maciejtca Napisano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 65km, średnia 20km/h, 85% teren Deszcz i błoto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 21.6km w deszczu(80%) po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiill Napisano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Dziś całkowita przerwa w jeździe (regeneracja) wyczyściłem łańcuch, umyłem całego bika i jutro wypad w beskidy <oł yeah >z noclegiem na hali Miziowej i potem znów wyżywka po górkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zidentyfikowany Napisano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 20km w deszczu ;pp ale fajnie było kiedy ja w końcu będe miał nowy rower... denerwuje mnie już to czekanie.. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Rower rozebrany co do śrubki - wszystko poważone i ponownie skręcony. Przy okazji wyczyszczone i przesmarowane wszystkie łożyska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanar89 Napisano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 wczoraj 20 km z Ukochana + czyszczenie napędu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jelen Napisano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Dziś mam nadzieje skoncze robic swoja maszynke GF Kaitaia ktorego dostalem ladnych pare lat temu od Rikera. starzy wyjadacze pamietaja pewnie i Rikera i prezent ktory mi sprawil pewnego lata/zimy ) 3mać kciuki! ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wikik Napisano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Ahh dzisiaj... Sprzątanie pokoju (Wiem wiem już źle jest ze mną , rower, sprzątanie roweru i takie tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 smarowanie łańcucha, bo burze zapowiadają i na rower nie wyjdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 wczoraj 50 km lajtowej wycieczki po Kampinosie (odkryłam stację Metro Młociny ;D ) a potem jeszcze 25km dokręciłam na wizycie u rodziców na Gocławiu dzisiaj tylko krótki wypad rowerem do szkoły a o 16 idę do plusa odebrać nowy rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 No, to pochwal się, jak się na nim śmiga i w ogóle jak wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Przed chwilą wyczyściłem cały napęd (korba, przerzutki, kaseta) a łańcuch jeszcze wsiąka olej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
canar Napisano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Pociśnięte ok. 200 km(ok. bo licznik w drodze do mnie dopiero) w 8 godzin z paroma minutami (razem z przerwami) na trasie Poznań-Wałcz-Drawsko Pomorskie;) Świetne uczucie choć jadąc samemu trochę trzeba ze sobą powalczyć już na takiej trasie:) Od 100 km dodatkowo walka z kurczami;) ale masa cukru i do przodu:D Idę wcinać banany bo nadal siły brak ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Ecia: jeszcze nie dojechał, mam przyjść za godzinę... grrr. w ogóle oni się tam dziwnie zachowują dzisiaj, chyba coś palili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Wczorajsza 4h akcja z Nawrotkiem (ważenie i mycie jego roweru) natchnęła mnie by zrobić to samo z moim. Ściągnąłem korbę, rozebrałem 2 raz tylną piastę, umyłem w wannie cały rower... Jedyne co to ważyć nie musiałem. Do tego zrobiłem listę zakupów na lipiec , taką średnio skromną - mam nadzieję że się uda to zrealizować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Kupiłem MagazynRowerowy i rowertour. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Dzisiaj wycieczka rowerowa do Czech przez Głuszyce, Janovicky, Nową Rude i Rzeczke. Razem wyszło 140km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Mi wyszło 100km, tylko ja nie błądziłem po czechach jak wy tylko jechałem w czołówce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Tylko ciekawe przez kogo zabłądziliśmy. Na wycieczkach wszystcy powinni sie trzymac razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Scott rozdziewiczony http://b12.grono.net/15/113/gallery-77968654-500x500.jpg http://b62.grono.net/194/192/gallery-77968650-500x500.jpg lekki, szybko się rozpędza, dłuższa rama więc pozycja bardziej wyciągnięta mniej zwrotny ale za to bardziej stabilny na łukowatych zakrętach amor nieco bujał na początku przy wysokiej kadencji, ale to się dało zniwelować niestety, objaw bolesności ramion występuje u mnie nadal, mimo dość drastycznie zmienionej postawy na rowerze w porównaniu do Rincona i nie wiem co mam zrobić z tym fantem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Aż 40km pobłądziłeś Wojtek ? Fajnnie Wam, ja za to zrobiłem...jakoś piaste... Kantele, fajna geo - jak mogłaś rozstać się z Giantem ?! Co do bolesności - może krótszy mostek, albo gięta kiera ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kllnTToOn Napisano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 dokładnie a nie że sobie spieprzyliście i nawet nie poczekaliście !! My gps-a nie mamy w głowie... a są też słabsi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Jak sie nie wie gdzie jechac to sie dzwoni, a nie przed siebie bezmyślnie Co sie do mnie burzycie, byli też inni ze mną, nikt wam nie kazał jechac, fakt ja to wam proponowałem, lecz nie kazałem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Wyregulowałem siodło - delikatnie w dół i kompletnie inny komfort jazdy. A do tego pooglądałem rowerki o 2 w nocy na wystawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Wax wiesz szukałam przede wszystkim lekkiego roweru a Gianty w tym przedziale cenowym niestety nie umywają się do propozycji Scotta (Scale waży w rozmiarze L 12600) Mostek miałam krótki w Rinconie a kierownicę lekko giętą więc to nie to Chociaż być może wczorajsza bolesność ramion wynika z przedwczorajszych 75 km na Rinconie (po prostu zakwasy). No nic, pojeździ się to się zobaczy. Dzisiaj spędziłam z godzinę w Plusie bo źle wchodził (tudzież schodził, jak mnie pouczono) 9 bieg i nie mogli dojść OCB ale w końcu się udało poprawić. Gdzieś tam coś było poluzowane... Chciałam dzisiaj skoczyć na wycieczkę do Czerska, bo jakieś turnieje są dziś-jutro ale pogoda jest paskudna, chyba mi się nie chce. Może jutro się uda... no bo w końcu w Plusie się naodgrażałam że w tydzień to spokojnie wyrobię 100 km żeby przyjść na serwis pogwarancyjny a tu pogoda coś ściemnia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.