Quattro Napisano 10 Maja 2009 Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 A no bo zamierzałem przeprowadzić depilację cukrem no i niestety pasta mi nie wyszła Chyba za długo gotowałem bo zrobiły się cukierki, a właściwie to jeden wielki lizak Chyba jednak spróbuję plastrów z woskiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 10 Maja 2009 Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Ja jadę kremem raz na tydzień i nie pękam. A z tym cukrem to nie słyszałem, cóż to za sposób ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cusek Napisano 10 Maja 2009 Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Ja dziś zawody w GL, w mojej kategorii 5/8:) RMF i Berkner zjechał czołówkę cóż jeszcze mi do nich brakuje, a tak poza tym to centrowałem koła w drugim rowerze no i udało się igła:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 10 Maja 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 14 km i dodatkowo dojazd na boisko do koszykówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quattro Napisano 10 Maja 2009 Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Ja jadę kremem raz na tydzień i nie pękam.A z tym cukrem to nie słyszałem, cóż to za sposób ? Trochę tych włosów jest, po kremie zapewne połowa zostanie. Przy depilacji miałbym spokój na minimum 2 tyg. Maszynką golić nie mam zamiaru, bo musiałbym robić to co 3 dni. Depilacja cukrem podobnież bardzo dobra sprawa, lepsza od wosku i innych. A jak to się robi to zapytaj wujka google, on najlepiej Ci wytłumaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olecki Napisano 10 Maja 2009 Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 40 kilometrów ze znajomymi i zwiedzanie bunkrów :D Było mega fajnie, a tutaj fotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roswell Napisano 10 Maja 2009 Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Dziś wyjazd z ekipą na Słowację, razem 182km, czas 6:30, srednia ok 28 km/h. Praktycznie żadnych przerw. Padam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olecki Napisano 11 Maja 2009 Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Standardowa trasa (czyt. 40km) ale żeby było ciekawiej w deszczu Troche lasu troche szosy. Generalnie było ciężko i zimno, ale satysfakcja 100% ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 12 Maja 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Wczoraj byłem w rowerowym kupić chwyty Accent Lite do roweru rodziców i klocki Accenta do moich Hayesów MX-2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 12 Maja 2009 Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 13km po mieście na semi-slickach, tylko na tyle pozwolił mi czas... I będzie to ostatni raz w tym tygodniu, bo od jutra pooowoli zaczyna się 37 Rajd Elmot-Krause Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł-Sz Napisano 12 Maja 2009 Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Wycentrowałem dziś tylnego Crrosrida w moim bicyklu. W jednej ręce kleszcze do przytrzymania szprych, w drugiej kombinerki do kręcenia nyplami bo klucza nie mam. Naciąg szprych sprawdzałem na oko a raczej na kciuka Pierwszy raz się bawiłem w centrowanie, ale o dziwo poszło bardzo szybko i sprawnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 12 Maja 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Założyłem chwyty i starałem się usprawnić działanie klamek, ale nie wyszło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubusiowa Napisano 12 Maja 2009 Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 wczoraj 15 km - lajtowy przejazd wieczorkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 13 Maja 2009 Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Wczoraj zmieniłem oponki na trudniejsze warunki (błoto), bo na maratonie w Bielawie niby się szykuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubusiowa Napisano 13 Maja 2009 Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Znalazłam obluzowaną szprychę poruszałam ją w lewo i prawo i wskutek czego koło przestało się bujać Do pracy śmignęłam w 7 minut Zadyszka pojawiła się dopiero jak wniosłam rower na 2 piętro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 13 Maja 2009 Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Szybciuśkie 49km po szosie Fajowo było, wiaterek ustał, cieplutko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 13 Maja 2009 Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 A ja 48km 50% asfalt 50% teren. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 13 Maja 2009 Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 44.75km ogólnie, ~23.75km po lesie- przegoniony przez miłą koleżankę z forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 13 Maja 2009 Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 przegoniony przez miłą koleżankę z forum Też tak chcę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 13 Maja 2009 Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Też tak chcę! To zapraszam do Trójmiasta Choć pewnie co do czego, to Ty Nas przegonisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 13 Maja 2009 Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 To zapraszam do Trójmiasta Choć pewnie co do czego, to Ty Nas przegonisz Może kiedyś skorzystam, co do tego drugiego to śmiem wątpić, że Was przegonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawwwid Napisano 13 Maja 2009 Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 43km - zimno trochę. Plus zamontowanie koszyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 13 Maja 2009 Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 dzisiaj trochę pośmigałem na pożyczonej od kolegi 30-sto letniej kolaRZówce Rometa, muszę przyznać, że chyba polubiłem jazdę na szosie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 13 Maja 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 20 km i nowe odkrycie - stery nadają się do wymiany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 13 Maja 2009 Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 zakupiona szosa thanks lukashs ale wyszlo zupelnie na cos innego: pinnacle rama carbon ultegra sl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.