marian600 Napisano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Tyłek ze stali, gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 @darbul gratulacje - możesz napisać coś więcej? nawodnienie, pożywienie, prędkości, trasa? przy takim dystansie to bardzo ciekawe informacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 @@RafalxM, www.1008.pl Inaczej nazywany Bałtyk-Bieszczady Tour. Najdłuższy długodystansowy szosowy wyścig w Polsce . Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s2power Napisano 8 Września 2014 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Moze jakies szczegoly, jak cos takiego sie jedzie bo wydaje mi sie wrecz nieprawdopodobne by ponad 20 godzin krecic 30 km/h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 8 Września 2014 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 @@s2power, nieprawdopodobieństwo siedzi w głowie ... Da się ... Co nie zmienia faktu że fizycznie i sprzętowo też trzeba się do tego przygotować ... ale w dużej mierze takie zawody to kwestia samozaparcia. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s2power Napisano 8 Września 2014 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Dlatego wlasnie prosilem o cos wiecej w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hookie Napisano 8 Września 2014 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 208 km najdłużej. Mam nadzieję poprawić jeszcze we wrześniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darbul Napisano 8 Września 2014 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Przepraszam, teraz nie bardzo mam czas aby w szczegółach opisać sam przejazd i przygotowania do BBT. Jak tylko znajdę wolną chwilę postaram się obszernie opisać zarówno przygotowania jak i samą jazdę non stop. Tak jak wspomniał kolega tego nie da się zrobić z marszu i bez konkretnego przygotowania fizycznego oraz psychicznego (taki przejazd jednak robi się głową nie nogami). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juzew69 Napisano 12 Września 2014 Udostępnij Napisano 12 Września 2014 425km w 24h (ogółem 480km w 28h) na trasie Skierniewice-Biała Podlaska-Chełm. Rower Unibike Viper 2007 z sakwami. Walczyłem ze sobą, żeby zrobić 500, ale padało wieczorem i później w nocy i byłem okrutnie przemarznięty w efekcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 12 Września 2014 Udostępnij Napisano 12 Września 2014 super wynik, gratuluję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 12 Września 2014 Udostępnij Napisano 12 Września 2014 no, szacunio. Ja w przyszłym roku tez planuję zaatakować dobowy przelot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adammat Napisano 26 Października 2014 Udostępnij Napisano 26 Października 2014 u mnie dziś rekord poprawiony 114 (poprzednio 110 ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jur Napisano 26 Października 2014 Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Poznań-Warszawa 330km. Ważny jest cel jechalismy w 9 osób, ja na mtb średnia wyszła 25, kolana od 200 odmawiały posłuszeństwa było ciężko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fixieman Napisano 29 Października 2014 Udostępnij Napisano 29 Października 2014 W wakacje zrobiłem 180 km na ostrym kole po jurze w nieco ponad 5 godzin ~35km/h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 29 Października 2014 Udostępnij Napisano 29 Października 2014 To jeszcze dac Ci przerzutki i swiat pro touru stoi otworem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian600 Napisano 29 Października 2014 Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Jakie przełożenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fixieman Napisano 29 Października 2014 Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Ratio 3.29 46:14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 29 Października 2014 Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Poprawiłem jakiś czas temu zeszłoroczny rekord . Tym razem 233km ze średnią 22.4km/h . Las , szutry i troche asfaltu . Rower 160/160mm skoku z forumowego garażu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staszek60 Napisano 29 Października 2014 Udostępnij Napisano 29 Października 2014 W niedzielę przejechałem 36km................. 6 dni po operacji . Mogłem spokojnie więcej ale małżowinka się sprzeciwiła Wasze setki kilosów stoją dopiero przede mną . A jeszcze w sierpniu nienawidziłem jazdy na rowerze..... Teraz powoli staję się maniakiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TFQ8 Napisano 29 Października 2014 Udostępnij Napisano 29 Października 2014 206km. Dom-Oława-Kobierzyce-Kąty Wrocławskie-Brzeg Dolny-Oborniki Śląskie-Trzebnica-Oleśnica-Dom. Czas 8 godzin ze średnią 26km/h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pegieton Napisano 30 Października 2014 Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Powodzenia w powrocie do zdrowia i dalszym rowerowaniu Staszku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staszek60 Napisano 31 Października 2014 Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Dzięki Niestety ale do maja mam w plecy (potworek - nowotworek , ale raz dałem sobie radę to i dam teraz ) . Za to mam nowy cel - zrobić pierwszą setkę w maju , a co Forum czytam od 3 miesięcy nagminnie więc to że mam tyle postów ile mam niech nie będzie miało znaczenia. Jak na razie to wszystko czego szukam znajduję czytając a doświadczenie to mam ale w biegach i karate. Tutaj nawet czasami nie wiedziałem jak co sie nazywa. Ot - takim byłem ( i jeszcze długo będę...) profanem. Ale to dzięki WAM pokochałem rower jako maszynerię i czerpię przyjemność z jazdy . Choć nie ukrywam, z racji Pesela i zdrowia raczej DH już nie wchodza w rachubę. Ot taka mocniejsza turystyka kwalifikowana . Tutaj wtrącę (choć nie w tym temacie powinienem to pisać) że dla takich jak ja to jest właśnie rower croosowy , trekingowy. Bo żadne już osiagi czasowe nie będą. Jedynie co może być to długie dystanse z plecakiem czy sakwami na HRmax rzędu 75% . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jur Napisano 31 Października 2014 Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Staszek lepiej pózno niz później znaleźć właściwą drogę polecam turystyke rowerową z sakwami i bez mazury, bieszczady góry Polska jest piękna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian600 Napisano 1 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Ratio 3.29 46:14 Jeździsz zawodowo albo coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fixieman Napisano 2 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 Może nie zawodowo ale stale.Na początku wakacji załapałem zajawkę na ostre i tak od tamtego czasu codziennie po 50 km robię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.