kamikazze Napisano 18 Października 2008 Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Witam !!! Mam pytanko jaka jest roznica miedzy tymi dwiema kasetami Sram pg-970 DH a Sram pg-990??? Ktora z tych kaset lepiej wybrac rower jest uzywany miedzy innymi do dh/fr ostatnio zakupilem lancuch Sram PC 991 i korbe Race Face Diabolus X-Type ktora z tych kaset najbardziej bedzie pasowala do tego zestawu. Bardzo prosze o porade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 18 Października 2008 Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Obie będą działać z wymienionym zestawem. PG-970 DH ma mniejszą rozpiętość biegów bo największa zębatka ma tylko 26 zębów, stąd w nazwie DH. PG-990 występuje w wersji 11-32 i 11-34 i jest to najnormalniejsza kaseta, najwyższy model SRAMa, największe zębatki na pająku. Jeśli miedzy innymi do dh/fr to weź 990, jeśli tylko do bardziej profesjonalnego DH to 970 DH. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 18 Października 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Października 2008 A ja bardzo proszę o zapoznanie się z regulaminem: http://www.forumrowerowe.org/index.php?showtopic=9018 Temat poprawiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.