Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 8

Lookas 46

Rekomendowane odpowiedzi

omen

Przytyje, nie przytyję... to ma mniejsze znaczenie, ważne jak jeździ.

A propos, to nie Ty sprzątnąłeś mi białego Foxa (F80 RL) z allegro :D, poszedł za 850zł

Dzisiaj wysłałem 6 paczek, kolejne dwie czekają na korytarzu, a to dopiero początek.

Nikt nie chcę kół V-brake 1476g, albo Skareba Comp, jak macie propozycje cenowe piszcie.

Poza tym rozpisuje plan treningowy na zimę, przede wszystkim bieganie i rower/trenażer. Jako dodatek basen, siłownia, może sauna, pełna gama rozrywek, byle do wiosny...

Wprawdzie nie dzisiaj,a wczoraj byłem na bardzo ciekawym spotkaniu z podróżnikiem - Tomaszem Świątkiem.

Było naprawdę ciekawie i wesoło. To naprawdę niepowtarzalny, pogodny i wesoły człowiek, asceta, tutaj trochę informacji o nim:

http://www.odyssei.com/pl/news/101.html

Naprawdę podziwiam to czego dokonał - 14600 km w 132dni, do tego na rowerze, którego główne komponenty są z 1968/72 roku.

Po przyjeździe do domu czekało mnie rozczarowanie, mało, że kolarka nie zeszła, to jeszcze skończyło się na cenie 559zł, no bez przesady, jest warta znacznie więcej.

Z dobrych informacji dostałem potwierdzenie, że kasa wpłynęła na konto i jutro Lookas46 wyślę do mnie wymarzone hamulce Juicy Carbon 2008 :(

omen

Przytyje, nie przytyję... to ma mniejsze znaczenie, ważne jak jeździ.

A propos, to nie Ty sprzątnąłeś mi białego Foxa (F80 RL) z allegro :), poszedł za 850zł

w obu przypadkach masz racje ;DD

trwają ciągłe testy, przy czym kmów przybywa xDDD

Dziś dotarły moje Avidy, wielkie dzięki Lookas46

Nie spodziewałem się, że będę je miał tak szybko.

Poza tym sprzedałem swoją szosę i zastanawiam się co pierwsze - nowa szosa (rama 58) czy koła i SID.

Chyba jednak szosówka jest priorytetem, jak macie coś w stylu - Shomano 105/Ultegra, rama 56/58 w dobrej cenie, piszcie.

Ja dzisiaj 7 km :D

Ale, ale. To nie tak jak się Wam wydaje. Ćwiczyłem podjazdy :P Wjeżdżałem na górkę (dość stroma i piasek), a potem zjazd i od nowa.

A ja zauważyłem że jak już nasi forumowicze wjeżdżają na górkę, to zawsze jest dość stroma i z piaskiem :P

A nie jesteś czasem w rodzinie z Wilkiem? biggrin.gif

Nie rozumie :P

A ja zauważyłem że jak już nasi forumowicze wjeżdżają na górkę, to zawsze jest dość stroma i z piaskiem tongue.gif

Ale ona naprawdę taka jest :P A do tego

to lepiej brzmi niz delikatne wzniesienie na asfalcie tongue.gif

Tak na marginesie. Dzisiaj już lepiej, bo 30. Taki niedzielny wypad w spokojnym tempie :D

Baltosz

taaaa z Wilka to będzie wielki kolarz :D dziadki na szczycie górek się nie mylą :P

dawno nie było mnie w tym temacie, więc jak już spamuję.... dzisiaj zaliczyłam ost. zawody - fordoński maraton na orientację, w którym nie startuje wiele osób, ale zabawa jest super :) lekko chora ale sport to zdrowie w końcu :P

a we wtorek 11 listopada - 111km (i + dojazdy) Rajd Niepodległości :) to będzie moja ostatnia imprezka w tym sezonie, po czym zakładam michowi slicka z tyłu i porzeźniczymy przez zimę na panelach ;)

pozdrowionka

Co do Wilka, jako, że go znam, również realnie mogę się nieco wypowiedzieć, całkiem poważnie :D

Prawda jest taka, że całą poprzednią zimę i okres przygotowawczy solidnie przetrenował, dzięki czemu jeździł cały sezon całkiem dobrze, moim zdaniem zrobił największe postępy z całej naszej paczki.

Poza tym osobiście jest całkiem w porządku, nie ma tego znanego z forum poczucia humoru.

Z rowerowych rzeczy to wystawiłem swoje koła na allegro i w sumie tyle niestety

http://www.allegro.pl/item478876177_kolo_t..._revo_868g.html

http://www.allegro.pl/item478852652_kolo_p...xc717_608g.html

Ceny do negocjacji!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...