Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 8

Lookas 46

Rekomendowane odpowiedzi

wczoraj nie udało mi się wyczyścić bajka, bo wynikły pewne nieoczekiwane komplikacje...

ale co się odwlecze...

zrobiłem to dzisiaj.. błyszczy, że aż miło popatrzeć.. gdyby jeszcze nie miał poobdzieranego i poobijanego lakieru.. :D

no i tdf w tv... czyli norma ;)

Dzisiaj też dopąpowałem

B) Dobra widzę, że tu sami znawcy języka polskiego więc ja też pobawię się w polonistę.

Wojtku - nie wiem jaką masz przeglądarkę internetową ale wiem, że Mozarella FrajerFox podkreśla błędy ortograficzne...polecam...

Dziś skleiłem dętkę Ultralight'a, która ostatnio postanowiła pobawić się w ser szwajcarski...

Rozwaliłem w drobny mak przerzutkę 7.0 od Srama. Napadła mnie chęć kupna X.9 - otwieram allegro i ebay, a tam zaporowa cena - 275zł wzwyż :)

Pozatym to prawie rowerem wyciągałem zakopany w błocie samochód, mimo interwencji 5 chłopa potrzebny był inny samochód i linka, by go wyciągnąć {w błocie po piasty siedział}.

no, długo się nie najeździłam moim nowym rowerkiem

wczoraj mi go zarąbali z parkingu w budynku gdzie pracuję... ;(

:(

Zgłosiłaś na policję, wystawiłaś ogłoszenie na forum o kradzieży, wpisałaś rower do tej bazy rowerów co jest o niej temat na forum, patrzyłaś na Allegro czy ktoś go nie wystawił?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...