Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 8

Lookas 46

Rekomendowane odpowiedzi

Odwiedziłem sklep, kupiłem sobie rękawice Dartmoor Snake ;) Oprócz tego dostałem mejla z potwierdzeniem wysyłki sakwy na kierownice ;> no i w ramach testu rękawiczek machnąłem 20km po mieście, jutro test w lesie :P

creative1989

Chyba amortyzator nie amator :P

Dziś rano wyczyściłem i przesmarowałem sprzęt, nawet wszystko działa. Trochę ociera tylnia tarcza, ale ten typ tak ma.

Nie działa mi PopLock, ale z nim już były wcześniej problemy. Jutro idę do serwisu pogadać ze znajomym, na moje oko wypadła śruba łącząca go do kupy.

Po południu wybrałem się na trening, 73km, średnia 27,5km/h. Zrobiłem sobie 20 minutową czasówkę. Dziś, w przeciwieństwie do wczoraj jechało mi się całkiem fajnie, czułem moc ;)

Ja to malutki dystansik 7,5 km .. tyle co do szkoły i z powrotem . Chyba musze iść z półtoratygodniowym Levelem A4 do serwisu ... łańcuch sie rozwala ,jedno ogniwko puszcza,tak jakby trzyma drugie tylko "jedną rączką" .. kilka mocniejszych depnięć i łańcuch pójdzie się kochać ;/

wczoraj umyłam rower bo chrzęścił po przedwczoraj

a dzisiaj znowu zmokłam i chrzęści... trudno chyba przeczekam deszcze i następny raz umyję jak pogoda się poprawi

a moje Kochanie dzisiaj poszło do Bikemana zareklamować złamany błotnik i wróciło wkurzone bo w Bikemanie zapytali go "jak to się stało" na co on powiedział że zjechał z krawężnika i odpadło. na co dostał odpowiedź, że to "nie do tego jest" oO dziwne trochę, nie? a czas rozpatrzenia reklamacji 2 tygodnie a tu leje...

Dziś jeździłem po górach :P

58,5km, średnia 26,5km/h.

Niestety ostatnie 10km w deszczu.

Poza tym znowu coś sprzedałem :)

Ostatnio zaczyna dopadać mnie nuda, wakacje już mam (jak to po maturze) i pasuje zacząć szukać roboty, co by mieć kasę na upgrade sprzętu :P

wczoraj umyłam rower bo chrzęścił po przedwczoraj

a dzisiaj znowu zmokłam i chrzęści... trudno chyba przeczekam deszcze i następny raz umyję jak pogoda się poprawi

a moje Kochanie dzisiaj poszło do Bikemana zareklamować złamany błotnik i wróciło wkurzone bo w Bikemanie zapytali go "jak to się stało" na co on powiedział że zjechał z krawężnika i odpadło. na co dostał odpowiedź, że to "nie do tego jest" oO dziwne trochę, nie? a czas rozpatrzenia reklamacji 2 tygodnie a tu leje...

O_o

współpracuje teraz bardzo mocno z bikemanem i mam o nich bardzo pozytywną opinię. może akurat trafił na buraka jakiegoś...

O_o

współpracuje teraz bardzo mocno z bikemanem i mam o nich bardzo pozytywną opinię. może akurat trafił na buraka jakiegoś...

a powiem Ci, że moja opinia o nich nieco podupadła ostatnio. odwalają jakąś chałturę jak daję rower na serwis, ostatnie kilka razy nie był rower na umówioną godzinę tylko zaczynali go robić jak przychodziłam po odbiór, a teraz jeszcze to. i to mój ulubiony sprzedawca ponoć takim tekstem rzucił

chyba zacznę chodzić do konkurencji, dużo osób zachwala Plusa, który jest obok :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...