jarekkzzz Napisano 31 Marca 2014 Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 155 km w wakacje. Jechałem szlakiem szable i bagnety w woj. Łódzkim ( większość asfalt, trochę lasów). Po tym dystansie nie miałem co prawda siły nawet leżeć ale byłęm wtedy bardzo zadowolony, że tyle przejechałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marudaXL Napisano 31 Marca 2014 Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Co było minęło i se ne vrati, a na ten rok jest 52 (w sobotę po polach i lasach unikając asfaltu). Mało? No to co, że mało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miloniu Napisano 31 Marca 2014 Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Mój max w tamtym sezonie to 154km W tym wsiadam na szosę więc może wyjdzie więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 218, za to po gorach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qrczakzul Napisano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 A jakie rekordy w terenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Ja pisalem o terenie. Koszarawa - Pasmo Jalowca- Makow Podhalanski- Pasmo Koskowej -Pcim- Kudlacze i Pasmo Lubomira i Lysiny - przeskok na Mogielice- przeskok na Pasmo Turbacza- Rabka i czerwonym do Koszarawy. Logiczne, ze musisz do wioch zjechac, bo smiglowcem z pasma na pasmo nie przelecisz. Przewyzszen nie pamietam, ale sporo bylo . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 @shotgun jesteś "terminator" U mnie z najlepszych czasów podobny mix to; Kraków - Sucha - Koszarawa - Korbielów Glinne - granicą do Czatoży - Krowiarki - Pasmo Policy do Sidziny i finisz w Krakowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhed Napisano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Ja nie mam wyśrubowanego rekordu. W zeszłym roku zrobiliśmy na wyprawie po pomorzu jakieś 132km ale to przez cały dzień (sporo przerw, na posiłki itp) więc zbytnio tego nie uwzględniam. W ostatnią niedzielę zrobiłem też podobny dystans, na szosie, ale tutaj już bez większych przerw (max. 5 minutowe). Ogólnie w tym roku raczej zaatakuję 200km jednego dnia, ale to na jesień zapewne :-) Chciałbym zrobić trasę "do celu", a potem wracać np. pociągiem, tylko nie wiem czy bym w nim nie zasnął Ale jest sporo fajnych miast w zasięgu - Poznań, Drezno, Berlin, może Praga (tylko tutaj same ekspresówki). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 W grudniu robilismy Jure z Kobylan czerwonym do Ogrodzienca i powrot niebieskim. Wyszlo 180km, i 16h calosc, minus to temperatura -4C ale w porywach dosc silny wiatr w nocy, niezbyt mile to bylo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skydancer Napisano 3 Maja 2014 Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Dziś w radio słyszałem, że w lipcu 2014 jakiś Polak (nie zapamiętałem nazwiska) będzie próbował bić rekord świata dobowego przelotu na rowerze. Ktoś zna jakieś szczegóły dotyczące tego wydarzenia? Kto to, jaka trasa, na jakim rowerze, etc.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 3 Maja 2014 Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 To jest Dariusz Bulanda http://regionalna.tvp.pl/15051052/w-24-h-chce-przejechac-rowerem-900-km-i-pobic-rekord Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adammat Napisano 3 Maja 2014 Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 To ja podaję swój - 108 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qrczakzul Napisano 4 Maja 2014 Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 To jest Dariusz Bulanda http://regionalna.tvp.pl/15051052/w-24-h-chce-przejechac-rowerem-900-km-i-pobic-rekord Średnia 37 na godzinę, na torze to nawet realne Wysłane z mojego GT-P3110 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 4 Maja 2014 Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 W zeszłą niedzielę 65 km. Gesendet von Sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benek196 Napisano 4 Maja 2014 Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Ja też w zeszłą niedzielę ale 60 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matief Napisano 4 Maja 2014 Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Mój to 68 km pod sam koniec wakacji 2013 W tym roku 100 pęknie na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 4 Maja 2014 Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Mój 174km w zeszłym roku w tym chcę ponad 200 zrobic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhed Napisano 4 Maja 2014 Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Ja w tym roku 129km z króciutkimi postojami. Było w zeszłym roku ponad 130 ale to na wyprawie z sakwami i to przez cały dzień, więc tego tak nie wliczam ;-) W tym roku też uderzę 200, może po maturach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juzew69 Napisano 4 Maja 2014 Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 284,16km w maju 2011. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEX Napisano 9 Maja 2014 Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 77 KM na MTB po Jurze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mars27 Napisano 11 Maja 2014 Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 198km, wyprawa na Słowację i z powrotem z kolegami na ciężkich MTB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Maja 2014 Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Miesiąc temu - 190 km zielonym szlakiem rowerowym wokół Puszczy Kampinoskiej. Przypłacone tygodniową utratą czucia w małych palcach u dłoni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darbul Napisano 19 Maja 2014 Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Koledzy i Koleżanki od dwóch kółek więcej wiary w siebie !!! Jak zaczynałem zabawę z rowerem i przejechałem pierwsze 100 km byłem szczęśliwy. Potem było 200 , 300, 500, 700, a teraz jest wyzwanie rekord świata. Myślę, że każdego na to stać, choć może nie od razu. Na wszystko trzeba czasu, wytrwałości i rozwagi, aby nie zrobić sobie krzywdy. Każdy, kto ma charakter i konkretny cel - osiągnie go!! Tak na marginesie jeśli ktoś chce wziąć udział w poprawieniu tego rekordu to serdecznie zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matief Napisano 19 Maja 2014 Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Ile wynosi rekord świata? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 19 Maja 2014 Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Chwila chwila bez rozpędzania się ... w temacie mówimy o "dobowym przelocie" 700 km w dobę ? Litości Do tematu ... w czasach młodości gdy nie miałem licznika i możliwości rejestracji zdarzały się wyniki ponad 200 km Radzionków >> Wisła >> Radzionków Po powrocie do rowerowania aktualnie mam 100.66 km ... niewiele Plan na ten rok to okolice 180 km podczas Transjury 2014. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.