harry-peek Napisano 17 Października 2008 Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Dostepny juz jest katalog na 2009. http://www.titus-bikes.pl/vault/Titus_2009_Catalog.pdf Jest troszke zmian na przyszly sezon. Podstawowym nowum, jest szerokie wprowadzenie gietych rur, co moim zdaniem odnosi korzystny efekt wizualny. Wchodzi nowy model ftm. Racer X przemianowany na X, zwiekszony skok, nowa wersja carbon i alu, przemodelowany tylny trojkat. Pozostaja MotoLite i Racer X - dostepne za doplata w wybranych malowaniach i budzetowych wersjach complet bike. I to co mnie najbardziej interesuje, nowy El Guapo, zrobil sie teraz z niego prawdziwy przystojniak Juz sie nie moge doczekac! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 18 Października 2008 Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Osobiście bardziej podobają mi się proste rury w ramie, po za tym fajne Po za tym to nie brzydkie, ale cenowo dla mnie nie osiągalne Chyba że handel narządami na czarnym rynku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harry-peek Napisano 18 Października 2008 Autor Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Robercik, nawet czasoprzestrzen da sie zakrzywic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryszniok Napisano 18 Października 2008 Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Nowy El Guapo jest piękny, zwłaszcza ten tytanowy Szkoda tylko że finansowo dla mnie nieosiągalny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.