Skocz do zawartości

[Dystans] Najdłuższy dobowy przelot !

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

O, widzę że trafię do Top 100. Ostatnej soboty z kumplem zrobilismy wypad z Łodzi do Żelazowej Woli, nastepnie kółko wokół Kampinskiego PN i powrót tą sama drogą. Łącznie 330km, z tego 80km teren. Zajeło nam to troszke ponad 20h.

Jeśli ktoś z Łodzi jest chętny na tego typu przebiegi to zapraszam.

gratulacje! ja na razie skończyłem challenge na 254km i czekam na motywację żeby poprawić wynik :)

Napisano

Gdzie jest jakieś aktualne Top100? To z pierwszej strony nie wiem czy jest aktualizowane, bo wyświetla się tak mikroskopijny obrazek że nic nie widzę :)

Napisano

Dzisiaj nowy rekord 93,22km, zrobiłem jeszcze przed tym 10km z groszami ale tego nie liczę bo było to w odstępie kilku godzin. Najciekawsze jest, że planowałem zrobić jakąś lżejszą trasę tak z 70km, a tu nakręciło się trochę więcej ;)

Napisano

Mnie doopsko boli po 5h, a co dopiero po 14 Dźizas....  Kozak atomowy !

Ponadto ma 52 lata :)

Chce Polskę zrobić w około 2 tygodnie coś koło 4000 km

Napisano

@Kiciok zadajesz dziwne pytania. Są wśród nas "mega mocni". A co powiesz o wycieczce Bałtyk-Bieszczady non stop :blink: Dystans to ponad 1 kkm.

Napisano

U mnie 81,22km z dnia 29.03.2013 pobite na 82,69km dzisiaj. Podejrzewam, że baton energetyczny Nutrend Low Carb mógł przyczynić się do dzisiejszego dystansu. Dobry i pożywny, szkoda tylko że 8zł kosztuje.

Low carb to chyba nie pomógł :P na duży wysiłek to trzeba jakiś High Carb :P

Wyklepane z Nexus 7

Napisano

Dziś ponad 81 km w jakieś 7 godzin z przerwami po 5 - 10 minut. Choć mogłem jechać jeszcze z 45 spokojnie, tylko do domu ściągnął mnie głód, bo nic nie jadłem od śniadania tylko woda 0,7l.

Napisano

Wynik może nie najlepszy, ale .... wczoraj razem z żoną na rowerach MTB zrobiliśmy 70 km w 3 godziny. Jestem pełen podziwu dla żony ( aż się zacząłem zastanawiać, czy nie wciąga EPO ) :blink:.

Wystukane na klawiaturce lub nabazgrane rysikiem na tablecie Galaxy Note za pomocą Tapatalk 2

Napisano

Na pewno wciąga EPO :P Tak jak ktoś wstrzykuje marihuanę :P A tak poza tym to od tygodnia nic bo nie ma mnie w domu i jedyne sprzęty to te typu wigry. Więc rekord to 10km po piwko.

Napisano

Na pewno wciąga EPO :P Tak jak ktoś wstrzykuje marihuanę :P

Rozumiem aluzję, ale nie o to mi chodziło ..... WCIĄGA, znaczy BIERZE.

Wystukane na klawiaturce lub nabazgrane rysikiem na tablecie Galaxy Note za pomocą Tapatalk 2

• 2 tygodnie później...
Napisano

Dzisiaj mała poprawka :D

120km w czasie 5h 13m 56s, co daje średnią 22.96km/h. Z tego 26km w terenie. Suma przewyższeń na poziomie 1700m.

Napisano

W piątek ze Zgorzelca do Forst 108 km w upale 40 stopni....

Wysłane z mojego Grand X In za pomocą Tapatalk 2

Napisano

W 1999r. zrobiłem na góralu z sakwami ok 180 km ( Sieraków- Polkowice ) Tam nocleg i dalej 120km... ( Polkowice- Karpacz )

W 2000r. przestałem jeździć. Ponownie zacząłem pod koniec 2012r. Właśnie dzisiaj po 13-stu latach przerwy pobiłem swoje wszystkie teraźniejsze dobowe przeloty od 2012r. Zrobiłem na rowerku MTB 116km w czsie 4h:05m. Wyszło 28,4km/h średnia. Oponki 2.25 szerokie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...