Nawrotek Napisano 25 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 <zaszywa buzię zamkiem jak na bajkach zakłada kłódkę i połyka kluczyk> ...... ...... ...... ...... ...... ;DD To powiedziałem z zamkniętą buzią Nie noooo, jak mi przyjdą to od razu pogotowiem gazowym na sygnale przyjadę po Ciebie, i zważymy dziadów. Robisz zakupyyy na beranie aluminiowych śrubek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 25 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Wax no pochwal się ;D Chociaż z jakiej stajni będzie bestyja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 25 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Nic wielkiego w stylu Ibis, Cannon czy jakiś tam wylajtowany Lapierre. Będzie to rama która od zawsze mi się podobała, do tego imo w rozmiarze S wygląda co najmniej cudnie xD Sztywna, niektóre graty przełożę z obecnego roweru bo spisują się świetnie...tylko tyle hehe. Ahaa, no i w planie będzie waga na poziomie 9.XXX. Nawrotek kupiłbym ale jak Ty kupujesz, zapłaci się RAZ za przesyłkę. Tylko problem w tym, że kupowałbym śrubki w kolorze pasującym do nowej ramy xD a na Beranie z tego co pamiętam takich nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 25 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 czyli jednak nie będzie szybsza? No nic, sam se zamówię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 25 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Na dzień dzisiejszy jestem zdecydowany na "wolniejszy" egz. xD ponieważ nie widziałem "szybszego" w "polskim" necie ;P Nie mają takiego koloru na Beranie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 25 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 kumpel na lb kupił srubek za 120 ! <lol2> bo na beranie nie było ;DD Oj stary, będziesz musiał cuś kombinować na www.internet.pl albo www.pl xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 25 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Na LB są ;D ale to się zobaczy jak będzie do czego je przykręcić. A ramka już czeka na mnie w pewnym miejscu... "szybszy" egz. widziałem tylko na eBayu... SOORKA za OFF-TOP :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 25 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 halo wycieczka, to nie gadu gadu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 25 Listopada 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Dzisiaj zakupiłem piękne pedały XT i oponę Spec The Captain. Oponka założona, ale niestety pojawił się problem z odkręceniem prawego pedału, jutro będzie walka i się zobaczy co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 25 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Załóż na klucz imbusowy rurę od odkurzacza, na pewno pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 25 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 w końcu umyłem ramę i pooglądałem.. oraz odebrałem nowy wózek do x.9 stwierdzam, że jest CAŁA aż mi się wierzyć nie chce.. w piątek składanie roweru. chyba.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 26 Listopada 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Fifi już tego próbowałem wcześniej. Nic nie pomaga, psikałem WD-40, nic. Efekt dwa klucze płaskie to wyrzucenia i jeden imbus - skręciło go. Jutro rano idę do serwisu, mam nadzieję że odkręcą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikołaj Napisano 27 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Z czynności rowerowych to wczoraj przejechałem 26 km, centrowałem tylne koło i regulowałem hamulec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubusiowa Napisano 27 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Wczoraj kupiłam pierwszy raz w życiu gazetę rowerową i tylko dlatego, że jak ją obejrzałam, to chciałam jednego wieczoru całą przeczytać (ale nie dało się). I przez nią, już myślę o kilkudniowym wiosennym wypadzie. Rowery, namiot i przyroda Oj marzy mi się już wiosna . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiill Napisano 27 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Kubusiowa może masz na myśli magazyn rowertour? (: A ja dziś załatwiałem sprawy w cz-wie pedałując po całym mieście, łącznie z powrotem do domu 43,5 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubusiowa Napisano 27 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 DOKŁADNIE Wydanie listopadowe jest extra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 27 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Bywały lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiill Napisano 27 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Oj tak, szczególnie ten egzotyczny Madagaskar z perspektywy rowerowego siodełka. Dobra wiadomość jest zaś taka, że jutro w kioskach nowy nr RT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 28 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 hehe a ja mam już od tygodnia:P Polecam teksty p. Sławka Bajewa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 28 Listopada 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Wczoraj odkręciłem nieszczęsne pedały, a także umyłem rower i przygotowałem do zimowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 28 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Kupiłem bidon BBB HydraTank (fajny, polecam), bo poprzedni się zużył i najzwyczajniej śmierdział. Poza tym, popatrzyłem trochę na najnowsze KTMy na 2009 oraz Felty (ładne ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blues Napisano 28 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 w środę tylko 17 km na mrozie. W lesie leżał jeszcze zmrożony śnieg - ale frajda. Za to stopy tak mi zmarzły w moich bucikach, że po powrocie chciałem je (tzn. stopy) wsadzić do piekarnika. Muszę kupić ochraniacze na buty bo nie da rady jeździć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 29 Listopada 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Dzisiaj przygotowałem zimówkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiill Napisano 29 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Blues ten sam problem miałem w moich shimano'wskich przewiewnych bucikach, nawet podwójne skarpety nie pomagały i od teraz jeżdżę w trekingach - spisują się na mrozie znakomicie. A dziś niewyżyty jestem bo w nogach 0 km - cały dzień w szkole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 30 Listopada 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Dzisiaj chwila rowerowania. Przy odkręcaniu pedałów w zimówce kolejny klucz padł. W wyniku tego jeździłem dzisiaj w lewym pedale SPD, a prawym zwykłym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.