olecki Napisano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Odwiedziłem sklep, kupiłem sobie rękawice Dartmoor Snake Oprócz tego dostałem mejla z potwierdzeniem wysyłki sakwy na kierownice ;> no i w ramach testu rękawiczek machnąłem 20km po mieście, jutro test w lesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanar89 Napisano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 40 km po szosie, okropnie wieje, 2/3 trasy to zmaganie z wiatrem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damix Napisano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 30km w ulewie i nie było by tak źle gdyby nie przez cała drogę w jedną i drugą wmordewind Jutro muszę się wybrać na przegląd i kupić pare rzeczy ;] . Przy okazji miał ktoś do czynienia z Smarami Shimano ? http://shimano-polska.com/publish/content/...o_workshop.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Przygotowałem mniej więcej rower na niedzielny maratonik Napęd- spinka nie mogła zejść, to musiałem użyć myjki- i powiem tandeta cho**rna Tarczę umyte w benzynie- troche syfu się uzbierało Pozostaje ruszający się amator- stery chyba do wymiany, ale na to już za późno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roswell Napisano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 creative1989 Chyba amortyzator nie amator Dziś rano wyczyściłem i przesmarowałem sprzęt, nawet wszystko działa. Trochę ociera tylnia tarcza, ale ten typ tak ma. Nie działa mi PopLock, ale z nim już były wcześniej problemy. Jutro idę do serwisu pogadać ze znajomym, na moje oko wypadła śruba łącząca go do kupy. Po południu wybrałem się na trening, 73km, średnia 27,5km/h. Zrobiłem sobie 20 minutową czasówkę. Dziś, w przeciwieństwie do wczoraj jechało mi się całkiem fajnie, czułem moc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikołaj Napisano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Wczoraj wymieniłem w rowerze żony łańcuch, kasetę, przerzutkę przednią i mostek. W moim rowerze nowa deorka tył + linka jakaś z teflonem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Kupiłem nowe manetki Shimano Deore XT SL-M770 teraz działają dużo lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phil Napisano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Dziś w lesie 10 km i to w jeszcze bardziej masakratycznych warunkach. Rower mam oblepiony od góry do dołu błotem. Ale nie chce mi się go dziś myć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 15km dzisiaj I sprzedałem starego amorka(Sr Suntour XCR) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micusek Napisano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Ja to malutki dystansik 7,5 km .. tyle co do szkoły i z powrotem . Chyba musze iść z półtoratygodniowym Levelem A4 do serwisu ... łańcuch sie rozwala ,jedno ogniwko puszcza,tak jakby trzyma drugie tylko "jedną rączką" .. kilka mocniejszych depnięć i łańcuch pójdzie się kochać ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olecki Napisano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Odebrałem paczkę z sakwą na kierownice. Po wielu próbach udało mi się zainstalować uchwyt ( był za mały na moją kierownicę ). Wszystko gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 wczoraj umyłam rower bo chrzęścił po przedwczoraj a dzisiaj znowu zmokłam i chrzęści... trudno chyba przeczekam deszcze i następny raz umyję jak pogoda się poprawi a moje Kochanie dzisiaj poszło do Bikemana zareklamować złamany błotnik i wróciło wkurzone bo w Bikemanie zapytali go "jak to się stało" na co on powiedział że zjechał z krawężnika i odpadło. na co dostał odpowiedź, że to "nie do tego jest" oO dziwne trochę, nie? a czas rozpatrzenia reklamacji 2 tygodnie a tu leje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Dzisiaj to samo co wczoraj, tyle że z kumplem i ostatnie 12km cisnąłem ile fabryka dała. Mam dość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanar89 Napisano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Starałem się odtłuścić tarcze ale brak efektu dalej hampel slaby... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Kanar Do piekarnika włóż - pogadaj z Nawrotem, bo częściej wypieka tarcze niż ciasto Kupiłem ochraniacze na buty Shimano w kolorze Blue Brilliant + bandamkę Shimano + Ultralight'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damix Napisano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Pojechanie rowerkiem na pierwszy przegląd ;] A w drugą stronę szedłem godzine z buta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roswell Napisano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Dziś jeździłem po górach 58,5km, średnia 26,5km/h. Niestety ostatnie 10km w deszczu. Poza tym znowu coś sprzedałem Ostatnio zaczyna dopadać mnie nuda, wakacje już mam (jak to po maturze) i pasuje zacząć szukać roboty, co by mieć kasę na upgrade sprzętu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 5 Czerwca 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Wczoraj 15 km i piękna gleba przy 5 km/h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 wczoraj umyłam rower bo chrzęścił po przedwczoraja dzisiaj znowu zmokłam i chrzęści... trudno chyba przeczekam deszcze i następny raz umyję jak pogoda się poprawi a moje Kochanie dzisiaj poszło do Bikemana zareklamować złamany błotnik i wróciło wkurzone bo w Bikemanie zapytali go "jak to się stało" na co on powiedział że zjechał z krawężnika i odpadło. na co dostał odpowiedź, że to "nie do tego jest" oO dziwne trochę, nie? a czas rozpatrzenia reklamacji 2 tygodnie a tu leje... O_o współpracuje teraz bardzo mocno z bikemanem i mam o nich bardzo pozytywną opinię. może akurat trafił na buraka jakiegoś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olecki Napisano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Test sakwy na kierownice - przekozak. W teren to się nie nada, ale na szose i dalsze wycieczki coś pięknego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Byłem na Zlocie i było fajnie Razem wyszło 85km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzycho1994 Napisano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Ja właśnie nasmarowałem amortyzator przedni, oraz łańcuch bo wczoraj jak byłem na rowerze to mnie deszcz dopadł. A i wyregulowałem przerzutkę z przodu bo mi obcierała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 O_o współpracuje teraz bardzo mocno z bikemanem i mam o nich bardzo pozytywną opinię. może akurat trafił na buraka jakiegoś... a powiem Ci, że moja opinia o nich nieco podupadła ostatnio. odwalają jakąś chałturę jak daję rower na serwis, ostatnie kilka razy nie był rower na umówioną godzinę tylko zaczynali go robić jak przychodziłam po odbiór, a teraz jeszcze to. i to mój ulubiony sprzedawca ponoć takim tekstem rzucił chyba zacznę chodzić do konkurencji, dużo osób zachwala Plusa, który jest obok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Kupiłem bikeBoard. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 5 Czerwca 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Dziś 32 km, ale zimny wiatr studził mój zapał na jazdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.