Skocz do zawartości

[Dystans] Najdłuższy dobowy przelot !

Rekomendowane odpowiedzi

w sobotę pykła kolejna dwusetka... tym razem 100% asfaltem, bo jechałem z żoną, która robiła swój personal best

dystans: 231,86km

rowery: 2 x full MTB na oponach 2.25

średnia prędkość ruchu: 20,9 km/h

link do traski dla zainteresowanych: http://www.endomondo.com/workouts/235317712/953717

110 (najdłuższy w tym roku, wcześniej bywały dłuższe) z sakwami, masą bzdetów i 3,5kg łańcuchem + moje 96kg ;) drogi różne asfalt, ddr, szuter a nawet piach - Gorzów - Świerkocin - Rudnica - Lubniewice - Skwierzyna - Gorzów. pogoda znośna, kilka razy pokropiło i 1/3 drogi pod wiatr :yucky:

i7py.jpg

http://www.endomondo.com/workouts/

Mój najdłuższy dystans "w sakwiarskim stylu", w tym miesiącu: 146,87km, 7 godz. jazdy, średnia prędkość z licznika 21,22 km/h. Drogi wyłącznie asfaltowe: Żarki Letnisko - Żarki - Niegowa - Tomiszowice - Lelów - Drochlin - Koniecpol - Michałów - Secemin - Czarnca - Kuzki - przystanek Włoszczowa Północ - Włoszczowa - Włoszczowa dworzec główny PKP i powrot w odwrotnej kolejności.

Rower trekingowy z kołami 26 cali + lekki bagaż < 10kg.

Jakiś czas temu zrobiłem 60 km. Raczej nie dużo, ale nie często robię dłuższe trasy, gdyż codziennie jeżdżę do 30km i jakoś nie ma nawet gdzie jeździć.

Trasę przejechałem ze znajomą rowerzystką, którą właśnie poznałem w trakcie jazdy. W sumie było miło, ona znała drogi, więc prowadziła. :P Wliczając przerwy wycieczka zajęła nam jakieś cztery i pół godziny.

ja najwięcej wykręciłem 63 km pierwszego dnia wakacji (mam 14 lat :D), przedwczoraj na zakończenie walnąłem sobie 61 :P

tę pierwszą trasę mogę od razu polecić mieszkańcom Wrocławia: kłokoczyce -> Bielany Wrocławskie -> lotnisko Fabryczna -> Stadion Miejski -> kłokoczyce  :D całkiem przyjemnie się jedzie, polecam ;)

mff6.jpg

Uploaded with ImageShack.us

214km 2 tygodnie temu rower 29 z klocami 2.25, chciałem zrobić moje 200km przed operacją i udało się bez problemu.

Może nie jest to jakiś rekordowy wynik ale parę lat na rower nawet nie patrzyłem i jest to dla mnie takie ukoronowanie mojego tegorocznego maratonu odchudzania;p.

W przyszłym roku celuję w 300+.

post-163389-0-96034100-1378235990_thumb.jpg

mff6.jpg

Uploaded with ImageShack.us

214km 2 tygodnie temu rower 29 z klocami 2.25, chciałem zrobić moje 200km przed operacją i udało się bez problemu.

Może nie jest to jakiś rekordowy wynik ale parę lat na rower nawet nie patrzyłem i jest to dla mnie takie ukoronowanie mojego tegorocznego maratonu odchudzania;p.

W przyszłym roku celuję w 300+.

Tylko pogratulowac wyniku koledze dla mnie 200km to jeszcze nieosiagalna granica ale w przyszlym sezonie moze sie uda . W tym chcem jeszcze 130 km na szosie machnac

Gratulacje, ja tez w tym roku spróbuje jeszcze pobić rekord, ale zastanawiam się czy jechać szosa czy MTB, bo czeka mnie dużo przewyzszen bo chciałbym zdobyć szczyt Ještěd w Czechach.

Wyklepane z Nexus 7

Jesili cala droge bedziesz jechal samym asfaltem to bym szosa smigal . Jak droga mieszana to wtedy bym sie nad mtb zastanowil

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...