Karinkton Napisano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Ja niedawno przejechałem 115 km na MTB XC z oponami 2,4. Teren głównie piachy, lasy, asfalt itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pious Napisano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Kilka dni temu zrobiłem 86km. Na raty, bo raz 52 samemu na sportowo i po powrocie kolejne 34 z dziewczyną dla rekreacji. Teraz celuję w taki dystans samemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Córka wykręciła 90 km (10 lat) jestem z Niej b.dumny. Niesamowite, Ty ją kolego szybko zapisz do jakiegoś kluby, bo to naprawdę super wynik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike24 Napisano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 w sobotę pykła kolejna dwusetka... tym razem 100% asfaltem, bo jechałem z żoną, która robiła swój personal best dystans: 231,86km rowery: 2 x full MTB na oponach 2.25 średnia prędkość ruchu: 20,9 km/h link do traski dla zainteresowanych: http://www.endomondo.com/workouts/235317712/953717 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Mój nowy rekord 210 km czyli 14 okrążeń na Mazovi 24h. Głównie piach, piach, pola i troszkę asfaltu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MsRIFU Napisano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Pare dni temu 225 km po szosie na rowerze mtb z oponami 2.2 Skwierzyna>Gorzów>Kostrzyń>Frankfurt powrót tą samą drogą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baikal Napisano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 110 (najdłuższy w tym roku, wcześniej bywały dłuższe) z sakwami, masą bzdetów i 3,5kg łańcuchem + moje 96kg drogi różne asfalt, ddr, szuter a nawet piach - Gorzów - Świerkocin - Rudnica - Lubniewice - Skwierzyna - Gorzów. pogoda znośna, kilka razy pokropiło i 1/3 drogi pod wiatr http://www.endomondo.com/workouts/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolzwer Napisano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Mój najdłuższy dystans "w sakwiarskim stylu", w tym miesiącu: 146,87km, 7 godz. jazdy, średnia prędkość z licznika 21,22 km/h. Drogi wyłącznie asfaltowe: Żarki Letnisko - Żarki - Niegowa - Tomiszowice - Lelów - Drochlin - Koniecpol - Michałów - Secemin - Czarnca - Kuzki - przystanek Włoszczowa Północ - Włoszczowa - Włoszczowa dworzec główny PKP i powrot w odwrotnej kolejności. Rower trekingowy z kołami 26 cali + lekki bagaż < 10kg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killed Napisano 2 Września 2013 Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Jakiś czas temu zrobiłem 60 km. Raczej nie dużo, ale nie często robię dłuższe trasy, gdyż codziennie jeżdżę do 30km i jakoś nie ma nawet gdzie jeździć. Trasę przejechałem ze znajomą rowerzystką, którą właśnie poznałem w trakcie jazdy. W sumie było miło, ona znała drogi, więc prowadziła. Wliczając przerwy wycieczka zajęła nam jakieś cztery i pół godziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xawaxus Napisano 2 Września 2013 Udostępnij Napisano 2 Września 2013 ja najwięcej wykręciłem 63 km pierwszego dnia wakacji (mam 14 lat ), przedwczoraj na zakończenie walnąłem sobie 61 tę pierwszą trasę mogę od razu polecić mieszkańcom Wrocławia: kłokoczyce -> Bielany Wrocławskie -> lotnisko Fabryczna -> Stadion Miejski -> kłokoczyce całkiem przyjemnie się jedzie, polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 2 Września 2013 Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Dobrze wiedzieć, wpadnę do domku . Ja za to sam siebie pobiłem bo zrobiłem aż w te wakacje 20km wigry3, któremu zrywał się łańcuch. Ale piwko musiało być kupione Do sklepu 5km miałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 2 Września 2013 Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Mój najdłuższy "dobowy" to 209km ze średnią 28,3km/h(śrem-mosina-kórnik-środa wlkp.-zaniemyśl-śrem-leszno-śrem-zaniemyśl-śrem )+75km ze średnią 31,1km/h następnego dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 2 Września 2013 Udostępnij Napisano 2 Września 2013 A moja najdluzsza trasa to 110 km po asfalcie na rowerze mtb z oponami slic 28x2.0 Trasa Slupsk Bytow Slupsk trasa przejechana razem z dziewczyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TFQ8 Napisano 3 Września 2013 Udostępnij Napisano 3 Września 2013 177km. z pod wrocka na Ślęze i z powrotem do domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narodowiec1920 Napisano 3 Września 2013 Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Moja najwieksza to tylko 57 ale lepiej niż nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yoschi Napisano 3 Września 2013 Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Uploaded with ImageShack.us 214km 2 tygodnie temu rower 29 z klocami 2.25, chciałem zrobić moje 200km przed operacją i udało się bez problemu. Może nie jest to jakiś rekordowy wynik ale parę lat na rower nawet nie patrzyłem i jest to dla mnie takie ukoronowanie mojego tegorocznego maratonu odchudzania;p. W przyszłym roku celuję w 300+. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 3 Września 2013 Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Uploaded with ImageShack.us 214km 2 tygodnie temu rower 29 z klocami 2.25, chciałem zrobić moje 200km przed operacją i udało się bez problemu. Może nie jest to jakiś rekordowy wynik ale parę lat na rower nawet nie patrzyłem i jest to dla mnie takie ukoronowanie mojego tegorocznego maratonu odchudzania;p. W przyszłym roku celuję w 300+. Tylko pogratulowac wyniku koledze dla mnie 200km to jeszcze nieosiagalna granica ale w przyszlym sezonie moze sie uda . W tym chcem jeszcze 130 km na szosie machnac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhed Napisano 4 Września 2013 Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Gratulacje, ja tez w tym roku spróbuje jeszcze pobić rekord, ale zastanawiam się czy jechać szosa czy MTB, bo czeka mnie dużo przewyzszen bo chciałbym zdobyć szczyt Ještěd w Czechach. Wyklepane z Nexus 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kraszak Napisano 4 Września 2013 Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Mój najdłuższy dystans wynosi jak do tej pory 260km. Przejechałem go na "Orbicie 450".Za rok myślę że poprawię rekord. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoDogg Napisano 4 Września 2013 Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Moj najdluzszy dystans to 108 km w okolo 4 godziny, sam asfalt na oldschoolowej szosie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 4 Września 2013 Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Moj najdluzszy dystans to 108 km w okolo 4 godziny, sam asfalt na oldschoolowej szosie Na jakiej jesli mozna spytac przepraszam ze poza tematem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoDogg Napisano 5 Września 2013 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Na jakiej jesli mozna spytac przepraszam ze poza tematem jechałem na rowerku Benotto Triathlon z lat 80' Niestety już zmienił właściciela i teraz śmiga po Poznaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czach Napisano 7 Września 2013 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Dzisiejsza "życiówka": 151 km, średnia: 22 km/h, asfat, trochę "pagórków", pod wiatr. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 7 Września 2013 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Gratulacje, ja tez w tym roku spróbuje jeszcze pobić rekord, ale zastanawiam się czy jechać szosa czy MTB, bo czeka mnie dużo przewyzszen bo chciałbym zdobyć szczyt Ještěd w Czechach. Wyklepane z Nexus 7 Jesili cala droge bedziesz jechal samym asfaltem to bym szosa smigal . Jak droga mieszana to wtedy bym sie nad mtb zastanowil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freak78 Napisano 23 Września 2013 Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Witam, kolejna aktualizacja: 218 km zrobione i między innymi morze odwiedzone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.