Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 8

Lookas 46

Rekomendowane odpowiedzi

<zaszywa buzię zamkiem jak na bajkach zakłada kłódkę i połyka kluczyk>

......

......

......

......

......

;DD

To powiedziałem z zamkniętą buzią :icon_mrgreen:

Nie noooo, jak mi przyjdą to od razu pogotowiem gazowym na sygnale przyjadę po Ciebie, i zważymy dziadów.

Robisz zakupyyy na beranie aluminiowych śrubek?

Nic wielkiego w stylu Ibis, Cannon czy jakiś tam wylajtowany Lapierre.

Będzie to rama która od zawsze mi się podobała, do tego imo w rozmiarze S wygląda co najmniej cudnie xD ;)

Sztywna, niektóre graty przełożę z obecnego roweru bo spisują się świetnie...tylko tyle :P hehe. Ahaa, no i w planie będzie waga na poziomie 9.XXX. ;)

Nawrotek kupiłbym ale jak Ty kupujesz, zapłaci się RAZ za przesyłkę. Tylko problem w tym, że kupowałbym śrubki w kolorze pasującym do nowej ramy xD a na Beranie z tego co pamiętam takich nie ma :)

Wczoraj kupiłam pierwszy raz w życiu gazetę rowerową :) i tylko dlatego, że jak ją obejrzałam, to chciałam jednego wieczoru całą przeczytać (ale nie dało się). I przez nią, już myślę o kilkudniowym wiosennym wypadzie. Rowery, namiot i przyroda ;) Oj marzy mi się już wiosna :).

w środę tylko 17 km na mrozie. W lesie leżał jeszcze zmrożony śnieg - ale frajda. Za to stopy tak mi zmarzły w moich bucikach, że po powrocie chciałem je (tzn. stopy) wsadzić do piekarnika. Muszę kupić ochraniacze na buty bo nie da rady jeździć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...