Mod Team Lookas 46 Napisano 15 Października 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Października 2008 A oto i forumowa lista najdłuższych przelotów : Rekord Świata- 864,270km Ranking Całkowity - TOP 100 Ranking 2007 Ranking 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 3 Listopada 2008 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Coś czuję, że na tym chyba zakończymy obecny sezon jeśli mowa o biciu dziennych rekordów dystansu. Tak czy inaczej sporo zmian w głównym rankingu w tym sezonie było M.in. Poprawiony rekord świata oraz rekord forum Ciekawe o ile wzrośnie ranking w przyszłym sezonie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spros Napisano 3 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 a dlaczego falsh3m ma tylko 400km, skoro przejechal 703? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 3 Listopada 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Bo sie chlopina nie zadeklarowal. Przecie nie bedziemy go wyciagac za uszy co-nie? OSTRO! I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 3 Listopada 2008 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Ponieważ o tylu informował http://www.forumrowerowe.org/index.php?sho...mp;#entry451289 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 28 Marca 2009 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Odświeżam wątek, bo zaczyna robić się ciepło Są już są plany na 750km jose, także ciekawe jak się zmieni nasz ranking w tym roku W zeszłym roku aby załapać się na setną pozycję trzeba było nakręcić 190km obecnie już 208km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
josearkadio Napisano 28 Marca 2009 Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Mam nadzieję że się zmieni po obu stronach rankingu http://www.forumrowerowe.org/index.php?sho...=47029&st=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DanieleQ1991 Napisano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 A jak należy udowodnić taki dzienny przebieg?? Ja dziennie śmigam koło 70 km bez zadyszki, więc chętnie spróbowałbym się załapać na listę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 To ja sie wbije z pierwszym archievmentem 04.04.09, 205.55 km w 9:34:37. Piescien Rowerowy dookola Poznania z dojazdami. Wyjazd o 8 rano, powrot przed 20 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun Napisano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 A jak należy udowodnić taki dzienny przebieg??Ja dziennie śmigam koło 70 km bez zadyszki, więc chętnie spróbowałbym się załapać na listę Nie musisz udowadniać. Za miejsce w rankingu nikt pieniędzy nie dostaje, więc oszukiwać nie ma po co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio112 Napisano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Ja też w sumie mogę dodać swój nowy max, ale i tak się nie załapię do rankingu. 201,79km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DanieleQ1991 Napisano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Aha To ja postaram się jakiegoś dnia o dobry wynik... Ewentualnie mogę zrobić zdjęcia stanu licznika z datą i godziną Tylko próbować xD Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urbanek18 Napisano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 To jest jakiś chory ranking rowerem jednego dnia 700km? Samochodem ciężko a co dopiero rowerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 www.flash.bikestats.pl Chyba w lipcu 2008 został zrobiony ten dystans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HexagonV5 Napisano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Ja od tygodnia mam licznik i w tydzień zrobiłem 91 km po mieście. Wczoraj dniówkę miałem 31 km i to zrobiłem jedynie w 3 h. Mam licznik. Foto zrobię jak się załapie do rankingu. ;D A do kiedy mam wbijać km na licznik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio112 Napisano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Ale to nie ma być dystans z całego tygodnia czy miesiąca, lecz z jednego dnia A do tego, żeby wbić się do rankingu, jeszcze Ci dużo brakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urbanek18 Napisano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 700 km jednego dnia jest nierealne chyba to z kosmosu wzięliście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quattro Napisano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 My wiemy, że to jest realne, mało tego wiemy w jakich okolicznościach zostało to osiągnięte. Fakt, że jest to dosyć trudne do osiągnięcia, w związku z tym wielki szacunek dla ludzi którzy tego dokonali. Ty lepiej idź jeździć i trenować, zamiast wymyślać tutaj. Może nawet sam kiedyś przejedziesz taki dystans i zobaczysz jak to jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 29 Kwietnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 urbanek18 Przeczytaj, jak masz jeszcze jakieś pytania to wal do flasha. Koniec dyskusji w tym temacie bo on nie jest od tego ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DanieleQ1991 Napisano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko trudne do wykonania... Na kolarzówce można zrobić taki dystans Wystarczą treningi, ambicja i samozaparcie Heh gadam jakbym sam tyle przejechał ale ok xD Wielki szacunek dla tych ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 3 Maja 2009 Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Kurczę, a mnie zabrakło 1 km i przebiłbym 2 ostatnie pozycje Mimo wszystko i tak się pochwalę - 207,3 km / 8h 50min Może nie jakiś szalony, ale jeszcze niedawno moim rekordem było 141 km zrobione 11 kwietnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 3 Maja 2009 Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 siwy84 --> nie lubie cie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 3 Maja 2009 Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 No to se wejde do rankingu http://xanagaz.bikestats.pl/index.php?did=122104 208.47 km ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 4 Maja 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Klaniam, http://www.bikeradar.com/road/news/article...-24-hours-21402 Faktycznie teraz pan Krawczyk powinien pojechac do Pruszkowa i pokazac co potrafi SAM OSTRO! I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubusiowa Napisano 10 Maja 2009 Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 rok temu zrobienie 40 km to było dla mnie wyzwanie prawie nie do osiągnięcia a w tym roku 74 km jednego dnia jupi:) i mogłam jeszcze dalej śmigać Walka z samą sobą i duma że widzi się poprawę swojego śmigania to najlepsza nagroda na świecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.