Rgd Napisano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 112,4 km w około 6 godzin. Rekord strasznie stary, bo już dziewięcioletni i zrobiłem go jako 15-latek. Była to trasa ze Świdwina do Grzybowa + parę kilometrów ekstra kręcąc się po Kołobrzegu. Dlaczego rekord tak stary? Niestety, przez ostatnie parę lat nie miałem roweru. W tym roku nabyłem i zamierzam wkrótce poprawić ten wynik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawomir90 Napisano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 78,22km w kwietniu tego roku, rozważam docelowo jakąś trasę 100km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freak78 Napisano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Witam, wreszczie wczoraj spróbowałem troche dalej pojechać, a taki spontan po pracy, no i 112 km w 4 godziny i 23 minuty, trasa Łobez - Stargard Szcz. - Łobez Miałem na krajowej 20 wmordęwind solidny chwilami, same szczere pola w większej częsci trasy, zresztą wiało ze wszystkich stron, ale dało radę i o dziwo dziś samopoczucie spoko, myślałem że będzie gorzej W neutralnej bezwietrznej pogodzie wynik znacząco do poprawienia I jeszcze jedna sprawa, faktycznie szosa może byc nużaca, jesli jest monotonna i wioch się nie mija po drodze, jedziesz i jedziesz tą krajówką i to samo się ciągnie kilometrami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant3z Napisano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Ja na razie zaprzestałem wybierać się w długie trasy, właśnie dlatego, że to troszkę nudne. Znalazłem sobie mały lasek w okolicy z ostrymi kątami i tam szaleje trenując i zaliczając gleby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike24 Napisano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 w zeszłym roku siadła tylko jedna dwusetka pod koniec sezonu... w tym roku (przedwczoraj) od razu od dwusetki zacząłem - 222km na pełnym czilu, bez napinki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fomej Napisano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 mój najdłuższy przebieg jednego dnia to trasa nowy sącz - kraków - nowy sącz, wyszło 217 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamoz Napisano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Mój rekord to 137 km na trasie Suwałki - Święta Lipka, ale było to w zamierzchłych czasach, jeszcze w podstawówce:) A z ostatnich przejazdów, to 62 km po Puszczy Zielonce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aciek Napisano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 96 km, Poznań -> Sieraków w ubiegłe wakacje. Na pożyczonym rowerze. O wiele więcej, niż przejechałem na rowerze w ciągu 5-6 lat poprzedzających ten wyjazd. Kolejnego dnia było kolejne 90 drogi powrotnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Dzisiaj 102km w czasie 3:55:00, czyli średnai 26km/h. W dużej mierze udział mieli tu koledzy na szosach, którzy dyktowali tempo. Tak więc 100km jednego dnia po raz pierwszy w życiu przekroczone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Dzisiaj poprawiłem mój wynik, nakręciłem 52 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike24 Napisano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 i dokładam kolejną setkę do kolekcji... http://www.endomondo.com/workouts/200792130/953717 ...tym razem w błocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinw Napisano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 To ja się czymś pochwalę... do 700 a nawet 100km jeszcze brakuje ale to mój pierwszy zrealizowany cel, z którego jestem cholernie zadowolony Rower MTB kupiłem w celach rekreacyjnych w zeszłym roku. W tym wkręcam się coraz bardziej i ścigam się sam ze sobą A tu link do treningu http://www.endomondo.com/workouts/200382608/4832529 Tego samego dnia wieczorem było jeszcze 20,75km zrobione Łącznie 73,22km Następny cel to 100km za jednym podejściem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yarpenn Napisano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Rekord życiowy z maja - 105 km w ciągu jednego dnia. Trasa Wrocław - Sobótka - Przełęcz Tąpadła - Ślęża i powrót w odwrotnej kolejności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus025 Napisano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Spełniłem swój cel (tegoroczny i życiowy jak na razie)- pokonałem 302,380km w ciągu jednego dnia Trasa do Warszawy i z powrotem okrężnymi drogami. Czas jazdy - 11 godzin i i prawie 35 minut ze średnią 26,2km/h. Maksymalnie wycisnąłem 54,7km/h Poruszałem się na lekko uszosowionym trekingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhed Napisano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Dzisiaj nowy rekord - prawie 125km i w jakieś 80% w Górach Izerskich. Zmachałem się strasznie, ale było super. Smrek zdobyty i wiele wiosek w Czechach, bo jeździłem głównie po ich terenach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
APoCo Napisano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 nowy rekord - 42km w ciągu 2 godzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiton Napisano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Mój najdłuższy wyczyn to trasa długości 244,7 km. Pasłęk - Rogóźno (woj. mazowieckie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronina Napisano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Wczoraj 5,3 km w 23 min z roboty gdzie piliśmy pępkowe kolegi łamiąc tym samym kodeks pracy(ale jazdę prawie pamiętam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Ronina joke? 5.5km? Lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aciek Napisano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Chyba mu chodziło o to, jak mu się podróż dłużyła podczas jazdy pod wpływem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronina Napisano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Najdłuższy dobowy przelot na bani w jak najkrótszym czasie.Zgodnie z tematem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DepecheRobert Napisano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Dwa tygodnie temu zrobiłem 101km między innymi po Puszczy Kampinowskiej,miało być mniej ale gdzieś nie tak pojechałem i trochę błądziłem ;)Ilość km dość ciekawa i symboliczna dla mnie jako fana DM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nonda Napisano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 ok. 170 km, trasa Bydgoszcz - Gdańsk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czach Napisano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Wczoraj 5,3 km w 23 min z roboty gdzie piliśmy pępkowe kolegi łamiąc tym samym kodeks pracy(ale jazdę prawie pamiętam) :-/ bez komentarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smyq90 Napisano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Około tygodnia temu 93 km, nie wiem dokładnie gdzie byłem. Mam nadzieje dobić do stówki jak będzie czas kiedyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.