k2cl Napisano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 kantele ...faktycznie, przez pół dnia było ładnie. Fuksem zdążyłem wcześnie wyrwać się z pracy, nabić niecałe 30km i wrócić niedługo przed tym, kiedy pogoda wróciła do "normalności"... Tegoroczny czerwiec odsyłamy z reklamacją do producenta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Wczoraj trzęsłam się w swetrze i kurtce - a dzisiaj... wyszłam z domu i znalazłam się w saunie . Koszulkę podwijałam aż pod biust i żałowałam, że nie założyłam szortów . Najgorsze w tej pogodzie są niezwykle częste, w cyklach ok. 24-godzinnych, zmiany: jednego dnia potrafi być 14*C i zimny wicher, który sprawia, że temperatura odczuwalna spada poniżej 10*C; a nazajutrz 25*C w cieniu . Organizm nie ma się jak przyzwyczaić - i w ogóle nie wiadomo, jak się ubierać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Dzisiaj pogoda brzydka za to pomogłem złożyć rower koledze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quattro Napisano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 77,7 km ze średnią 28,2 km/h AVG 152. Ha, żem się spiekł Prawie trzy godziny w pełnym słońcu. Teraz siedzę z czerwonymi łapkami bo nogi to już tylko brązowieją. Nie wiem co się ze mną dzieje Miejscami nie mogłem utrzymać 20 km/h po płaskim, a miejscami prułem 40 km/h pod górki... i to wcale nie krótkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Słońce a co to jest bo zapomniałem Z rowerowych doszła nowa koszulka tylko gdzie ją przetestować ? jak leje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grindz0ne Napisano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Słońce a co to jest bo zapomniałem Z rowerowych doszła nowa koszulka tylko gdzie ją przetestować ? jak leje Nie przesadzajmy od jakiegoś miesiąca było może z 5-6 dni słonecznych... Co robiłem rowerowego ?? Czyściłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Przyszła paczka z licznikiem SIGMA 906 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 dziś był lekki trening szybkościowy ale najważniejsze, że wyszło słoneczko!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikan Napisano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 słoneczko było, wiatr też był Obróciłem trasę do Swarzędza w jedną stronę prędkość śr. 30km/h w drugą prędkość nie wchodziła powyżej 25km/h. Wiatr dało się odczuć 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damix Napisano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Nie mów, żeby Cię dogonili jakbyś trochę pocisnął A obyło by się bez zbędnego marnowania czasu. Kurka wodna, żeby u mnie były takie kontrole - niezła zabawa by była Ale policjanta na rowerze to ja widziałem tylko na zdjęciu. No bym zwiał ale jak by wezwali posiłki ?xD W sumie to ta policjantka całkiem ładna była Wczoraj trasa Poznań - Śrem przez WPN (no i trochę krążenia po Puszczykoowie ) 60km ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 zmokłam trochę rano, spodenki się musiały posuszyć w pracy ale teraz jest w miarę ładnie więc jest szansa że wrócę suchą nogą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phil Napisano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Założyłem nową linkę do tylnego hamulca i przeczyściłem przedni. Teraz rwą jak cholera. Przesmarowałem też pedały i pomalowałem odpryski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Umyłem rowerek Nie wiem kiedy pojeżdżę, bo pogoda jest do d**y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
davess1 Napisano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 zmiana dętki, małe czyszczenie przy okazji. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathew Napisano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Słońce wyjrzało więc obrałem kierunek WPKiW Następnie mycie roweru i bloków w spdkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Pogoda sie poprawiła więc trza było rower wyciągnąc 56km asfaltu na slickach, a następnie zmiana opon na terenowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quattro Napisano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 52,3 km w 1:39h ze średnią 31,6 km/h. Puls AVG: 169 Max: 193 Niezłe przeżycia z tirami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 58km Burza mnie złapała, na szczęście 5km od domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adik Napisano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Wow, macie chłopaki zaparcie, żeby ponad 50km w taką pogodę robić Ja dzisiaj tylko kurs na stację benz. po powietrze, tempo mniejsze niż 20km/h a i tak ochlapany wróciłem. Kiedy wreszcie wyjdzie słońce i nie będzie aż tak wilgotno i mokro wszędzie!!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Złożyłem 3 kolarzówki FUJI w rowerowym z kolegą Na rower ide już niedługo, bo właśnie przestało kropic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
insideee Napisano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 33km asfalt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Takie 28km, troche asfaltu i troche terenu Do tego spotkaliśmy kolege który pracuje w muzeum lokomotyw w Jaworzynie Śl. Załapaliśmy się na zwiedzanie całego muzeum, jazdę drezyną(to przyniosło najwiekszą radośc), również super atrakcją była makieta Na zwiedzanie i atrakcje straciliśmy chyba wiecej czasu niż na jazdę rowerem- ale było bardzo fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k2cl Napisano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Jako że pogoda w stolicy mało "rowerowa", skończyło się na odebraniu paczki (pompka ) no i zakupach - od dzisiaj jeżdżę w kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 49km:) W lesie trochę błota, ale też nie za dużo - to lubię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 k2cl no coś Ty, dzisiaj było właśnie w pytę rowerowo pierwszy dzień od dawna, kiedy w obie strony (tj. do pracy i z pracy) dotarłam "suchą oponą"... temperatura w sam raz na rower (najlepsze 16-17 stopni) a jak nie ma słoneczka to się człowiek nie zjara za bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.