nikodem Napisano 20 Października 2008 Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Pytam z ciekawości, ponieważ ja nie mam jako takiego ideału Jedynie lekki zarys typu grupa sram red, karbon ramka aero mniej niż 1000g itp a wy w co byście wyposażyli wasz rower marzeń? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spros Napisano 21 Października 2008 Udostępnij Napisano 21 Października 2008 w "bidon - napełnij się" i "siedmiomilowe koła" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hrabia Napisano 21 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 mój rower marzeń to scott speedster s20 w co bym go wyposażył? prawdopodobnie w nic ze sfery marzeń.. chyba, że karbonowy koszyk i trąbkę na kierownicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boss Napisano 21 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 21 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Pinarello Prince ... mmmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sztywnyjakszosowka Napisano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 cervelo , colnago , de rosa , takie tam drobne marzenie. plus wyposazenie dodatkowe jakie proponuje kolega Spros hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Scott Genius LIMITED Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flejtuch Napisano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Pinarello Prince ... mmmm amen! Ewentualnie look 595 albo jakiś włoski klasyk ale w zasadzie to wyżej wymieniony i długo nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crow Napisano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 cervelo p4 http://www.cervelo.com/bikes.aspx?bike=P42009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sztywnyjakszosowka Napisano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 tylne widły są genialne ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopaczus Napisano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Scott Genius LIMITED Hmm, toć to nie szosa Miał być Scott Addict? Niezła bryczka nawet. Jak dla mnie SuperSix złożony dokładnie tak, no może z kółkami Easton EC90, no i może z elektrycznym DuraAce bo fajnie się te guziki naciska I przednia przerzutka robie takie śmieszne *bzzzt*! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cigane Napisano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Jeszcze taki projekt genialny się nie narodził... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.