Ciastkorz Napisano 1 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Ja 54km z średnim tętnem 152 A jutro rozpoczynam swoje dwutygodniowe rowerowe wakacje Przez pierwszy tydzień kierunek Mazury, przez następny tydzień okolice Świdnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 1 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Dziś wypucowałem (wanna ) i wypolerowałem rower - przygotowany do weekendowej podróży środkami lokomocji tj. autobus + PKP. Postanowiłem kupić RoRo Szczerze powiedziawszy to daaawno nie byłem w siodle...przez tą pogodę i kupę innych spraw... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oldboy90 Napisano 1 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 dzis pogoda powiedziala do mnie ,,Adam, rusz dupę". No to ruszylem i skoczylem z kolega w trase Wałbrzych>Świdnica>Wałbrzych. 40 km. jestem f**king content Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dantom Napisano 2 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Wczoraj złożyłem calutki rower na nowej ramie dartmoor street fighter 2009 biała Wygląda i jeździ za######... na nowym amorku 130mm Dziś mam w planach usunąć luz z sterów i go wypucować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adik Napisano 2 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Wreszcie mi odbiło i pojechałem o 6 rano na rower. Bez snu i śniadanka to nawet połowy normalnej mocy nie miałem. W przerwie małe papu i godzinka chrapania i z powrotem na bika. Wyszło 50km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 2 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 A ja właśnie uciekam na rower - w to oberwanie chmury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 2 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Dzisiaj 37,54km ze średnią 21,07km/h średni puls 129. Ledwo zdążyłem uciec przed burzą . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hrabia Napisano 2 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 mnie się nie udało przejechać całęj dzisiejszej planowanej trasy.. przejechałem ledwo 35 km i zaczęli za mną wydzwaniać... a szkoda, bo plan był na ponad 100 z ładnym przewyższeniem.. udało się zrobić 67,6km, śr. 24,2km/h, przewyższenie 850m na trasie Kraków- Ochojno - Raciborsko - Hucisko - Dobczyce - Gorzków - WIeliczka - Kraków znów podreperowana rowerowa opalenizna a... tętno średnie 150, max 179 (już w mieście, jak się ścigałem z autami na wielickiej.. pośpiech) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikołaj Napisano 3 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Wczoraj przejechałem 17km po mieście i odebrałem na poczcie paczkę. W środku czarny Suntour Raidon LO. Dzisiaj montaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damianste1 Napisano 3 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Dzisiaj wszedłem na forum rowerowe a wczoraj 35 km a w tym 10 km szosa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 3 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Wczoraj prawie 50km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikołaj Napisano 3 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Zgodnie z tym co napisałem o 9.14 zamontowałem nowy widelec. Napompowałem pod moją wagę 95 PSI i przejechałem całe 2,5km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 3 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Wczoraj 45km asfaltu z średnią 30,00km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 3 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Wystawiłem trochę szpeja na sprzedaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micusek Napisano 3 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 33,5 km z kolegą po lasku - troche ciekawych zjazdów i zagubienie sie ,dodatkowo odnalezienie "plaży" (bynajmniej nie nad morzem ) ,która niestety byłą ogromną wydmą w środku lasu - kawałek za Warszawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 3 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Ustawiłem skok amorka do 123mm z 105mm i umyłem buty i bloki do SPD-ów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 3 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Dzisiaj 50,37km ze średnią 21,19km/h średni puls 131. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fotobiker Napisano 3 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 47 km, asfalt śr 28 km/h a rano kilka powtrzen podjazdu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 3 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 48km asfaltu, sporo stromych podjazdów i zjazdów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 3 Lipca 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 29 km po 12 dniach przerwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quattro Napisano 3 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 54 km, średnia 16,1 km/h. Znakowanie trasy maratonu, więc co chwila stopy itd. Kto robił ten wie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 3 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 założyłem tarcze do "nowych" starych kół - treningowe szosówki - 1,5' jazda próbna 8km. są super jutro co najmniej 60 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 4 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Szybciutkie 25km z Nawrotkiem bo chcieliśmy zdążyć na relację z Tour'u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hrabia Napisano 4 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 90,8km, śr. 23,67km/h, przewyższenie 1300m, śr. puls 149 trasa: Kraków- Świątniki Grn - Raciborsko - Hucisko - Dobczyce - Kornatka - Myślenice - Borzęta - Swiątniki Grn - Ochojno - Kraków kilka fajnych podjazdów, również i zjazdów oraz urokliwe widoczki na zbiornik Dobczycki... polecam wreszcie poszedł pierwszy tysiąc w tym sezonie... heheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 4 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 81km- w tym ponad 80% terenu Sporo nowych fajnych trasek, miejscami błoto i woda Padam, wszystko mnie boli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.