Dinsdale Napisano 28 Października 2008 Udostępnij Napisano 28 Października 2008 a u mnie dzisiaj pierwsza jazda z przednim błotnikiem, póki co się sprawdza na taką jesienną aurę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pati Napisano 29 Października 2008 Udostępnij Napisano 29 Października 2008 A ja na rolkach dzisiaj szosowo: 30min, AVS 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 29 Października 2008 Udostępnij Napisano 29 Października 2008 A ja dziś nareszcie coś pojeździłem 35,17km :] Cudna pogoda była... niestety, dzień już bardzo krótki i np. przez wakacje to dopiero o tej godzinie [17] się na rower wychodziło, teraz ciemno i pozostaje nauka albo komputer xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 29 Października 2008 Udostępnij Napisano 29 Października 2008 ale trenażer dziś godzinka na szosie i zakup amortyzatora. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 29 Października 2008 Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Omen co kupiłeś? No ja własnie rolki muszę sobie sprawić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olek123 Napisano 29 Października 2008 Udostępnij Napisano 29 Października 2008 No wlasnie co kupiles? jak nie znalazles sida to pewnie fox? Co do ciemnosci to jeszcze nie jest tak zle, weekendy oraz piatki moge jezdzic dosc dlugo a w srody ze 2 godzinki tez dam rade jak jest jasno pojezdzic Ja tam jak ciemno bedzie o 16 to dopier przechodze na stacjonarny rower w tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 29 Października 2008 Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Omen, bank okradłeś xD ? No mów mów co kupiłeś... @Ha ja już wiem ! ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roswell Napisano 29 Października 2008 Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Ja też chcę wiedzieć Dzisiaj nic rowerowego nie zrobiłem bo się rozchorowałem :/ Cały dzień siedzę i czytam fora rowerowe, co gorsza dalej mam rozterki na temat modernizacji mojego bike'a. Ostatnio słyszę dobre opinie na temat hydraulików XT 2008, no i cena rozsądna. Poza tym próbuję załatwić gdzieś plastik osłaniający łożysko w HollowTechu II. Nie ma ktoś zajechanych misek? Tak to wygląda: http://img112.imageshack.us/my.php?image=zdiu6.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuku Napisano 29 Października 2008 Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Ja dziś kupiłem kółko przednie od Omena i zrobiłem 23km W tym 8km na rolkach, avs 29,89km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 29 Października 2008 Udostępnij Napisano 29 Października 2008 a ja dzisiaj byłem na nocno - deszczowym rowerze testowałem nową kurteczkę w deszczu bosko wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 30 Października 2008 Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Ja dziś kupiłem kółko przednie od Omena i zrobiłem 23km a wczesniej bylo to moje kolo z rowerowych to zrobilem oszalamiające 4km W ciągu 3 tygodni przejechałem 12 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ender Napisano 30 Października 2008 Udostępnij Napisano 30 Października 2008 a ja dzisiaj byłem na nocno - deszczowym rowerzetestowałem nową kurteczkę w deszczu bosko wyszło napisz pls jaka to kurtka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 30 Października 2008 Udostępnij Napisano 30 Października 2008 jeantex mayenne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roswell Napisano 30 Października 2008 Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Dziś jak zwykle przesiedziałem dzień na forach, wieczorem wziąłem się za działanie, ściągnąłem koła, zdemontowałem kasetę i tubeless kit (co ciekawe zalałem 90ml mleczka a po miesiącu zdołałem wyciągnąć 30ml, reszta poszła w uszczelnienie). Zajęło to dużo czasu, wyjątkowo brudna i nieprzyjemna robota, podziwiam tych, którzy zmieniają opony przy takim zestawie. Chlapie mleczko, klei się, ble Poza tym dokładnie je obejrzałem i zauważyłem wbity mały kolec w oponę, jeździłem z nim pewnie z pół sezonu, wszystko się fajnie uszczelniło i spokój Niestety obręcze Mavic XC717 po dwóch sezonach nadają się praktycznie do wyrzucenia, wyszedł na zewnątrz miernik zużycia, teraz się zastanawiam czy bardziej opłaca mi się sprzedac koła w tym stanie czy rozebrać je i sprzedać same piasty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 30 Października 2008 Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Sprzedaj same piasty ze szprychami, jestem chętny na Macka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 30 Października 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Października 2008 roswell rozumiem, że babrałeś się w mleczku ściągając oponę z obręczy XC717 która seryjnie nie jest przeznaczona do UST. Możesz mi trochę naświetlić sprawę w jaki sposób w takim razie udało ci się ten patent zrobić? Powrót do jazdy po prawie miesięcznej abstynencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 31 Października 2008 Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Symbolicznie 35km W lasach w miarę sucho, ale są kawałki na maxa błotniste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ender Napisano 31 Października 2008 Udostępnij Napisano 31 Października 2008 a ja dzisiaj na powaznie zastanawiam sie nad ponownym zasiasciem na rower po ponad miesiacu od wypadku teraz ciagle mnie troche pobolewa ale czuje sie juz w miare dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roswell Napisano 31 Października 2008 Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Fifi To kup całe przednie koło cena jest okazyjna, poza tym przednia obręcz raczej jeszcze posłuży. Dość dziwne bo po jednej stronie jest nieco bardziej zużyte, widać już miernik zużycia, natomiast po drugiej stronie ścianka jest w stanie bdb, dziwne. Najprawdopodobniej był krzywo ustawiony hamulec. Pixon Zrobiłem to przy pomocy opaski uszczelniającej NoFlats. Dzisiaj rozebrałem rower na części, no nie do końca bo napotkałem "mały" problem, śrubka od gripshifta jest zjechana i nie mogę jej ściągnąć z kierownicy, nie podoba mi się to . Poza tym porobiłem fotki kół i amora i pewnie wkrótce powędruje na allegro. Aha dziś dotarły pedały Crank Brothers Eggbeater C, zaciski Accent Professional, i sztyca Smica 350x27,2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 2 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 piękna pogoda, słońce grzeje, wiatru nie ma idealnie na rower a czasu brak dziś już 40km e 1:12h. na szosie na drogach ogromne ilości niedzielnych kierowców.. :/ dziś ostatni wypad na rowerze w takiej specyfikacji.. niestety rower przytyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 2 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Ja dziś 54km Dzięki Siwy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuku Napisano 2 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 ja dziś 127km - Kraków po raz któryś, sporo bikerów spotkałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 2 Listopada 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 33,77 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 2 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Dzisiaj 48,52 km ze średnią 17,56 km/h średni puls 122. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 2 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 33 km lajcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.