Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 8

Lookas 46

Rekomendowane odpowiedzi

jeździj zimą po lodzie to zaraz złapiesz technikę:)

dzisiaj zerwałem linkę przerzutki przedniej, byłem w rowerowym i jakimś cudem uciąłem sobie za krótki pancerz :blink: przy montażu nic nie zauważyłem no i teraz zawija mi się tak na główce że mi podnosi przerzutkę przy skręcie w lewo:P trzeba się wybrać jeszcze raz :D

41km w tym 25km w terenie :D

Dwa wypadnięcia ze ścieżki- nie ma to jak "semi-slicki" do jazdy po lekko mokrych korzeniach i liściach :)

Prawie zaliczone OTB :) ale skończyło się na dobitym do końca amorze

Ogólnie było całkiem w pyte, miłe towarzystwo z forumowiczami, ale rower i ciuchy to mycia!

Dziś 52km, czas upłynął na ucieczce przed znajomymi na serpentynach, a potem jak już kumpel dorwał mnie zdyszanego 10km dalej to ja byłem tym goniącym :)

Ogólnie bardzo fajny trening i widzę, że forma idzie w górę, ale wszystko okaże się na sobotnim maratonie.

A czy bardziej nie wymaga on mycia po? ;)

Dzisiaj 40km w niemałych nerwach. Czyli ogólnie rzecz ujmując głupota kierowców przerasta moje progi tolerancyjne, wandale zapuszczają się coraz głębiej czyli jest już po barierce na moim ulubionym drewnianym mostku. Gratis komar urżnął mnie centralnie w czoło -.-

Robert

Rower na linii startu musi lśnić, taka jest tradycja ;)

Ciastkorz

Jak mnie łapie niechęć do jazdy to wybieram się w teren, poszukiwać nowych szlaków, spróbuj może pomoże, ewentualnie wyjazd w góry na weekend.

Dziś zrobiłem ok 80km po płaskim z dwoma znajomymi, pierwsza połowa trasy to wariackie tempo i średnia ponad 33km/h, potem już nieco wolniej ale i tak wyszło 31 km/h łącznie. Ale dużo bikerów zaczęło wreszcie jeździć.

Poza tym wreszcie zapłaciłem za rzeczy, które zamowiłem na allegro.

wczoraj całkowicie rowerowy dzień..

zakupiłem i odebrałem nowe alu śrubeczki ;)

umyłem rower swój i kuzynki. ;/

zmieniłem opony na szosowe :)

zakupiłem nowy licznik z pulsometrem..

a potem pojechałem na przejażdżkę czyt. godzina na szosie.. po czym 1km od domu chwyciłem tzw panę, i na 200m przed domem musiałem już zejść z bika.xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...