rockrider Napisano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 27km i odkryłem, że czeka mnie wymiana tylnej piasty lub całych kół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanar89 Napisano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Rozebrałem na części pierwsze rowerek Ukochanej w celu zważenia i przeczyszczenia, jutro cd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
insideee Napisano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Odebralem rower z legion serwis i kupiłem smar rohloff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roswell Napisano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Dziś wybrałem się wysłać paczki, do tego przelałem kasę za nowy kask (Giro Monza), byłem w rowerowych, nic nie załatwiłem, ale trochę sobie pogadałem Planowałem wyczyścić rower i buty, ale deszcz mnie odwiódł od tego pomysłu. Poza tym opisałem wczorajszy "wyścig", jak się komuś chce czytać to proszę: http://www.ptc.przemysl.pl/forum/index.php...opic&nr=268 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Obiłem SLRa nową perforowaną skórą. Jeśli ktoś chce, zrobię coś takiego i z jego siodłem pisać na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adik Napisano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Ten Slr teraz naprawdę świetnie wygląda Ścigając się sam ze sobą powyprzedzałem trochę niedzielnych rowerzystów i chyba przewiałem plecy... Zobaczy się rano, jak w rezultacie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeks Napisano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 adik a ty czasem dzisiaj nie kupiles siodelka ? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Kupiłem slicki i rękawiczki z długimi palcami. Jak się nie rozpadze to jeszcze dziś testy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiniu2 Napisano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 po szkole 64 km-trochę szosy i terenu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Kupiłem nową koszulke Biemme Fusion teraz będzie ładnie wyglądała do kolorystyki roweru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EnduroBH Napisano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Kupiłem Nowe "szimanowskie" buciki SPD Przełożyłem cały rowerek na nową ramę xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 30 km w deszczu, część po centrum Warszawy po ulicy się nie da jechać bo korek, po chodniku się też nie da jechać bo... korek co ci wszyscy ludzie robią na chodnikach w taką pogodę? wynocha do domu usyfiłam się niemożebnie, aż musiałam się wykąpać razem ze spodenkami i koszulką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 34km w ulewie dawno nie wróciłem tak brudny do domu, z takim uśmiechem na twarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olecki Napisano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Zamówiłem sakwe na kierownicę, byłem w sklepie rowerowym celem rozejrzenia się za pedałami, rękawicami i jakimiś fajnymi ciuchami. Zrobiłem 43km z czego 15 w po górkach w lesie w ostrym błocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roswell Napisano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Spider Wygląda całkiem ciekawie, pytanie tylko jak z trwałością tego pokrycia. Zdaj relację po np 1000km. Swoją drogą ile taka przyjemność by kosztowała? Jestem zainteresowany bo mój SLR w szosówce jest w opłakanym stanie. Dziś wybrałem się na standardowy trening - serpentyny (4,5km). Jechało mi się strasznie ciężko, do tego nie przyjął sięnowy łańcuch w szosówce, strasznie przeskakuje na 6 przełożeniu, co doprowadziło mnie do strasznego zdenerwowania. Poza tym wieczorem wziąłem się za czyszczenie butów i roweru po koszmarnie błotnym niedzielnym wyścigu. Jakoś poszło, ale dopiero przy pomocy węża ogrodowego ustawionego na max. ciśnienie. Jutro czas na szacowanie strat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damix Napisano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Kupno Shimano Equinox i 50km po drogach rowerowych w Poznaniu (nawet udało mi się nie zmoknąć ) Spider weź wyczyść klawiaturę bo wygląda strasznie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Wyczyściłem i nasmarowałem łańcuch Przejechałem kilkanaście km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanar89 Napisano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Wczoraj wyregulowałem przerzutki, hamulce i umyłem rower Ukochanej Za chwilę smarowanie łańcucha i po pracy na rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 3 Czerwca 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Po niedzieli spędzonej na porządkach w częściach rowerowych w garażu nie jeździłem z powodu poprawek i wielu innych spraw szkolnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Haaaa...dostałem calutkie nowiutkie kółko, bo stare zareklamowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Haaaa...dostałem calutkie nowiutkie kółko, bo stare zareklamowałem a co z nimi miałeś? Jakie to kółka? Gdzie kupowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 48km Wietrznie dziś baaardzo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 creative1989 bębenek mi się zrobał w tylnej piaście, zaczeło chrubotac przy pedałowaniu i miało luzy. Koło mam z rockridera, a rockridera z decathlonu. Jakie takie, ale ważne, że dali nowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Kupiłem dętki Maxxis ultralight 26" x 1.50/1.75 110g i łańcuch Shimano XT CN-HG93 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phil Napisano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Przedwczoraj 20 km, wczoraj tylko 10 km więc dzisiaj miało być więcej. Ale niestety czas nie pozwolił i zrobiłem tylko 10 km. Ale za to w jakich warunkach ^^ Jechałem z kumplem w lesie, zaraz po deszczu i to z dość dużą prędkością. Prawie zero przyczepności, błoto takie, że szok więc emocje mieliśmy niesamowite. Niestety wybrudziłem czyste ubranie a rower to jutro będę dłutem czyścił z błota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.