Skocz do zawartości

[Dystans] Najdłuższy dobowy przelot !

Rekomendowane odpowiedzi

112,4 km w około 6 godzin. Rekord strasznie stary, bo już dziewięcioletni i zrobiłem go jako 15-latek. Była to trasa ze Świdwina do Grzybowa + parę kilometrów ekstra kręcąc się po Kołobrzegu. Dlaczego rekord tak stary? Niestety, przez ostatnie parę lat nie miałem roweru. W tym roku nabyłem i zamierzam wkrótce poprawić ten wynik.

Witam, wreszczie wczoraj spróbowałem troche dalej pojechać, a taki spontan po pracy, no i 112 km w 4 godziny i 23 minuty, trasa Łobez - Stargard Szcz. - Łobez :) Miałem na krajowej 20 wmordęwind solidny chwilami, same szczere pola w większej częsci trasy,  zresztą wiało ze wszystkich stron, ale dało radę i o dziwo dziś samopoczucie spoko, myślałem że będzie gorzej :) W neutralnej bezwietrznej pogodzie wynik znacząco do poprawienia :) I jeszcze jedna sprawa, faktycznie szosa może byc nużaca, jesli jest monotonna i wioch się nie mija po drodze, jedziesz i jedziesz tą krajówką i to samo się ciągnie kilometrami :)

To ja się czymś pochwalę... do 700 a nawet 100km jeszcze brakuje ale to mój pierwszy zrealizowany cel, z którego jestem cholernie zadowolony :) Rower MTB kupiłem w celach rekreacyjnych w zeszłym roku. W tym wkręcam się coraz bardziej i ścigam się sam ze sobą :)

A tu link do treningu http://www.endomondo.com/workouts/200382608/4832529

Tego samego dnia wieczorem było jeszcze 20,75km zrobione :) Łącznie 73,22km :)

Następny cel to 100km za jednym podejściem :)

Spełniłem swój cel (tegoroczny i życiowy jak na razie)- pokonałem 302,380km w ciągu jednego dnia :) Trasa do Warszawy i z powrotem okrężnymi drogami.

Czas jazdy - 11 godzin i i prawie 35 minut ze średnią 26,2km/h. Maksymalnie wycisnąłem 54,7km/h :)

Poruszałem się na lekko uszosowionym trekingu :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...