c1ach Napisano 7 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 A ja dzisiaj szukałem patentu na odpowiednie mocowanie kamerki żeby nagrywać filmiki. Wygrywa mocowanie na szelkach plecaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 7 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 87km w tym zaliczone 3 szczyty z tego jeden dwa razy Do domu wróciłem po 21:00 i padam z nóg Jutro powtórka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 8 Lipca 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 2 km do sklepu po dętkę i wymiana w rowerze rodziców. Zdjąłem kilka naklejek z mojego sprzętu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 8 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Oglądam Tour de France etap 5: Cap d’Agde – Perpignan, 197 km Wcześniej nawiedziłem Biedronke, po batony Smako. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 8 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Kupiłem kask http://images39.fotosik.pl/155/2db14b97c1899ca1med.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hrabia Napisano 8 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 wczoraj nie udało mi się wyczyścić bajka, bo wynikły pewne nieoczekiwane komplikacje... ale co się odwlecze... zrobiłem to dzisiaj.. błyszczy, że aż miło popatrzeć.. gdyby jeszcze nie miał poobdzieranego i poobijanego lakieru.. no i tdf w tv... czyli norma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 8 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Ja też obejrzałem TdF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damianste1 Napisano 8 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 poczytałem se bikeboard trochę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 8 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 43km pół na pół las z asfaltem. Miejscami lekkie błoto, w lesie za zakrętem słyszeliśmy chyba dziki i zaczeliśmy uciekac zjezdem w dół Ostatnie 17km popadało, ale po 10min przestało. Mimo tego wróciłem cały mokry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 8 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Dzisiaj 39km z Rockriderem bardzo przyjemna jazda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 8 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 56.66km po wiochach no i w końcu napęd do wyczyszczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arroyo Napisano 8 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Zniszczyłem kolejną obejmę sztycy, kupiłem dziś zacisk pro na na śrubę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polon Napisano 8 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Stwierdziłem, że mam najlepsze dwa koła w okolicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 8 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Wystawiłem kierownicę na sprzedaż. Jutro dam resztę części, a potem bye bye... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qubel Napisano 8 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 właśnie wróciłem z nocnej jazdy, 40km po parku i trochę po mieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taja Napisano 8 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 przestawiłam rower, bo nie podobało mi się, jak rower jest postawiony a wcześniej 63 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 9 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Dzisiaj 74,78km ze średnią 22,77km/h średni puls 135. Katowice - Pszczyna - Katowice Czasem było słońce, czasem deszcz. Ale ogólnie było o.k. I oglądałem Tour de France 8. etap Pforzheim - Gérardmer (231,5km) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firestorm Napisano 9 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Kupiłem kask rower i torbę podsiodłową... rower Scott aspect 60 kask firmy Rudy Project a torba Kellysa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 9 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Obejrzałem Tour de France. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 9 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Dopompowałem R7, założyłem mostek i rogi Boplighta Teraz wieczorkiem 43km na nowych akcesoriach, jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 9 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Dzisiaj też dopąpowałem R7 założylem nowy kokpit WCSa wet black i zrobiłem 42km I jeszcze wieczorem umyłem rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 9 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Dzisiaj też dopąpowałem Dobra widzę, że tu sami znawcy języka polskiego więc ja też pobawię się w polonistę. Wojtku - nie wiem jaką masz przeglądarkę internetową ale wiem, że Mozarella FrajerFox podkreśla błędy ortograficzne...polecam... Dziś skleiłem dętkę Ultralight'a, która ostatnio postanowiła pobawić się w ser szwajcarski... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adik Napisano 9 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Rozwaliłem w drobny mak przerzutkę 7.0 od Srama. Napadła mnie chęć kupna X.9 - otwieram allegro i ebay, a tam zaporowa cena - 275zł wzwyż Pozatym to prawie rowerem wyciągałem zakopany w błocie samochód, mimo interwencji 5 chłopa potrzebny był inny samochód i linka, by go wyciągnąć {w błocie po piasty siedział}. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 10 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 no, długo się nie najeździłam moim nowym rowerkiem wczoraj mi go zarąbali z parkingu w budynku gdzie pracuję... ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 10 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 no, długo się nie najeździłam moim nowym rowerkiemwczoraj mi go zarąbali z parkingu w budynku gdzie pracuję... ;( Zgłosiłaś na policję, wystawiłaś ogłoszenie na forum o kradzieży, wpisałaś rower do tej bazy rowerów co jest o niej temat na forum, patrzyłaś na Allegro czy ktoś go nie wystawił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.