Gość Frisby Napisano 15 Października 2008 Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Witam, chciałem kupić jakieś rękawiczki do MTB tak do 40zł.. Upatrzyłem te: http://allegro.pl/item458187091_nowe_rekaw...no_bialy_l.html Co o nich myślicie? Są dobre? Czekam na odpowiedź, z góry dzięki PS. Pewnie każdy pomyśli, że jakaś kaleka jestem czy coś, bo rękawiczek nie umiem sam kupić.. Umiem, ale wolę się zapytać i upewnić przed zakupem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 15 Października 2008 Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Spoko nadadzą się tylko nie na zime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Frisby Napisano 16 Października 2008 Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Wiem, wiem.. ale i tak zimą mało jeżdżę.. Będą użytkowane wiosna - lato - jesień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 16 Października 2008 Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Pamiętam że komuś z forum w tych rękawiczkach El nino poszła wkładka żelowa...ale o może jakiś trefny egzemplarz ten biały materiał będzie się zaciągał ze względu na bliską obecność rzepu, mam podobne rękawiczk (tormenta)i i da się z nimi żyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Frisby Napisano 17 Października 2008 Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Liczę na to, że będzie z nimi wszystko ok Przedwczoraj zamówiłem już z allegro, także może jutro będą .. a mogłem mieć coś lepszego za tą cenę? Wiem, że już kupiłem, ale chcę się zapytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 19 Października 2008 Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Lepiej nie pytaj Ile razy coś kupię to potem znajdę za tą samą cenę lepsze i potem mam niedosyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.