joony_b Napisano 16 Października 2008 Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Witam! mam pytanie co sadzicie o ramach z Mielca firmy bikepol, mysle o ramie trekingowej, chce zlozyc rower do dlugich wypraw parodniowych, Maja bardzo ciekawa oferte cenowa, Ciekawe jak one maja sie do ram np accenta? Poradzcie jaki rozmiar ramy trekingowej (nie mam doswiadczenia w trekingu) dla faceta 184 cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgud Napisano 16 Października 2008 Udostępnij Napisano 16 Października 2008 od niedawna jeżdżę na ramie MTB pod koła 29" czyli popularny twenty niner - zespawanej właśnie w Mielcu rama wykonana dobrze, nie mam żadnych zastrzeżeń - projekt wykonany w 100% wg mojego życzenia jak się maja do ram accenta trudno powiedziec - sam miałem i jeszcze mam ramę trekingową authora, z którą nie było żadnych problemów na wyprawach [sakwy + przeczepki i takie tam] myślę, że i takie i takie rozwiązanie w pełni Cię zadowoli, z tym, że rama accenta będzie ciut lżejsza P.S. a może chcesz kupic moją ramę ?? tu masz link http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=457246075 w razie pytań pisz - dane kontaktowe w aukcji! pozdrawiam Bartosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi