evo07 Napisano 30 Maja 2010 Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 to czekamy na update:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 4 Czerwca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Kiedyś byłem na tej liście mając 222km. Ale ja wam jeszcze pokażę Ostatnio zrodził się projekt 250+ ale zobaczymy co z tego wyjdzie. Póki co trzeba chapać kilometry żeby się jakoś przygotować. Szkoda że nie mam szosówki boo byłby to dużo łatwiejsze do zrobienia. A żeby nie było, że tylko grożę to macie, o! Wczoraj popełniłem 265km Ciężko było, okrutnie ciężko, ale się udało. Więcej tutaj: http://www.forumrowerowe.org/topic/64261-pogadajmy-czyli-co-dzis-robiles-rowerowego-reaktywacja-cz-10/page__view__findpost__p__722973 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal962 Napisano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 To i ja się pochwalę niedawno wróciłem z takiej trasy: Wrocław->Wałbrzych->Broumov->Kłodzko->Wrocław razem 225 km i jak dla mnie było grubo. Teraz dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 6 Czerwca 2010 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 evo .... wybacz Miałem zrobić update już wcześniej jak pisałem ale wyjazd i sam wiesz jak jest Zrobię po powrocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrSpock Napisano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Mój rekord to tylko 122km, Wejherowo - Dębki - Władysławowo - Reda, ale za to w kwietniu i skrajnie zroznicowanym terenie. Jak bedzie z kim i gdzie to wynik poprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamill Napisano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Pozycja nr 75 w ogólnym rankingu i 19 w rankingu 2008 to jakieś pomyłki, nigdzie nie deklarowałem, że zrobiłem tyle km w ciągu doby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 9 Czerwca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Nędzne 145km, ale wakacje i te sprawy, może będzie traska Warszawa - Radom - Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 W ten wekend może zaatakuje mój rekord. Najpierw maraton szosowy w Choszcznie - po maratonie powrót rowerem do Leszna i dokręcenie reszty km w okolicy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 powodzenia, masz co bic ja za miesiac sie poprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroxd Napisano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Ja tam na razie jakieś 100km max No ale mam 13 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niedzwiedz1 Napisano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 W tym wieku jest to bardzo dobry wynik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedris Napisano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Witam, Mam pytanie odnośnie najdłuższych dystansów. Czy jest jakaś strona/tabela na bieżąco uzupełniana ? Najbardziej zależy mi dowiedzieć się czegoś o samych zawodnikach. m.in. najdłuższy dystans w stosunku do wieku. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati123 Napisano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 226 km Od godziny 5 do godziny 21!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Witam, Mam pytanie odnośnie najdłuższych dystansów. Czy jest jakaś strona/tabela na bieżąco uzupełniana ? Najbardziej zależy mi dowiedzieć się czegoś o samych zawodnikach. m.in. najdłuższy dystans w stosunku do wieku. Z góry dziękuję za odpowiedzi. 269km w 10h22min rocznik '81 rower mtb, koła 2,0(przód) i 2,3(tył) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Na oponie do dh to to wyczyn na skalę światową evo07 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedris Napisano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Szukam młodych hartów do porównania wyników. Jeśli nie ma takich statystyk to szkoda, jednak możemy sami je tworzyć. Ode mnie: Rocznik 1992 W 2009 przejechałem 323.10 km w 16h11min, 98% terenie. W tym roku 224.70km na szosie w czasie 9h. Kolejny atak 10-11 lipca na Mazovi24h. Odnośnie opon, jeżdżę na sprawdzonych gumach Schwalbe RR 2,25 i nie uważam, że ta grubość nadaje się do downhillu. Faktycznie na szosie mogą sprawiać opór ale trzymają że aż miło, najlepiej sprawdzają się w XC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 To była Tioga factory DH 2.3 a ja na razie tylko 90 km (mam 12 lat) ale w wakacje atakuję 150 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedris Napisano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Ty do podstawówki jeszcze chodzisz To gdzie Cie rodzice puszczą w taką trasę ;>? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fotobiker Napisano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Jedris - bez przesady Co do mojego dziennego przelotu to było chyba coś koło 100km Jakby mi się chciało to bym się rzucił na powiedzmy 200km, ale w trakcie sezonu raczej nie ma sensu tak sie katowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedris Napisano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 fotobiker - kto mówi tu o katuszach ? Faktycznie długodystansowa jazda może być męcząca ale dochodzi do tego rywalizacja, a więc zawody na których nie jeżdżę sam. Kręcę z ludźmi którzy wiedzą czego chcą, dla których rower jest pasją i pewnego rodzaju wolnością. Nikomu chyba nie chciało by się nabijać pustych kilometrów tyle godzin. Sprawa ma się inaczej kiedy dochodzi do tego atmosfera zawodów i doping kibiców. Zapraszam na Mazovię 24h, masz szansę przekonać się na własnej skórze dosadniej co to znaczy rower ;D Przebyty dystans i cała doba zostanie w pamięci i będzie budziła respekt na zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 a mam traske 30 km i objadę ją pare razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 15 Czerwca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Lookas kiedy aktualizacja listy przebojów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fotobiker Napisano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Jedris - jeśli ty chcesz startować w wyścigu 24h to oczywiście dla cb jest sens jechać te 200km, bo tego wymaga ten typ zawodów. ja jeżdze głównie xc, gdzie wyścig w mojej kat. trwa mniej niż godzinę i maratony do ok. 2h, wiec po co mam trenowac po pół dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adambialkowski Napisano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 W poprzednie wakacje przejechałem 215 km więc bym się załapał Z Brodnicy (kujawsko-pomorskie o ile ktoś wie gdzie to jest) do Warszawy prze Sochaczew I to z sakwami ja to tak z kimś chciał bym się "pościgać" hehe Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 18 Czerwca 2010 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Lookas kiedy aktualizacja listy przebojów? Dziś mi się udało wybaczcie za "błyskawiczne" tempo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.