Biera Napisano 9 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 KONIEC WILKA i szlus! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 9 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 skromne 80km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 9 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Żeby jeszcze działała w prawym górnym rogu ekranu mamy okno do wpisania hasła pod nim przycisk web oraz www.forumrowerowe.org zaznaczamy środowisko w którym chcemy szukać po wpisaniu hasła w okno klikamy na szukaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ender Napisano 10 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 7 km ze średnią 20 km/h po asfalcie próbuję rozkręcić nogę po wypadku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 10 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Dzisiaj 40,21 km ze średnią 23,14 km/h średni puls 135. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuku Napisano 10 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Ja wczoraj byłem w Zakopanem z rowerem i zaliczyłem Dolinę Chochołowską, Butorowy, Szymoszkową i Gubałówkę Zjazd z Gubałówki niczego sobie Polana Chochołowska Dziś 11km po lesie, jutro ostatni wyścig w Jaworznie - przełaj u księdza, Jaworzno-Pieczyska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 10 Listopada 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Dzisiaj kilkanaście kilometrów po mieście i okolicznych drogach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roswell Napisano 10 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Dziś byłem połazić do rowerowych, generalnie nic nie załatwiłem z tego co chciałem załatwić. Poza tym spakowałem rower od wysyłki. A teraz rozglądam się za szosówką, na razie z negatywnym skutkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 11 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 70 km strasznie cięzko mi się dziś jechało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 11 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Dzisiaj 29,61 km ze średnią 21,52 km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeks Napisano 11 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 dzisiaj lajtowe 85km, jakos juz mi sie nie chce zasuwac na treningach a nie wiecie co sie stalo z heavy_puchatkiem? bez niego ten temat stracil swoj sens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 11 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Przecież niedźwiedzie zapadają w sen zimowy, na wiosne się odezwie. Dzisiaj pykło 80km i miałem niesamowite przeżycie. Podjeżdżam pod Łysą Górę (w Wlkp) już miałem zdobyć jej szczyt ale niestety nie dałem rady. Na samej górze siedział jakiś dziadek. Tak się zacząłem śmiać, że mi pary w płucach zabrakło. A, szkoda bo jakbym wjechał to może by mi coś powiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roswell Napisano 11 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Skończyłem walkę z pakowaniem roweru do paczki, już mam na oku nową szosówkę Ale bym pojeździł wreszcie, tylko na czymś przyzwoitym, a nie na złomiastej zimówce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 16 Listopada 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Dzisiaj skromne 15,17 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karnaś Napisano 16 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 30km po lesie całkowicie bez formy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 17 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Wczoraj 32,21 km ze średnią 21,98 km/h średni puls 124. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiill Napisano 17 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Dziś wieczorem wsiadłem na rower - 22 km, było by trochę więcej ale musiałem zawrócić bo mi palce od nóg prawie odpadły z zimna, chyba pierwszy raz w tym roku jeździłem na minusowej temp. <witajcie kalesony > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 18 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Pierwszy raz wyszedłem na rower po chorobie;] Krótko bo krótko ale zawsze coś ;D 25,5km ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czamczak Napisano 22 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 22 kilometry po śniegu w lesie i po bezdrożach Ogółem masakra bo kontrolowane poślizgi na śniegu nie są już w ogóle kontrolowane a kałuże pojawiają się znienacka i mogą być głębsze niż się myśli - dzisiaj wjechałem w jakąś co miała pół metra :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ender Napisano 22 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 wczoraj moze 5 km do sklepu i z powrotem a pozniej sie patrze i zima nadeszla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 23 Listopada 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Zdecydowałem sie na zakup pedałów CB MXR i drugiej oponki Specialized The Captain. W tym tygodniu jadę do sklepu po te rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubolt Napisano 23 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Dzisiaj zabrałem sie do składania maszyny na sezon 2009 Przełożyłem troche czesci do nowej ramy i wiekszosc juz jest zostały tylko tarcze i drobiazgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 25 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Byyłem w sklepie u kumpla i szykuje się wymiana ramy w okresie zimowym coś czuje . Szczegóły w swoim czasie Aaaa, postanowiłem jeszcze, że przesiadam się na tarcze...ale to już przy nowej ramie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 25 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 A ja znammm szczegółyyy <cwaniak2> W końcu dozbierałem kasy i kupiłem manety x-0 przerz tył x-7 i nokony x-7 w sumie na wiosnę sprzedam bo w x-0 celuję, ale tak na razie styknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 25 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Nawrot, bo utnę język Ty byś mi lepiej te Nokony pokazał a nie się tylko chwalisz...;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.