Adik Napisano 10 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Kantele, kondolencje składam. Nówka piękna i wypucowana skusiła złodzieja... Był chociaż rower przypięty czymś do czegoś? Równiez proponuję pójść z tym na policję, może ktoś z parkingu lub jakaś kamera w oddali go widziała. Rower wart do 500zł na dojazdy do pracy to jest jednak rozwiązanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 10 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 ja dziś 30 po full błocie .....było extra........wróciliśmy brudni jak ........ bardzo brudni!!! bardzo mi przykro z powodu straty.............. szczerze współczuję................:-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 10 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 na policji byłam, z ochroną gadałam, obejrzałam nagranie z kamery rower był przypięty zwykłą prostą linką, ale stał od tygodnia w nowym miejscu bo ze starego (bezpiecznego bo pod nosem ochrony) wysiudał mnie nowy właściciel miejsca parkingowego. jak się okazało, nowe miejsce nie było objęte monitoringiem. na allegro jeszcze za wcześnie, nikt głupi nie wystawi roweru od razu po kradzieży bo wiadomo, że tam się sprawdzi jako jedno z pierwszych miejsc, ale sprawdzę. do bazy skradzionych wpiszę jak wrócę do domu bo nie mam nr ramy pod ręką nic to... przynajmniej Szefowi chyba mnie żal było bo dostałam bonusa finansowego dzisiaj w kopercie (jako powód było obronienie mgr ale myślę, że to raczej o rower chodziło bo obronienie mgr miało miejsce prawie 2 tygodnie temu więc trochę czasu minęło) a rower kupiłam w zasadzie do jazdy codziennej bo nie mam kiedy jeździć na wycieczki i w praktyce jeżdżę prawie wyłącznie do pracy na rowerze i chciałam porządny i dobrze chodzący rower. no a sensu kupowania porządnego roweru tylko po to żeby stał by raczej nie było... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 10 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 oooooo kurde gdzie Ty pracujesz ze masz takiego dobrego szefa..........??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 10 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 mój szef jest dobry ale jak każdy szef ma wady i zalety. czasem mam ochotę go zabić nie mogę żyć bez roweru więc już, po niedługim namyśle zaklepałam w Plusie nowy rower (model o numerek wyższy bo 80-tki już nie ma w moim rozmiarze, niestety), jutro rano odbieram i jadę przez tydzień pojeździć w Puszczy Białowieskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 10 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Wyrazy współczucia ... Mam nadzieję że ta gratyfikacja choć w części pokryła stratę i pozwoli na zakupienie niebawem nowej bryczki... Wpisz się do przyklejonego wątku o zakoszonych rowerach (w Giełda-Inne), wstaw tam fotki i opis. Warto poroznosić opisy ze zdjęciami także po serwisach - zdarza się, że trafiają do nich kradzione rowery. Możesz też rozpowszechnić info o tym wśród okolicznej lumperii - bywa, że skuszą się na nagrodę (może ten bonus od szefa albo jego część właśnie na to przeznaczyć?) i sami zwrócą rower. Zdarzały się już takie sytuacje - niektórzy odzyskiwali warte po kilkanaście tysięcy rowery dosłownie za flaszkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 10 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Kupiłem plecak i żel Umyłem, wyczysciłem i nasmarowałem rower na maraton ;-) Teraz tylko sie spakowac i w drogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 10 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Pojeździłem ostatni dzień na Mazurach. Pięknie tu jest, nie chce się wracać. Ale w domu spędzę tylko jeden dzień - w niedziele kierunek Góry Sowie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 10 Lipca 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Dziś 43,63 km w czasie 2,083 h ze średnią prędkością 20,95 km/h. To tyle ze statystyki, przed wyjazdem oglądałem TdF i miałem ogromne natchnienie do jazdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.