Nawrotek Napisano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Pijemy na zlocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roswell Napisano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Dziś cały dzień się wybierałem na rower, ale deszcz mnie odstraszył. Poza tym łaziłem po serwisach w poszukiwaniu śrubki do PopLocka, którą zgubiłem. Śrubkę dorwałem w Śrubtexie, ale manetka nadal nie działa. Poza tym dotarł nowy kask, fajnie wygląda, tylko jest troszkę za duży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanar89 Napisano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 35 km z Omenem, głównie teren. Ostro ! to lubię Wypiekłem klocki w piekarniku a tarcze umyłem benzyną ekstrakcyjną, teraz to ten hamulec działa tak jak powinien Założyłem oponki terenowe (RoRo). Umyłem i przesmarowałem rower po dzisiejszym lekko błotnym wypadzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Umyłem rowerek i wymieniłem dętki iłańcuch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damix Napisano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Odebrałem rower z serwisu , kupiłem lampke na tył , smar Finish line i się siłuje z rozpięciem spinki w łańcuchu shimano :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiill Napisano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 53 km - do szkoły i z powrotem okrężną drogą częściowo szlakiem orlich gniazd jakoś mnie naszło tak by dziś szarpnąć się bikiem, bezproblemowo na szczęście udało sie go pozostawić przypiętego do kaloryfera w budynku szkoły, a dodatkowo grałem dziś w nogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 35 km z Omenem, głównie teren. Ostro ! to lubię dzięki bardzo za wypad wczoraj w sumie, to od samego rana żałuję, że nie mogłem jechać na zlot.. no nic mówi się trudno.. wczoraj 40.69km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phil Napisano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Deszcz za oknem więc póki co chyba w tym momencie muszę sobie podarować jazdę. Idę do piwnicy zrobić przegląd roweru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 co to za gnojek qrfa? wylęgło się toto na forum dzisiaj jak jakieś pluskwy... wczoraj wracam do domu a tu niespodziewajka, awizo... przyszła koszulka Bikestats śliczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phil Napisano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 W miejscu gdzie mostek trzyma kierownicę zszedł lakier a przez ciągłe deszcze wyszła rdza więc pomalowałem Neokorem, ot uroki stalowej ramy Ale po skręceniu nie widać więc nie muszę lakierować na czarno. Wyczyściłem już napęd z piasku ale nie mam gdzie umyć ramy więc wieczorem podjadę na karcher. A teraz idę coś zjeść i biorę się za centrowanie koła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 co to za gnojek qrfa? wylęgło się toto na forum dzisiaj jak jakieś pluskwy... uspokuj sie i nie denerwuj takich trzeba olewać i wysyłać raporty nic więcej nie zrobisz.. dziecko ma zabawę.;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 82km z siwym. Płuca wyplute;] Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Dzisiaj 41,43km ze średnią 23,22km/h średni puls 135. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Eska Fujifilm BikeMaraton-Piechowice 7km rozgrzewka 53km trasa maratonu, ogolnie fajnie tylko bardzo błotniście i mokro Jutro Jelenia Góra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phil Napisano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Właśnie wróciłem, 20km po lesie na przełaj. Nóg nie czuję i ciut się potłukłem. Niestety dwa pedały pęknięte :/ Dobrze, że mam zapasowe ale jutro chyba umyję rower i zrobię generalny przegląd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Pohulałem z chłopakami po Wielkiej Sowie i okolicach w ramach zlotu Wygiąłem szprychę (też w ramach zlotu) po tym jak grupy patyk chciał się zaprzyjaźnić z moim tylnym kołem + przeserwisowałem tylnego Novatec'a który zaczął fisiować i skrzypieć... Więcej strat - niet ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Uwierzyłem w moc dobrych opon a nie cienkich ścierek 20 kaemów z niezłym przewyższeniem. Wykąpałem rower a teraz chill Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 skromne 8.3km + ostatnie regulacje przed jutrzejszą Skandią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olecki Napisano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Góraszka, 124 km, zerwanie linki od przerzutki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roswell Napisano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Dziś byłem u mechanika, żeby zrobił coś z niedziałającym PopLockiem, bo sam sobie rady nie dam. NIestety żadnego nie zastałem. Poza tym przejechałem się spokojnie w terenie, trochę ponad 1h. Wieczorem umyłem i nasmarowałem rower, jutro maraton Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Przetarłem golenie roweru Brunoxem i trochę na nim posiedziałem bo pogoda nie dopisuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 zajrzałam dzisiaj do decathlonu kupiłam rękawiczki takie http://www.decathlon.com.pl/PL/r-kawiczk-z...zarne-49670761/ mam nadzieję, że będą się dobrze sprawować w takie chłodne poranki jak były ostatnio (p-wiatr), chociaż napisane, że zimowe, to nie wyglądają na b. ciepłe ale za to mają windstopper, więc powinno być ok oczywiście pewnie się teraz zrobi upał więc nie będę miała okazji ich wypróbować przed jesienią a oprócz tego obejrzałam rockridera 8.1 i doszłam do wniosku, że mi się nie podoba wizualnie, poza tym nie wierzę, że rzeczywiście waży 12600 a zatem skreślam go z listy potencjalnych zakupów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Byłem na maratonie w jeleniej. Jechałem bez przedniego hamulca bo zapomniałem kolcka włożyc, ale miejsce 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olecki Napisano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Zrobiłem 36km, kupiłem uniwersalne narzędzie ( 15kluczy w "scyzoryku"), zestaw do klejenia dętek oraz towarzyszyłem bratu w kupnie roweru ( Kellys Coach ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 51.84km z Nawrotkiem - pełna exploracja. Mimo, że wczoraj padł tylny Novatec, dziś po serwisie chodził jak nowy. Obyło się bez wymiany łożysk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.