mostek, sztyca - Ritchey PRO Klamkomanetki, przerzutki, korba, hamulce v-brake - Shimano LX LInki - Shimano XTR Obrecze - Alexrims DM18 Piasty - Formula na lożyskach maszynowych Gripy - Specialized Opony - Specialized I co Ty na to? Jesli chcesz na nim skakac to jedynie wymieniasz amor na 130mm i gotowe. Rower jest nowy. Co do ceny mozemy sie dogadac... Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoover Napisano 21 Października 2008 Autor Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Chce nowy, nie mam jakoś zaufania do rzeczy używanych. Napiszcie co sądzicie o tym rowerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek92 Napisano 22 Października 2008 Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Rower jest nowy. Co do ceny mozemy sie dogadac... Zobacz co kolega napisał... - czytaj uważnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 22 Października 2008 Udostępnij Napisano 22 Października 2008 chcesz rower do enduro czy do dirtu? nie wiem czy zauwazyles ale nie robi sie karbonowych ram do ciezszych zastosowan (poza nielicznymi wyjatkami), bo karbon mimo swoich niezlych wlasciwosci raczej nie za bardzo znosi katowanie. nie za bardzo jestem tez pewien co dla ciebie oznacza enduro, to po prostu dosyc ambitna turystyka z domieszka elementow grawitacyjnych. przeglądnij sobie oferty firm i zobacz co maja z karboniakow do enduro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 22 Października 2008 Udostępnij Napisano 22 Października 2008 co do karbonu w rowerach do enduro i cięższych zastosowań, to najczęściej robi się z niego tylko wzmocnienia, choć czasem robią całe ramy karbonowe to są one bardzo drogie więc jeśli nie masz grubo ponad 10tyś to nie inwestowałbym w rower karbonowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zido Napisano 22 Października 2008 Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Sprawdz coś ze stajni NS'a albo jakieś kony ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoover Napisano 11 Listopada 2008 Autor Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Kupiłem tego hardbone, jest niezły dziś zrobiłem kilka zjazdów niebyły zbyt szybkie bo prędkość jaką osiągnąłem to około 25 km/h oczywiste tylne koło od samego początku na hamulcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.