Skocz do zawartości

[Ciekawe aukcje] na Allegro, E-Bay'u i in.

jurasek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisane jest, ale wejdzcie na www.fisherbikes.com (oficjalna, z archiwum i modele 2010) lub www.ssc.pl (polski importer tylko '08 i '09) i nie ma na 2009 ani 2010 takiej ramy (UWAGA: malowanie z 2009/20010 a geometria typowa Genesis 1 czyli do 2008 włącznie) no i do tego tez Big Sury tylko pod tarcze a ten jest z pivotami pod V-ki.

Sprobuje napisac, tylko nie wiem czy takie informacje zostana udzielone, jednak to ze jest napisane, ze jest to genesis 2 nie znaczy ze musi byc (tzn. mam tu na mysli przemalowanie) bo zobaczcie na rowery z geo G2, jakie maja rurki (i geometrie przegladalem) a jakie G1 maja rurki (proste). Opisywany ma tez ulozenie i rurki proste (na pierwszy rzut oka widac) jak przy G1 i do tego Big Sury tylko pod tarcze sa a ten jest rowniez pod V-ki (druga rzecz) i trzecia to, ze nie ma ma takiego roweru ani na 2010 ani 2009 rok, jak rowniez w archiwum. Modele 2009 w 2010 roznia sie chciazby malowaniem wiec nie moze bym i na 09 i 10 na raz. no i caly karbon.. W tych rocznikach nie sa laczone ramy z karbonem! Chyba, ze maja specjalny jakis model na wymiany, ale wiem, ze zawsze daja te ramy na ktorych sa skladane mormalnie. I dlatego mnie to ciekawi! Wiec prosze sie nie denerwujcie;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...