Ecia Napisano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Fifi: właśnie tak sobie rozważamy, czy nie sensowniej będzie - zamiast planować wakacje w polskich górach z atrakcjami w postaci loterii pogodowej - zebrać się z bambetlami i przyjechać do Hiszpanii: Montserrat albo El Chorro... może Pireneje? Jak tam stoją ceny tanich noclegów (z bezpiecznym miejscem na rower) - orientujesz się może? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
insideee Napisano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 40km w deszczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adik Napisano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 A ja rozkminiam, czy nie zrobic sobie wakacji nad morzem + traskę Władysławowo - Kołobrzeg zrobić. Ok 260km czyli w sam raz na 2 dni jazdy by było. Nudzi mi się w tych górach, lubię płaskie tereny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawwwid Napisano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Właśnie wróciłem z pracy, rowerem oczywiście - deszcze i kałuże narobiły niezłego 'bałaganu' w moim rowerze, a o ciuchach nawet nie wspominam, bo jest jedna wielka kałuża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 A ja rozkminiam, czy nie zrobic sobie wakacji nad morzem + traskę Władysławowo - Kołobrzeg zrobić. Ok 260km czyli w sam raz na 2 dni jazdy by było. Nudzi mi się w tych górach, lubię płaskie tereny biorąc pod uwagę że przeważnie wieje u nas wiatr zachodni , to nie tylko lubisz płaskie ale i wmordewind Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adik Napisano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 A jurasku, ogólnie są w miarę te drogi przybrzeżne? Nie koniecznie rowerowe, chodzi mi o stan tych samochodowych, bo korci mnie by się tam tak na spontanie karnąć. Może i wyczieczka w 2 strony, gdyby była ciekawa {sorki za treść, składnię i j. polski - jestem po paru "głębszych"} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Rozebrałem rowerek na cześci pierwsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fotobiker Napisano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 deszcz,deszcz,deszcz,deszcz i nic więcej ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
insideee Napisano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Umyłem cały rower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phil Napisano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Calutki rowerek wyczyszczony, po dokręcałem śruby. Niestety nadal mam tony piachu w napędzie. Chyba podjadę na karcher. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adik Napisano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 40 - 50 km z dwoma kolegami z forum Jazda na 3cim oldskulowym rowerku jest świetna. Zaczynam robić temat o Trek'ach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oldboy90 Napisano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 40 - 50 km z dwoma kolegami z forum 40-50? Mowiles ze jakies 70 - 80 bedzie :> Tak czy siak - to samo co Adik, bo bylismy razem. Testowalem nowe siodelko. Z deski na poduszkę :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Dzisiaj 26,47km ze średnią 22,59km/h w deszczu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 ja na wiankach w wawie byłam 80km bez grosza:-) teraz kąpiel najpierw ja potem bike:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adik Napisano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 40-50? Mowiles ze jakies 70 - 80 bedzie :> Tak czy siak - to samo co Adik, bo bylismy razem. Testowalem nowe siodelko. Z deski na poduszkę :] 70 - 80 by było, gdybyśmy 2 razy taką pętle zrobili Cieszę się że teraz to ja znów mogę być, tym który prosi o postój, żeby zejśc z siodła Fajnie się jedzie na oldskulowym rowerku, zapomina się po co hardtaila do xc składałem Temat almost ready. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Dzisiaj takie 50km na rozgrzewkę przed jutrzejszą wycieczką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phil Napisano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Oczywiście zbyt długo jeździłem bezawaryjnie, więc dziś musiało się coś zepsuć. Na szczęście nie była to wina mojego rowerku, bowiem on służy mi bez najmniejszego problemu. Zrobiłem z kolegą ok. 15km po lesie i podjechaliśmy do mnie do domu cobym mógł załatwić pewną kwestię. Zawsze powtarzam, żeby mi nie ruszać roweru, bo na bank ktoś coś rozwali. Ja wiem jak działa mój rower, jakie ma słabe strony i potrafię jeździć tak, aby nie spowodować mu usterki. Wszedłem do domu zostawiając kolegę z rowerami na zewnątrz. On oczywiście musiał się przejechać na moim rowerze, więc wsiadł i przerzucił przerzutkę na 1 z przodu i 1 z tyłu. Jak na złość przy tym przełożeniu, tylna przerzutka haczy lekko o szprychę. A ten idiota nie wiedział, wziął wkręcił mi przerzutkę w szprychy. Ja schodzę, a on rżnie głupa. "Bo nie wiedział", no cholera - świetne tłumaczenie. Trochę mu nawrzucałem i zatrzaskując drzwi od klatki poszedłem do piwnicy. Przerzutkę naprawiłem, wyprostowałem i być może będzie działać, ale linka i jeden pancerz do wymiany. No wściekły jestem jak cholera. W poniedziałek się za to zabiorę, bo teraz za bardzo ręce mi się trzęsą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 20 Czerwca 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Umyłem dzisiaj rower z powodu paskudnej pogody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Dzisiaj 51km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 No i nareszcie coś na kształt letniej pogody - po raz pierwszy od końca kwietnia jeździłam bez kurtki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
insideee Napisano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 30km po nocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Witam, dziś razem z kolegą Thrawn'em małe śmiganko po mieście wyszło jakieś 47km:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duzyninja Napisano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Miała być piłeczka, a wyszedł rowerek - ca. 40km ze zwiedzaniem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Wyczyszczenie rowerku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fotobiker Napisano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 2 miejsce w wyścigu szosowym ( jechałem na rowerze mtb ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.