KOSmal93 Napisano 19 Października 2008 Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Witam w moim hexagonie poszedł łańcuch (zakUwałem go ale znowu pękł) , teraz mam zamiar kupić jakiś wytrzymalszy łąńcuch do niego kasy dużo nie mam prosze o pomoc w doradzeniu , który wziąć i żeby pasował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matheus Napisano 19 Października 2008 Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Nie w tym dziale !! Takie rzeczy to tylko w dziale Napęd a pozatym bylo juz duzo takich tematow wystarczy poszukac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KOSmal93 Napisano 19 Października 2008 Autor Udostępnij Napisano 19 Października 2008 aaa przepraszam , to przez mojąnie uwage bo wchodizłem tu i chciałem zobaczyć jakie imprezy , wybaczcie Prosze o przeniesie jeśli się da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 19 Października 2008 Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Przeniesione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KOSmal93 Napisano 19 Października 2008 Autor Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Dziękuje , bład już się nie powtórzy , a odnoście teamtu czy wystarczy kupić zwykły najtańszy łąńcuch czy musze jakiś specjalny (byłem w go sporcie to najtańszy 50zł to wyszedłem odrazu) natomiast w Giancie (sklep obok mnie) były po 10 , 18 i właśnie ten za 18 chciałbym kupićwydał się potężniejszy od tego tańszego. CZy za tą sume warto kupować łańcuch ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 19 Października 2008 Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Do Hexagona V2 wystarczy właśnie taki. Tylko zwróć uwagę, żeby to był łańcuch na 7/8 biegów (choć, jeśli przypadkiem kupiłbyś węższy, też by pasował). Pozdrówko niskobudżetowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KOSmal93 Napisano 20 Października 2008 Autor Udostępnij Napisano 20 Października 2008 dobra dzięki , Temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyklista Napisano 20 Października 2008 Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Ile kilometrów przejechałeś na tym łańcuchu? Przy większych przebiegach kaetę też należy wymienić, ponieważ nie będzie ona działać prawidłowo z nowym łańcuchem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.