mess Napisano 4 Października 2009 Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Tak pod warunkiem że jeździł tą prędkością przez 23h na dobe. I 1h odpoczynku jest to praktycznie niemożliwe dla niektorych niemozliwe jest przejechanie 100km ze srednia 25km/h daj se siana stary flash tak czy siak naleza Ci sie ogromne brawa powodzenia w nastepnych edycjach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
josearkadio Napisano 13 Października 2009 Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Zapowiedź reportażu na temat Maratonu Rowerowego 750km w 24godziny którego emisja odbędzie się 16.10.2009 w TVK Puławy: Flash3M a może w przyszłym roku 800km w 24h - powoli zbieramy skład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash3M Napisano 13 Października 2009 Udostępnij Napisano 13 Października 2009 O ile 750 byłem spokojny że w tym roku byłbym w stanie z Wami pojechać, o tyle 800 we wszelkich obliczeniach wygląda potwornie hardkorowo... po prostu mrozi krew w żyłach. Nie wiem, czy jestem wystarczająco mocny, ale chciałbym się do tego przygotować i spróbować. Bardzo podoba mi się pomysł, aby wcześniej zaliczyć 600 km tym tempem, które trzeba będzie podyktować na 800. Przy okazji przygotuję się do Imagisa, którego teoretycznie przejechałem podczas MRDP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 17 Października 2009 Udostępnij Napisano 17 Października 2009 194 km samotnie na goralu mam 15 lat mysle ze to dobry wynik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
josearkadio Napisano 17 Października 2009 Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Reportaż z TVK Puławy - Maraton Rowerowy 750km w 24godziny: FILM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artineo Napisano 17 Października 2009 Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Flash kto jak kto, ale Ty na pewno dasz rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash3M Napisano 17 Października 2009 Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Flash kto jak kto, ale Ty na pewno dasz rade Dzięki za wiarę, ale... MRDP też miałem spokojnie dać radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
josearkadio Napisano 17 Października 2009 Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Nigdy nie można mówić że na pewno się uda - wystarczy niedyspozycja dnia, jakiś wirus czy kontuzja i po zabawie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
josearkadio Napisano 20 Października 2009 Udostępnij Napisano 20 Października 2009 750 km w HD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raptor Napisano 20 Października 2009 Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Mój rekord po tegorocznej wyprawie, 287km Kołobrzeg-Słubice. Jechałem na góralu z przyczepką extrawheel (obciążenie 20kg). Byl to finish 19-dniowej samotnej wyprawy po zachodniej części Polski(1550km w 19 dni). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiill Napisano 21 Października 2009 Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Raptor zapodaj jakąś relacje do działu wycieczki, chętnie poczytam(y) (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 21 Października 2009 Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Reportaż z TVK Puławy - Maraton Rowerowy 750km w 24godziny: FILM czy to przypadkiem nie Jelitek z tego forum odpadl jako pierwszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
josearkadio Napisano 21 Października 2009 Udostępnij Napisano 21 Października 2009 jako trzeci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 21 Października 2009 Udostępnij Napisano 21 Października 2009 aha, myslalem ze pierwszego przystanku all dojechali z tego co wiekszosc mowila najgorzej w okolicach 170km bylo, moze wtedy tez go dopadlo i przestraszyl sie zupelnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowka Napisano 21 Października 2009 Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko trudne do wykonania... Na kolarzówce można zrobić taki dystans Wystarczą treningi, ambicja i samozaparcie Heh gadam jakbym sam tyle przejechał ale ok xD Wielki szacunek dla tych ludzi dokładnie to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 26 Października 2009 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Jose i jak plany odnośnie przyszłego roku....? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
josearkadio Napisano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Plany na 2010 - 800km w 24godziny MARATON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 28 Stycznia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 RZEZNIK!!!! Szacunek... (jak smok...) I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 30 Stycznia 2010 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Powątpiewałem w to... a tu proszę bardzo plan już jest Oby się Wam udało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soliner Napisano 5 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Ciekaw jestem co w tym roku Flash wykombinuje... ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash3M Napisano 5 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Na pewno mniej niż ekipa z Puław... Ale, ale... może uda się zaliczyć Imagisa bez zatrzymywania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soliner Napisano 5 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Grunt to plan! Aczkolwiek życze powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 4 Kwietnia 2010 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Temat trochę przygasł... więc odgrzewam Jakieś nowe rekordy lub zamiary bicia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun Napisano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 ... lub zamiary bicia ? Tak źle nam życzysz? Szkoda zdrowia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 10 Kwietnia 2010 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Wręcz przeciwnie Życzę jak najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.