Gromosmok Napisano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Dzisiaj 42,30km.rzazem bikierem 19daniel88. Trasa: Katowice - Tychy - Katowice. W przelotnych opadach deszczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damianste1 Napisano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 ja dziś 26 km w terenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Dopiero co wypolerowałem ramkę, błyszczy jak nowa ale po rysach i obtarciach widać, że używana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 90km z Swidnicką grupą. Było git, pogoda na Sowie lekko sie zepsuła, ale później juz było okej Duzo terenu, duzo technicznych zjazdów i podjazdów np. na Kalenice Teraz czekam na następny raz Aha i bym zapomniał, po pierwszych 15km asfaltu złapałem kapcia z tyłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Dzisiaj 92km Sowa i Kalenica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiniu2 Napisano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 gryf mtb. oczywiście jak na złość na jeździe rozgrzewkowej pękł mi hak przerzutki. Spiąłem łańcuch, myśląc że jakość przejadę trasę a tu lipa-łańcuch pękł. Only 300 m w dwie strony-od startu do startu ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19daniel88 Napisano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Dziś 58,74 ze śr. 17,58 na trasie Katowice-->Tychy-->Katowice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszolot10 Napisano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Maraton Kellys Podhalański: 3h 20 min w ciągłych opadach deszczu. Licznik mi zalało - odległości nie znam. 4 w M1, 9 open na 25 (dobrze, że nie pojechałem na 50 bo większość ludzi zawracała z 50 na 25). Organizacja beznadziejna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phil Napisano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Nowa linka przerzutki + regulacja. W najbliższym czasie czeka mnie wymiana linki hamulca tylnego i czyszczenie roweru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 wczoraj znalazłem lesie zawieszonego na koleinach Passata z małżeństwem i małym dzieckiem w środku. Pojechali na jagody . Próbowałem wyciągnąć z kolesiem auto, ale powiesił się tak, że miał koła w górze i lipa. Musiałem podjechać na stację benzynową i pogadałem z pracownikiem, żeby załatwił jakiegoś znajomego z autem. Potem ich naprowadziłem na cel i dopiero udało się wyciągnąć Paska. Przez tą całą zabawę musiałem wracać po ciemku 10km przez las i wystraszyłem parę spacerowiczy (oni mnie zresztą też) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damix Napisano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Ech nie pisałem ostatnio w wątku ;p rowerek 3 tygodnie i na razie 450km na liczniku , nie wiele ale tragedii też nie ma xD . Dziś był pechowy dzień , wyjechałem z dwoma kolegami na malte jednemu zerwał się łańcuch (lol) potem go skuł rękoma ;o dalej ponownie się rozkuł ale tym razem zgubił część ogniwa i już nie dało rady heh musiał prowadzić rower 30min a potem mama go zawiazła do domciu . Dalej (już we dwóch ) kolega zaproponował żeby pojechać z malty na cytadele . Tam ( pomijając tony szkła ) spotkaliśmy : panią policjantkę i pana policjanta , co ciekawe byli w policyjnych stropjach kolarskich , kaskach , okularach ( 0 słońca a oni w całkiem przydymionych okularach heh ) , no i na rowerach z wyposarzeniem (jakie mieli rowrey ? Kross Level A4 z 2007/2008r. oczywiście z wielkimi napisami "Policja" ) . Patrzymy na nich przejeżdzając a oni , że mamy się zatrzymać , wylegitymować : imę nazwisko , imę ojca , data urodzenia , sprawdzali komórki czy nie kradzione . W końcu się pytam w jakim celu to zatrzymanie ? A oni na mnie naskoczyli zaczeli mi wygrażać itp itd. ;o ( a ja myślałem , że wychowawcze jest jak się nie straszy policją :] ) w końcu po wygrażaniach i nudnym monologu doszli do meritum i powiedzieli iż sprawdzają czy rowery nie są kradzione . No to odwracamy rowery aby mogli spisać numery . I tak czekaliśmy aż sprawdzą w centrali czy nie jest na liście kradzionych jakiś rower a takie sprawdzanie trwało z 45min -.- . Potem już nam się odechciało dalszej jazdy i każdy pojechał w swoją stronę do domu . Edytować nie mogę więc licze na to , że złączy posty ;] ... Co ciekawe (co również mnie rozbawiło ) policjanci mieli buty spd Shimano M075 a może inne nie wiem , nie ważne ale w każdym razie buty spd +... ups zwykłe pedały :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Dzisiaj pogoda deszczowa, wiec kupiłem tylko pompke z barometrem do roweru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phil Napisano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Wyregulowałem hamulce. Takie mam teraz hample, że szkoda gadać. Do tego przesmarowałem pedały i dokręciłem błotniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Dzisiaj napompowałem amorka i kupiłem dętkę na zapas Jeździc nie ma co, bo warunki pogodowe nie sprzyjają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Dzisiaj kupiłem synowi Krossa Level A4 17" biało czarny z Dartem 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adik Napisano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Ciekawa historia Damix Nawet nie wiedziałem, że gliniarze Krossy mają. Z racji pogody, z domu nawet nie wylazłem Nic rowerowego nie zrobiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 u nas gliny to nie wiem na czym jeżdżą, ale z bliska widziałam straż miejską to mieli Gianty Ecia: w kurteczce? żartujesz, ja zakładam bezrękawnik co najwyżej ale to już w całkiem ekstremalnych warunkach (tzn poniżej 14 stopni i piździawa + ew. deszcz) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Czyli właśnie w takich, w jakich nieodmiennie od końca kwietnia jeżdżę . W sobotę doznałam wręcz w szoku: takie coś żółtego wylazło zza chmur, myślałam, że UFO... A to było słońce! Ja już naprawdę zapomniałam, jak z perspektywy siodełka wygląda słońce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 A ja sie zastanawialem gdzie sie podzialy w tym roku te angielskie chmury i nieustanny deszcz, teraz juz wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Serio, ja sobie nie przypominam tak beznadziejnego czerwca, odkąd żyję . Maj był zresztą nie lepszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quattro Napisano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 ...Patrzymy na nich przejeżdzając a oni , że mamy się zatrzymać , wylegitymować : imę nazwisko , imę ojca , data urodzenia , sprawdzali komórki czy nie kradzione . W końcu się pytam w jakim celu to zatrzymanie ? A oni na mnie naskoczyli zaczeli mi wygrażać itp itd. ;o Nie mów, żeby Cię dogonili jakbyś trochę pocisnął A obyło by się bez zbędnego marnowania czasu. Kurka wodna, żeby u mnie były takie kontrole - niezła zabawa by była Ale policjanta na rowerze to ja widziałem tylko na zdjęciu. Żeby nie było OT. Wczoraj po deszczu do południa i późniejszej podeszczowej pogodzie. Wieczorem trochę się rozpogodziło, więc poleciałem na rowerek. A jakie moje było zdziwienie kiedy w trakcie jazdy ujrzałem słońce 61,6 km w równo 2 h z sekundami, ze średnią 30,6 km/h. Ciężko się jechało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 od ponad tygodnia codziennie na rowerze jestem zmoczony! dojazdy do pracy, powroty, i treningi w deszczu.. to ma być czerwiec ? masakra jakaś aż tak złej pogody w czerwcu jeszcze nigdy nie widziałem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Założyłem slicki, bo po takiej pogodzie jak jest teraz wjeżdżając w teren będzie bagno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Ecia to ja dzisiaj byłam w szoku przez pół dnia bo było piękne słońce i upał. Ale już wróciło do normy... ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fotobiker Napisano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 ja też rano cieszę się: o słońce ,cieplo juz zdziwilem sie jak wyszedlem na dwor ,parno bylo jak cholera, ze po kilometrze oddychać nie mogłem a pozniej burza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.