jurasek Napisano 2 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 o mały pikuś a staranowałbym dwa dziki w ciemności w ostatniej chwili jeden na mnie spojrzał i ujrzałem jego odblaski leniwie zlazły z drogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość neon80 Napisano 3 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Wolne w pracy - 56 km po lesie. Pięknie jest tu jesienią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roswell Napisano 3 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 omen Przytyje, nie przytyję... to ma mniejsze znaczenie, ważne jak jeździ. A propos, to nie Ty sprzątnąłeś mi białego Foxa (F80 RL) z allegro , poszedł za 850zł Dzisiaj wysłałem 6 paczek, kolejne dwie czekają na korytarzu, a to dopiero początek. Nikt nie chcę kół V-brake 1476g, albo Skareba Comp, jak macie propozycje cenowe piszcie. Poza tym rozpisuje plan treningowy na zimę, przede wszystkim bieganie i rower/trenażer. Jako dodatek basen, siłownia, może sauna, pełna gama rozrywek, byle do wiosny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mavic Napisano 3 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 91km - standard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 5 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Wyskoczyłem na godzinkę na rower 25,5km. Tak patrze na LF'a w jakim jest stanie, to nie mogę się doczekać nowego bika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 5 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 ja ostatnio mam wstręt do wszystkiego, włącznie z jazdą na rowerze. deprecha listopadowa mnie dopadła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roswell Napisano 5 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Wprawdzie nie dzisiaj,a wczoraj byłem na bardzo ciekawym spotkaniu z podróżnikiem - Tomaszem Świątkiem. Było naprawdę ciekawie i wesoło. To naprawdę niepowtarzalny, pogodny i wesoły człowiek, asceta, tutaj trochę informacji o nim: http://www.odyssei.com/pl/news/101.html Naprawdę podziwiam to czego dokonał - 14600 km w 132dni, do tego na rowerze, którego główne komponenty są z 1968/72 roku. Po przyjeździe do domu czekało mnie rozczarowanie, mało, że kolarka nie zeszła, to jeszcze skończyło się na cenie 559zł, no bez przesady, jest warta znacznie więcej. Z dobrych informacji dostałem potwierdzenie, że kasa wpłynęła na konto i jutro Lookas46 wyślę do mnie wymarzone hamulce Juicy Carbon 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 7 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 omenPrzytyje, nie przytyję... to ma mniejsze znaczenie, ważne jak jeździ. A propos, to nie Ty sprzątnąłeś mi białego Foxa (F80 RL) z allegro , poszedł za 850zł w obu przypadkach masz racje ;DD trwają ciągłe testy, przy czym kmów przybywa xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roswell Napisano 8 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Dziś dotarły moje Avidy, wielkie dzięki Lookas46 Nie spodziewałem się, że będę je miał tak szybko. Poza tym sprzedałem swoją szosę i zastanawiam się co pierwsze - nowa szosa (rama 58) czy koła i SID. Chyba jednak szosówka jest priorytetem, jak macie coś w stylu - Shomano 105/Ultegra, rama 56/58 w dobrej cenie, piszcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baltosz Napisano 8 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Ja dzisiaj 7 km Ale, ale. To nie tak jak się Wam wydaje. Ćwiczyłem podjazdy Wjeżdżałem na górkę (dość stroma i piasek), a potem zjazd i od nowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 9 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Wczoraj 49,08 km ze średnią 22,48 km/h średni puls 139. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 9 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Ja dzisiaj 7 km Ale, ale. To nie tak jak się Wam wydaje. Ćwiczyłem podjazdy Wjeżdżałem na górkę (dość stroma i piasek), a potem zjazd i od nowa. A nie jesteś czasem w rodzinie z Wilkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 9 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Ja dzisiaj 7 km Ale, ale. To nie tak jak się Wam wydaje. Ćwiczyłem podjazdy Wjeżdżałem na górkę (dość stroma i piasek), a potem zjazd i od nowa. A ja zauważyłem że jak już nasi forumowicze wjeżdżają na górkę, to zawsze jest dość stroma i z piaskiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skiba_TG Napisano 9 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 A ja zauważyłem że jak już nasi forumowicze wjeżdżają na górkę, to zawsze jest dość stroma i z piaskiem Bo to lepiej brzmi niz delikatne wzniesienie na asfalcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baltosz Napisano 9 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 A nie jesteś czasem w rodzinie z Wilkiem? biggrin.gif Nie rozumie A ja zauważyłem że jak już nasi forumowicze wjeżdżają na górkę, to zawsze jest dość stroma i z piaskiem tongue.gif Ale ona naprawdę taka jest A do tego to lepiej brzmi niz delikatne wzniesienie na asfalcie tongue.gif Tak na marginesie. Dzisiaj już lepiej, bo 30. Taki niedzielny wypad w spokojnym tempie Baltosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 9 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Wiedziałem, że nie będziesz rozumiał. To długa historia na zimowe wieczory. Nie przejmuj się, to tylko taki żarcik był dla stałych bywalców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 9 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Lajtowe 32km ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 9 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 To długa historia na zimowe wieczory. Baltosz proponuję zacząć od wpisania w wyszukajke forum hasła "żmija" miłej zabawy był to okres na forum żartów kpin i wielkiej kupy śmiechu i zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agenciara Napisano 9 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 taaaa z Wilka to będzie wielki kolarz dziadki na szczycie górek się nie mylą dawno nie było mnie w tym temacie, więc jak już spamuję.... dzisiaj zaliczyłam ost. zawody - fordoński maraton na orientację, w którym nie startuje wiele osób, ale zabawa jest super lekko chora ale sport to zdrowie w końcu a we wtorek 11 listopada - 111km (i + dojazdy) Rajd Niepodległości to będzie moja ostatnia imprezka w tym sezonie, po czym zakładam michowi slicka z tyłu i porzeźniczymy przez zimę na panelach pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 9 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 A dajcie wy już spokój Wilkowi89 - zdaje się, ze teraz całkiem nieźle już jeździ. Zresztą, o nieobecnych nie wypada inaczej, niż dobrze Pozdrówko mitygujące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 9 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 no to dobrze: dobrze umiał nas zabawić dobrze umiał nas wkurzyć dobrze że go już tu nie ma tyla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus18 Napisano 9 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 proponuję zacząć od wpisania w wyszukajke forum Żeby jeszcze działała Ja go pamiętam, jeszcze za czasów gdy nie byłem tu na stałe zarejestrowany. Temat o regulacji "fałek" to skarbnica wiedzy o dwóch śrubkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 9 Listopada 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Czytałem manuala do Judy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 9 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Czepiacie sie Wilka ;P Tak jak mówi Ecia, jak go nie ma to go nie obgadywać czy wspominać. Ja go tam lubie i często z nim na gg konwersuje na przeróżne tematy . Rowerowego? najprędzej w środę. Angine mam i na razie rower odpada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roswell Napisano 9 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Co do Wilka, jako, że go znam, również realnie mogę się nieco wypowiedzieć, całkiem poważnie Prawda jest taka, że całą poprzednią zimę i okres przygotowawczy solidnie przetrenował, dzięki czemu jeździł cały sezon całkiem dobrze, moim zdaniem zrobił największe postępy z całej naszej paczki. Poza tym osobiście jest całkiem w porządku, nie ma tego znanego z forum poczucia humoru. Z rowerowych rzeczy to wystawiłem swoje koła na allegro i w sumie tyle niestety http://www.allegro.pl/item478876177_kolo_t..._revo_868g.html http://www.allegro.pl/item478852652_kolo_p...xc717_608g.html Ceny do negocjacji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.