Skocz do zawartości

[Dystans] Najdłuższy dobowy przelot !

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • Mod Team
Napisano

Coś czuję, że na tym chyba zakończymy obecny sezon jeśli mowa o biciu dziennych rekordów dystansu. Tak czy inaczej sporo zmian w głównym rankingu w tym sezonie było :D M.in. Poprawiony rekord świata oraz rekord forum :) Ciekawe o ile wzrośnie ranking w przyszłym sezonie...

• 4 miesiące temu...
  • Mod Team
Napisano

Odświeżam wątek, bo zaczyna robić się ciepło :P Są już są plany na 750km jose, także ciekawe jak się zmieni nasz ranking w tym roku :( W zeszłym roku aby załapać się na setną pozycję trzeba było nakręcić 190km obecnie już 208km :D

• 4 tygodnie później...
Napisano

To ja sie wbije z pierwszym archievmentem ;)

04.04.09, 205.55 km w 9:34:37.

Piescien Rowerowy dookola Poznania z dojazdami. Wyjazd o 8 rano, powrot przed 20 ;).

Napisano
A jak należy udowodnić taki dzienny przebieg??

Ja dziennie śmigam koło 70 km bez zadyszki, więc chętnie spróbowałbym się załapać na listę

Nie musisz udowadniać. Za miejsce w rankingu nikt pieniędzy nie dostaje, więc oszukiwać nie ma po co.

Napisano

Ja od tygodnia mam licznik i w tydzień zrobiłem 91 km po mieście.

Wczoraj dniówkę miałem 31 km i to zrobiłem jedynie w 3 h.

Mam licznik. Foto zrobię jak się załapie do rankingu.

;D

A do kiedy mam wbijać km na licznik ?

Napisano

Ale to nie ma być dystans z całego tygodnia czy miesiąca, lecz z jednego dnia :) A do tego, żeby wbić się do rankingu, jeszcze Ci dużo brakuje.

Napisano

My wiemy, że to jest realne, mało tego wiemy w jakich okolicznościach zostało to osiągnięte. Fakt, że jest to dosyć trudne do osiągnięcia, w związku z tym wielki szacunek dla ludzi którzy tego dokonali.

Ty lepiej idź jeździć i trenować, zamiast wymyślać tutaj. Może nawet sam kiedyś przejedziesz taki dystans i zobaczysz jak to jest.

Napisano

Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko trudne do wykonania...

Na kolarzówce można zrobić taki dystans

Wystarczą treningi, ambicja i samozaparcie :)

Heh gadam jakbym sam tyle przejechał ale ok xD

Wielki szacunek dla tych ludzi

Napisano

Kurczę, a mnie zabrakło 1 km i przebiłbym 2 ostatnie pozycje :whistling: Mimo wszystko i tak się pochwalę - 207,3 km / 8h 50min Może nie jakiś szalony, ale jeszcze niedawno moim rekordem było 141 km zrobione 11 kwietnia <_<

Napisano

rok temu zrobienie 40 km to było dla mnie wyzwanie prawie nie do osiągnięcia :( a w tym roku 74 km jednego dnia jupi:) i mogłam jeszcze dalej śmigać :P Walka z samą sobą i duma że widzi się poprawę swojego śmigania to najlepsza nagroda na świecie :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...