Klosiu Napisano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 A ja jestem obrazony, moze moje 250,62km nie jest to jakies wielkie halo, ale na liscie mnie nie ma, mimo ze jakos w lipcu o tym wspomnialem http://klosiu.bikestats.pl/index.php?did=206496 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 no to jest nas dwoch czekajacych na autoryzacje dokladniejsze podsumowanie wiec, jako ze brakuje edycji postow data: 25.08.2009 trasa: ~ http://www.bikemap.net/route/296416 dystans: 240.12km czas: 7:57 srednia predkosc: 30.19km/h sredni puls: 132ud zeby nie zmrok to bym cisnal do 300, ale nie planowalem tego wiec nastepnym razem przygotuje sie konkretniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 31 Sierpnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Klaniam, No i niestety nie udalo sie. Po zaledwie 310kaemach moje prawe kolano odmowilo wspolpracy... Nie tom razom... Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Szkoda .A już się bałem. Ja na tak długie dystanse biore dołączalne platformy do spd. Maraton w Kołobrzegu przejechałem w spd , a droge powrotną do Poznania - na platformach i przełożeniu 39 /12-13-14-15 w zalezności od terenu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adriansocho Napisano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 A wogóle co do wyczynu 750km/24h czy myślicie, że można do ekipy się podłączyć niezobowiązująco, to znaczy zaczynam jechać z nimi i patrzę ile z nimi daję radę wyciągnąć, jak odpadam to chłopaki jadą dalej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekSki Napisano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 trasa: ~ http://www.bikemap.net/route/296416 Bardzo fajna trasa. Szczególnie górzysty odcinek z Wiżajn do Gołdapi. Powodzenia przy kolejnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 To i ja się wbijam na listę Niedzielny wypad do Radomia na Air Show - dystans 245km, średnia 28.5km/h (do Radomia 32,02km/h ) PS dodam, że solo i na rowerze MTB z oponami XC o szerokości 1,95 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rusek997 Napisano 1 Września 2009 Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Bardzo fajna trasa. Szczególnie górzysty odcinek z Wiżajn do Gołdapi. Powodzenia przy kolejnych. Byłem w tym roku na mazurach i chciałem się wybrać z Węgorezwa do Gołdapi ale po drodze gdzeiś zabłądziłem (a zabłądziłem bo jechałem tak jak mi znaki pokazywały xDD ) i po prawie 2godzinach jazdy po lesie kolarzówką znalazłem cywilizacje i ludzie mi pomogli i odradzili mi wyjazd dalej za Gołdap bo mogą Rosyjscy żołnierze mnie zwinąć xD I moje pytanie: Czy rzeczywiście mogą mnie zgarnąc jak w lesie podjadę za blisko granicy? xD A trasa wygląda super w przyszłym roku ją wypróbuje ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekSki Napisano 1 Września 2009 Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Aby rosyjscy żołnierze Cię "zwinęli" musiałbyś przekroczyć granicę co na kolarzówce jest bardzo mało prawdopodobne z racji jakośći dróg. Jednak gdybyś był pieszo szanse na nieświadome przekroczenie granicy w tamtym rejonie drastycznie rosną ( często nie bedąc obeznanym nie widać jakiejkowiek różnicy ). Miałbys około dwu-tygodniowe wakacje w Kaliningradzie . Inna sprawa, że okolice między Gołdapią a Węgorzewem to w większość "koniec świata". Czas tam się zatrzymał co najmniej kilkanaście lat temu i zwiedzanie tych terenów jest wspaniałe. Gorąco polecam. Dodać warto, że na przebywanie w pasie granicznym trzeba mieć pozwolenie ( nie licząc oczywiście mieszkańców, rodziny itd. ) więc jeśli nie rosyjscy żołnierze to polska straż graniczna o ile będzie wredna może Cię podręczyć. ( tak było jeszcze kilka lat temu, czy teraz też sprawa tak wygląda nie mam 100% pewności ),. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 1 Września 2009 Udostępnij Napisano 1 Września 2009 radek, rozmawialem troche z miejscowymi na ten temat, mowili ze najczesciej leca mandaty, do aresztu raczej nie... chociaz slyszalem o przypadkach ze shaltowali kogos na kilka(nascie) dni \o/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rusek997 Napisano 2 Września 2009 Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Czyli bez probelmu nmogę się wybrać pod godłap? Czy może załatwić sobie pozwolenie a przebywanie na pasie granicznym tak na wszelki wypadek? Mieszkam 500m od granicy (PL-UA) i jutro pójdę do straży granicznej (ich siedziba jest 100m od mojego domu :P ) i od nich się dowiem co i jak z tym pozwoleniem Już raz błądziłem po lesie bo jechałem tak jak znaki pokazują i nie zdziwił bym się gdybym zobaczył te słupki graniczen czy jak to się tam nazywa xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekSki Napisano 2 Września 2009 Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Raczej tak. Rowerem granicy nie przekroczysz nieświadomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rak71 Napisano 5 Września 2009 Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Ja w tym roku przekroczyłem 300 km.A dokładnie 312 km.Za rok do pobicia 400 km! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 5 Września 2009 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 5 Września 2009 A ja jestem obrazony, moze moje 250,62km nie jest to jakies wielkie halo, ale na liscie mnie nie ma, mimo ze jakos w lipcu o tym wspomnialem http://klosiu.bikestats.pl/index.php?did=206496 Obrażony możesz być tylko na siebie samego > wróć do swojego postu zobacz co napisałeś, a może się dowiesz czemu nie ma Ciebie w rankingu Update będzie jutro wieczorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 6 Września 2009 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 6 Września 2009 tak dzis wyjechalem se na 100 i to nie wiedzialem czy bede mial sile jechac, w sobote na maratonie bylem i jeszcze troche odczuwalem. anyway jechalo sie tak fajnie ze zamiast 100 wyszlo 240.12km czas: 7:57 srednia predkosc: 30.19km/h sredni puls: 132ud pomyslalem ze fajnie by bylo w rankingu sie znalezc Byłeś na 103 pozycji w nieoficjalnym rankingu Obecnie pozycja 75 - oficjalnie Założyciel pierwszego takiego wątku - Sauron wylądował obecnie na setnej pozycji... suma wszystkich przejazdów 30557,04km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 6 Września 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Aż mi się głupio zrobiło. Wyleciałem z rankingu z moimi 222km. W przyszłym roku będzie trzeba spróbować zaatakować listę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 6 Września 2009 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 6 Września 2009 byłbyś obecnie na 105 pozycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarbla Napisano 6 Września 2009 Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Forumowicz adriansocho został sklonowany i obecnie w rankingu zajmuje dwie pozycje: numer 19 i numer 20. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 6 Września 2009 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Kocham nadinteligencje excela :] Zaraz poprawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adriansocho Napisano 7 Września 2009 Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Forumowicz adriansocho został sklonowany i obecnie w rankingu zajmuje dwie pozycje: numer 19 i numer 20. tak, dwa razy się pochwaliłem, raz z fotkami a raz z wpisem tekstowym. Szkoda, że to nie licznik postów mi się podwoił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiill Napisano 12 Września 2009 Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Wczoraj wykręciłem 304 km z lajtową średnią 23,48 km/h, trochę poprawiłem swój dotychczasowy wynik. Wyjechałem o 4.30 rano, wróciłem o 20.30, w sumie na przerwach wyszło sporo bo w drodze zaskoczyła mnie burza, 1 h sobie przeczekałem bezczynnie na przystanku autobusowym. Za rok atakuje 400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 13 Września 2009 Udostępnij Napisano 13 Września 2009 http://xanagaz.bikestats.pl/index.php?did=234321 424,5km, poprzednio 207km ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 13 Września 2009 Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Gratulejszyn.I niech nikt nie waży się robic więcej niż 500km w tym roku ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 13 Września 2009 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Xangaz a ja miałem 208,47 poprzednio Tak czy inaczej niezły awans ze 121 pozycji na 12 Update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 13 Września 2009 Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Do Wrocławia jest z Łodzi elegancka trasa na ponad 500km i są chętni na jej pokonanie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.