Mod Team bogus Napisano 9 Maja 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Jak do tej pory przeczytałem trochę "Biblii..." i przeglądam nasze forum. Pogoda nie pozwala na przyjemną jazdę, mam nadzieję że za niedługo się poprawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
insideee Napisano 9 Maja 2009 Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Przecież bezchmurne niebo jest o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 9 Maja 2009 Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Nie u wszystkich kolego, nie u wszystkich. Dziś będzie powtórka z wczoraj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 9 Maja 2009 Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Gdańsk pozdrawia słoneczkiem i lekkim, ochładzającym wiaterkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 9 Maja 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Dzisiaj 37 km i pewnie więcej nie będzie. Klamki rewelacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 9 Maja 2009 Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Dzisiaj tylko 26,19 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 9 Maja 2009 Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Przeczytałem całe forumrowerowe - ręka w gipsie nie pozwala robić nic innego - niestety. No, to gratuluję cierpliwości i samozaparcia - bo to jednak niezły wyczyn, nawet w obliczu przymusowej abstynencji od roweru . Obyś jak najszybciej mógł napisać: nie mam ostatnio czasu na czytanie forum, bo non stop jeżdżę na rowerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 9 Maja 2009 Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Eska Fujifilm BikeMaraton- mega 55km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 9 Maja 2009 Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Bogus, Ty nie klamkuj tylko je pokaż wreszcie gdzieś. 50km po okolicznych lasach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 9 Maja 2009 Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 45km po miescie i lasach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 9 Maja 2009 Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Dziś wyścig, Family Cup Szczyrk. Fajnie się jechało, ale kapeć na 5 okrążeniu i pościgane;] Był to mój pierwszy kapeć odkąd jeżdżę porządniej [2 lata]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olecki Napisano 9 Maja 2009 Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 30km I do tego rower umyłem, wreszcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roswell Napisano 9 Maja 2009 Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 35km poznając nowe szlaki, było ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 10 Maja 2009 Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 dzisiaj na razie tylko 15 km i to w strasznym wmordewindzie ale planuje jeszcze kolo 20 wieczorkiem, mam nadzieje ze troche wiatr sie zmniejszy. tymczasem wracam do nauki.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubusiowa Napisano 10 Maja 2009 Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 W Piątek 30 km w Sobotę 29 km a dziś pada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 10 Maja 2009 Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Ok Wax zobaczysz sobie Ro Ro i gdzieś skoczymy na rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 10 Maja 2009 Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Dzisiaj odpoczywam po maratonie Ale do tego klocki pilnikiem zmatowałem i nie piszczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quattro Napisano 10 Maja 2009 Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Wczoraj nieudana próba depilacji nóg Natomiast dziś: Dystans: 148,8 km Średnia: 29,2 km/h HR średnie: 153 HR max: 202 Kalorie: 5230 Powiewa troszkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 10 Maja 2009 Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Quattro jak zwykle zaszalał, i z odległością i ze średnią no ale szoska, to szoska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 10 Maja 2009 Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Dziś lajtowo po wyścigu 28km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quattro Napisano 10 Maja 2009 Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Quattro jak zwykle zaszalał, i z odległością i ze średnią no ale szoska, to szoska Taa, taka szoska Wytrzęsło mnie jak 150, takie masakryczne dziury były i strasznie kamienisty asfalt że więcej jak 30 nie można było lecieć, a przeważnie 25-26 km/h (ale to był jedyny minus jazdy przez tę piękną trasę przez bagna przy praktycznie zerowym ruchu samochodowym, a ruch wiadomo dlaczego taki), ale dobrze że nie było tak przez całą trasę i po reszcie trochę się podgoniło A najlepsze było jak mi się hamulec przestawił i parę kilometrów jechałem na zaciśniętym jednym klocku Na początku myślałem, że to może efekt zmęczenia ale w końcu jakoś doszedłem, że to jednak defekcik sprzętu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 10 Maja 2009 Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Ale pogoda chyba dopisywała, żeś tyle przejechał 300km na północny-zachód cały czas zimny wiatr i dużo deszczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quattro Napisano 10 Maja 2009 Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Ale przecież 150 km to nie jest dużo. No słoneczko świeciło praktycznie przez całą trasę, pod koniec się zachmurzyło i nawet coś tam zaczęło kropić ale tylko przez chwilkę i bardzo delikatnie. Natomiast jak już byłem w domu to już trochę popadało i nadal troszkę pada. Ale wiaterek też trochę wiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 10 Maja 2009 Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Jak dla kogo Póki co dla mnie 60km to dużo Na upartego mógłbym wyjść, ubierając się trochę cieplnej, ale rowerek niedawno myty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 10 Maja 2009 Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Wczoraj nieudana próba depilacji nóg A co się takiego stało ? Jakieś tam 16km - testy Reby z nowymi ciśnieniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.