roswell Napisano 13 Maja 2009 Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 1415chris Ciekawy sprzęt, może jakieś zdjęcia? Dziś 46km i 2x podjazd pod Góry Słonne (serpentyny) Tak to wygląda: http://rtp.nazwa.pl/gory/zaluz2.jpg Pierwszy podjazd 12:43, a drugi to szkoda gadać Pod koniec pierwszego podjazdu na czas mało nie zderzyłem się z pewnym zakręconym gościem, w sumie nic dziwnego, wracał z 250km trasy. Zobaczcie na jego wyczyny: http://385-tys-km.blog.onet.pl/1,AR3_2009-...5-31,index.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 13 Maja 2009 Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 a i owszem w nastepnym tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 13 Maja 2009 Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Może kiedyś skorzystam, co do tego drugiego to śmiem wątpić, że Was przegonie Pojeździmy, zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 14 Maja 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Dzisiaj 23 km ze średnią prędkością 27,75 km/h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elo78 Napisano 14 Maja 2009 Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Wymieniłem łańcuch , wyprostowałem hak oraz tarcze hamulcowe, ustawiłem zaciski hamulca, wyregulowałem przerzutki i wszystko chodzi teraz miodzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 14 Maja 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 W drodze ze szkoły kupiłem neopren Accent Fabos. Dowiedziałem się przy okazji czegoś więcej odnośnie nowych sterów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adik Napisano 14 Maja 2009 Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Dzisiaj się miałem spotkać z ludzikami ze Świdnicy, ale troszkę się nie dogadaliśmy i chyba się na trasie minęliśmy Zrobiłem sobie wzamian górkowo - pagórkowy trening podjazdów i sam byłem zdziwiony, że przez 30 minut górek i lekkich wzniesień, cały czas kręciłem nogami i nie umarłem Widziałem też uroczą bikerkę na szosówce, która przygotowała się do zjazdu asfaltowymi serpentynami, ach ale ona była.. Zwykle nie robię statsów bo są wyjątkowo słabe, ale dzisiaj: av. 23km/h mx. 62,5km/h dst. 54,5km time: 2h 22m 22s A tak w oóle to jeżdzę z rozwaloną przerzutką i pękniętym koszykiem na bidon Elo78 - jaki hak prostowałeś {alu czy stal} i czym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 14 Maja 2009 Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Założyłem nowe siodełko Selle Italia SLR XP Adik jak chcesz to jutro wpadnij do nas. O 14:30 mamy zbiórkę na shelu przy intermarche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adik Napisano 14 Maja 2009 Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 No kurcze, jutro nie dam rady właśnie... Ja o 14 20 minąłem znak "witoszów dolny" i na tym odcinku w strone Świdnicy, byłem przez godzinkę. A wy tamtędy na Daisy jechaliście, czy może inną drogą? A jeśli tamtędy, to o której mniej więcej tam przejeżdzaliście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 14 Maja 2009 Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Ja dzisiaj nie jeżdziłem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 14 Maja 2009 Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 no to chwala Ci ja tez nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 14 Maja 2009 Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 ale było zimno rano! ale za to po południu bosko, akurat na rower przez przypadek przyjrzałam się moim oponkom... hmmm chyba się bieżnik trochę zjadł, trzeba pomyśleć o wymianie (o ile nie będę wymieniać całego roweru) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olek123 Napisano 14 Maja 2009 Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 zakupiona szosa thanks lukashs ale wyszlo zupelnie na cos innego: pinnacle rama carbon ultegra sl Nieźle, ciekawe czy szosa wciągnie Cie tak jak mnie, ze już na krossie to tylko na zawodach się pojawiam Dziś 46km i 2x podjazd pod Góry Słonne (serpentyny)Tak to wygląda: http://rtp.nazwa.pl/gory/zaluz2.jpg Pierwszy podjazd 12:43, a drugi to szkoda gadać Pod koniec pierwszego podjazdu na czas mało nie zderzyłem się z pewnym zakręconym gościem, w sumie nic dziwnego, wracał z 250km trasy. Zobaczcie na jego wyczyny: http://385-tys-km.blog.onet.pl/1,AR3_2009-...5-31,index.html Możesz coś więcej napisać na temat tego wyścigu? Dzisiaj zrobiłem 2 kółka trasy PT i do domu bo coś słabo się dziś czuje. Pozatym wreszcie ustawiłem Fox'a, że nie pompuje na podjazdach i względnie wybiera na zjazdach oraz odchudziłem rower o 130g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quattro Napisano 14 Maja 2009 Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Wydepilowałem sobie 3/4 jednej nogi i połowę drugiej ogoliłam... znaczy się ten, ogoliłem Trochę dziwnie się czuję, ale bardzo fajne są w dotyku gładkie nóżki. Przyzwyczaić się tylko do widoku i będzie ok. Najlepsza była pierwsza "kępka" przy depilacji, zacząłem od uda, gdzie jest wrażliwe miejsce i myślałem że się zejsram... Trzeba będzie dokończyć zabieg i nieco poprawić, jak trochę odrosną te zgolone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiniu2 Napisano 14 Maja 2009 Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 dzisiaj parę km po mieście-testowanie roweru jak na razie przerzutki chodzą o niebo lepiej niż wcześniej-nowe manetki ;D no i fox ładnie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 14 Maja 2009 Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 nie wiem zobaczymy, na razie jestem lekko podjarany, troche dziwne bo jeszcze jakis czas temu szosa to bylo cos dla mnie bardzo obcego, a teraz nie moge sie doczekac aby dosiasc 7.4kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 14 Maja 2009 Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Planowana "setka" nie wypaliła, zerwałem linkę przerzutki w lesie 10km od domu. Powrót i zmiana linki trochę czasu zajęło, więc w sumie tylko 70km stuknęło. Coś czułem, że linka jakoś się dziwnie szybko wyciąga, ale nie chciało mi się sprawdzać . Fajnie jest jechać cały czas na 11z Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 15 Maja 2009 Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Odebrałem przerzutkę. Zamontowałem sztycę. Wielkie dzięki chłopacy, fajne te graty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 15 Maja 2009 Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 90km Objazd trasy niedzielnego maratonu w bielawie Ale na zjeździe zaliczyłem glebe i wszystko mnie boli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 15 Maja 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 31 km'ów i stery naprawione... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 15 Maja 2009 Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 szosa cd zakupione buty i pedaly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 16 Maja 2009 Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Dzisiaj wyregulowałem halulce w mamy rowerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 16 Maja 2009 Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 ja dziś ...........z racji kiepskiej pogody...........tylko czytam i pisze na temat rowerów. co również uważam za bardzo rozwijające:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 16 Maja 2009 Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Dzisiaj 23,64km ze średnią 23,15km/h średni puls 139. (Deszczowa pogoda ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 16 Maja 2009 Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 dzisiaj tylko do szkoły (blisko) na zajęcia ale za to z bardzo, jak na mnie, wysoką kadencją (78, zwykle mam koło 70) a poza tym wizyta w bikemanie i zakup błotnika dla Mojego Mężczyzny i licznika rowerowego w prezencie dla kumpeli na urodziny chciałam kupić rękawiczki z palcami na chłodne poranki ale nie mają nic ciekawego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.