Gość R3surrection Napisano 10 Maja 2009 Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 97 ale siły było na sporo więcej w weekend robię zawsze 70-95 tak trasa wychodzi ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 30 Maja 2009 Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 KaszebeRunda 215km w 9h 13minut na Ostrym wynik z dzisiaj Dzięki Ivan i Travis za wspólną jazdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker91 Napisano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 100 km - rowno mi wyszło do Grunwaldu i z powrotem srednia 26,39km/h. jak ktos pare postów wyzej jeszcze w poprzednie wakacje bałem sie jechac na 40km wycieczke rower jak w profilu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 2 Czerwca 2009 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Klaniam, http://www.bikeradar.com/road/news/article...-24-hours-21402 Faktycznie teraz pan Krawczyk powinien pojechac do Pruszkowa i pokazac co potrafi SAM OSTRO! I. Ma ktoś dane Pana Krawczyka chętnie bym podesłał tą informację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Coś cicho tutaj , ale to chyba przez pogode... IvanMTB mówił coś o 500km , a może mi się wydawało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DominikM Napisano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 500 nie stanowi - albo ja mam spaczenie na temat ultramaratonów szosowych albo się słabo staracie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Jakoś nie widze ciebie w rankingu ? Dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DominikM Napisano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Data przyłączenia wszystko wyjaśnia Wskocze w tegoroczny topten przy pierwszej dogodnej okazji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 24 Czerwca 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Coś cicho tutaj , ale to chyba przez pogode... IvanMTB mówił coś o 500km , a może mi się wydawało Prowokator Nie zebym sie czepial ale to Ty grzegorz1974paszek przebakiwales cos na temat ataku na 6 stowek... Ja tam niczego nie deklarowalem... Data przyłączenia wszystko wyjaśnia Wskocze w tegoroczny topten przy pierwszej dogodnej okazji Zapraszamy, zapraszamy Tytul posiadacza Zelaznego Zadu ciagle do wziecia OSTRO! I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 No to podium 2009 już obsadzone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
insideee Napisano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 są zawody 700km/24h http://www.kolarze.info/index.php?option=c...9&Itemid=49 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 24 Czerwca 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 ... tak sobie jeszcze kombinuje... Skoro do najlepszej 10-tki "wystarcza marne 426km" jako ze: 500 nie stanowi - albo ja mam spaczenie na temat ultramaratonów szosowych albo się słabo staracie to mamy tu zbytek skromnosci Data przyłączenia wszystko wyjaśnia Wskocze w tegoroczny topten przy pierwszej dogodnej okazji Pudlo z palcem w przyslowiowym zadku skoro 5 stow nie stanowi... OSTRO! I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duzyninja Napisano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 A moze by tak jakis podzial na dystans mtb i szosowy? moznaby tez uwzglednic przewyzszenia. Dane mozna czerpac z bikemap.net i przeliczac tak np jak w pttku 100m do goory to kilometr po plaskim. Ranking bylby bardziej obiektywny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 są zawody 700km/24h Mówisz o Josearkadio ? ......Oni się tu nie liczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DominikM Napisano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 To ja klasycznie zapraszam do Zieleńca na Klasyk Kłodzki 08.08.2009 - niecałe 230, ale w pionie 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom3k88 Napisano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Nie wiem czy mogę jeszcze się zgłosić, ale rekord z zeszłego roku, dokładnie 26 lipca to 258Km, na trasie Nowa Ruda - Opole - Nowa Ruda. Cała trasa łącznie z 3 godzinnym pobytem w Opolu zajęła mi 14 godzin. Jechałem mniej więcej tak: (większy dystans spowodowany jest jeszcze moja wycieczką po Opolu, najmniejsze w końcu nie jest) http://www.gpsies.com/map.do?fileId=cvhsbutxtbsoumam W tym roku chętnie zaatakuję 350km, ale będę musiał opony zmienić, bo teraz jeżdżę na 1,95 typowo górskich, jadąc produkuję dźwięk podobny do tira Marzmy mi się rower szosowy, bo oprócz wspinania się na szczyty lubię też długie dystanse. Na Klasyk Kłodzki pewnie się nie załapię, ale chętnie przejadę najdłuższą trasę. Ósmego sierpnia będę gdzieś w połowie trasy dookoła Polski. W kwietniu już planowałem bardzo podobną trasę, jednak jeszcze bardziej wymagającą http://www.gpsies.com/map.do?fileId=vpkgocyecexaeqgg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
josearkadio Napisano 3 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 No panowie w ten weekend spróbujemy zamieszać w rankingu. W sobotę o 12 startujemy do naszego maratonu 750km w 24 godziny. W tym roku będzie można śledzić nasze zmagania na naszej stronie internetowej. Bezpośrednio z wozu technicznego będą wysyłane relacje oraz zdjęcia z trasy: www.kolarze.info Proszę o doping i jeśli ma ktoś dobre układy na Górze to prosimy o dobrą pogodę Artykuł z Dziennika Wschodniego na temat naszego maratonu: 750/24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 3 Lipca 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Klaniam, Wy to pozostajecie poza wszelka konkurencja Trzymam kciuki (tak na wszelki wypadek...) OSTRO! I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 3 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Ta relacja będzie video life ? Pogode macie juz załatwioną .Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grindz0ne Napisano 3 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Ja się pochwalę Dziś zrobiłem dystans dzienny 89km w godzinach gdzie słońce paliło ostro...to mój pierwszy tak długi wyjazd MTB po drogach leśnych plus troszkę szosy. Jak mam jechać w taką pogodę to chyba pomyśle nad zamontowaniem Cooler Mastera na plecach :D bo upał to najgorsze co może być gdy się jeździ rowerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelsystem Napisano 3 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 w tamtym roku na mazovi 24h 270(po dosyć piaszczystej trasie) a teraz jestem juz spakowany (jadę na tegoroczną edycje) i postaram się to poprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 4 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 mam 15 lat na razie 156 km wy hmmm 6 godziny o ile pamietam Z Piekar Do Czestochowy i trosze za Czestochowa Ta trasza bd pokonywana praktycznie kilka razy w miesiacu no coz laska :P hehe W tym roku planuje ponad 200 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
josearkadio Napisano 4 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Najnowsza zapowiedź naszego maratonu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 4 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Już mają 200km http://www.kolarze.info/ Jadą na styk. Jakiś IVAN ma ostre pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 4 Lipca 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Zazdrosnik Oj Travis, Travis... Nie wystarczylo Ci dzwona na Kaszebe... Jeszcze teraz musiales wyglebac? Teraz to juz z gorki Maja ponad polowe nakrecona... OSTRO! I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.