rockrider Napisano 16 Maja 2009 Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Umyłem rower na jutrzejszy maraton, aż błyszczy Pewnie na koniec juz bedzie błotem oblepiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymas Napisano 17 Maja 2009 Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Mama kupiła rower, więc musiałem wszystko wyregulować + regulacja tylnej przerzytki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 17 Maja 2009 Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 dziś wraz z kuzynką byliśmy na Family Cup w Bytomiu. wywalczyła swoje 1 podium ogółem około 45km po za tym śmigałem na seryjnej A6 i stwierdzam, że ten rower nie jedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olek123 Napisano 17 Maja 2009 Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Co tej a6 uniemozliwialo jazde? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus18 Napisano 17 Maja 2009 Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Ja tam wczoraj zrobiłem sobie wyryp na Police, niestety na wysokości schroniska(~~1150m) musiałem się poddać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 17 Maja 2009 Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 10km rozgrzewka 33km Skandia Maraton LAMG Team i 12 w kategorii, a 49 w open Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 17 Maja 2009 Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Co tej a6 uniemozliwialo jazde? amor chyba.. powinna tam być 80mm.. chyba.. ogólnie rower nie chce przyspieszać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 17 Maja 2009 Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 przypomniał mi się fajny widok... bodajże przedwczoraj po południu miejsce koło kopy ćwila, ścieżka rowerowa, akurat w miejscu, gdzie przebiega ona pod ulicą - jakiś gościu ćwiczył strzelanie z łuku. pewnie by mnie to tak nie rozbawiło, gdyby nie fakt, że on stał po jednej stronie ścieżki rowerowej a cel miał po drugiej stronie... ciekawe, czy kogoś ustrzelił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiniu2 Napisano 17 Maja 2009 Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 XC w Szczecinie i zerwany łańcuch na 3 kółku ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 17 Maja 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Dziś 19 km i nuda na mieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 17 Maja 2009 Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Ja dziś wróciłem z dwudniowego pobytu w górach [okolice Szczawnicy] i jednak to jest to co kotki lubią najbardziej. Stwierdziłem też, że nie umiem zjeżdżać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawwwid Napisano 17 Maja 2009 Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 58km kierunek Trachy + mały rekonesans co się dzieje w centrum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 18 Maja 2009 Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 po prawie 4 miesiacach zakupione hamulce, jutro dostawa, nie ma tak rozowo na tarcze trzeba czekac nastepny tydzien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 18 Maja 2009 Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Kupiłem Magazyn Rowerowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanar89 Napisano 18 Maja 2009 Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 No to i ja sie dopisze w tym temacie pierwszy raz 50 km (75% teren ) z czego 30 z Ukochana a 20 sam Jutro prawdopodobnie po nową sztyce i montaż zakupionego w weekend nowego SLR'a XP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszolot10 Napisano 18 Maja 2009 Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Widziałem cię Ciastorz, byłeś chyba z kimś też na XTC ale na tym starszym (czarno-żółtym) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 19 Maja 2009 Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Nie, byłem sam Tereny tam macie piękne, nie ma co!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszolot10 Napisano 19 Maja 2009 Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Spotkała mnie zabawna sytuacja w sklepie rowerowym: Rodzice chcieli kupić dziecku rower za 3k, ale on się uparł na taki za 1,5 k. 15 minut się kłócili... Nie wiem jak się skończyło bo poszedłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 19 Maja 2009 Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 No popatrz do czego to juz doszlo...? Chcialbym miec rodzicow ktorzy chcieliby mi kupic rower 100% drozszy od moich oczekiwan Lucky dzieciak..... Zakupine nowe kola, tydzien- dwa powinny byc w uzytku.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 19 Maja 2009 Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Rodzice chcieli kupić dziecku rower za 3k, ale on się uparł na taki za 1,5 k. 15 minut się kłócili... Nie wiem jak się skończyło bo poszedłem. Widocznie ten za 1.5k zł bardziej mu się podobał od tego za 3k zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 19 Maja 2009 Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 15km- lans po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emotif Napisano 19 Maja 2009 Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 i ja sie dopisze: oddałem mą meridke do harfy. mam nadzieje, ze zlikwidują mi ciągłe problemy z napędem ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanar89 Napisano 19 Maja 2009 Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 30km głównie po lasach, oczywiście po tych deszczach wszędzie błoto... uwielbiam Na koniec złapałem pierwszego kapcia na RoRo Dziś także otrzymałem od Ukochanej 1,5 litrowy bukłak Source'a za co bardzo dziękuję Zakupiłem także nową sztycę BOP'a i zamontowałem wreszcie na nowej sztycy siodełko Przeczyściłem i naprawiłem rower Ukochanej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olecki Napisano 19 Maja 2009 Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 20km po mieście, z tym że dzisiaj raczej się bawiłem a nie jeździłem ;] Stoppie, gumy itp ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roswell Napisano 19 Maja 2009 Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 olek123 Sorki za późną odpowiedź, ale dopiero teraz zauważyłem Twoje pytanie odnośnie wyścigu: http://rtp.nazwa.pl/gory/zaluz2.jpg Jest to Wyścig Samochodowy, zawsze w okolicach czerwca, info z zeszłego roku: http://www.automalop.pl/bwg.html Dzisiaj przejechałem się po osiedlu na swojej wyścigówce, żeby sprawdzić jak się trzyma po wyścigu - hamulec z przodu co pewien czas ociera - jutro do serwisu. Po południu wybrałem się na trening szosówką, znowu Góry Słonne, tym razem czas 12:18, o 25s lepiej niż w czwartek, forma rośnie. Tętno średnie ponad 190, większość podjazdu na stojąco, po dojechaniu na szczyt padłem na ziemię W nagrodę pogoda zapewniła niespodziankę, po zjeździe z serpentyn dopadł mnie deszcz i grad, nie ma co... Aa poza tym wygrałem aukcję z kaskiem Giro Monza i adapterami Alligator, stare adaptery CenterLock-6 śrub idą na sprzedaż, info tutaj: http://www.forumrowerowe.org/index.php?showtopic=51957 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.