creative1989 Napisano 5 Maja 2009 Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 wyczyściłem łańcuch i teraz błyszczy całkiem przyjemnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikołaj Napisano 6 Maja 2009 Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Wczoraj w ramach testu 51 km na nowym nabytku + 10 km na A dwójce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymas Napisano 6 Maja 2009 Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Dzisiaj: 4 km regulacja przerzutek -||- hamulców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 6 Maja 2009 Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Umycie crossride-ów, "nasmarowanie" łańcucha i wyczyszczenie kasety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 6 Maja 2009 Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 W zeszłym tygodniu umyłem i rozkręciłem rower na cześci pierwsze- naciągnałem linkę do tylnej przerzutki na "sucho" i dzisiaj przy zakładaniu łańcucha okazało się, że jest wyregulowana idealnie Po wyczyszczeniu kasety i łańcucha każdy bieg wchodzi ładnie, a chodzi wszystko bardzo cicho 2/3 tyg. i rower będzie gotowy na nowy sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 7 Maja 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Wczoraj zrobiłem tuning jednej klamki, dzisiaj biorę się za drugą i potem polerka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 7 Maja 2009 Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Ostatnie 35km przed maratonem Umyłem i nasmarowałem rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 7 Maja 2009 Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 odebrałam z poczty paczuszkę: 2 numery bikeboard + katalog. a potem na godzinę wsiąkłam śliniąc się na co poniektórych stronach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 7 Maja 2009 Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Kupiłem magazyn rowerowy bikeBoard. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawwwid Napisano 7 Maja 2009 Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Wyczyściłem rower i napęd - nówka sztuka A przed chwilą kupiłem koszyk na bidon Nudzi się strasznie na L4 :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 7 Maja 2009 Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Odebrałem wczoraj zatyczki soul kozak jak i podkładkę dystansowa, łatki samoprzylepne i oponkę zwijana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 8 Maja 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Wczoraj część druga tuningu klamek. Dzisiaj zwieńczenie dzieła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiniu2 Napisano 8 Maja 2009 Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 dzisiaj zamówienie kół i wpłata za części. z krossa na razie pozostanie rama bo kasy ni ma ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 8 Maja 2009 Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Zamiana kaset ze starego koła do nowego- Crossride, ponadto zamontowanie na tył Juicy 3. Próbna jazda lada moment Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghost91 Napisano 8 Maja 2009 Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Zabawa w zakładanie slicków na stare koła. Jutro do tego przykręcę kasetę i tarcze i będą koła na szosę. Już nie będę dłużej niszczył starych zasłużonych Michelinów XCR Mud. I oczywiście trening jak codziennie. Pewnie wybiorę się do Bielska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 8 Maja 2009 Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 61km, w sumie żałuje że mnie jakaś ulewa nie złapała, a było blisko - taki fetysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghost91 Napisano 8 Maja 2009 Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Wax czasem przyda się trochę deszczu, można się nawet wtedy umyć jak ktoś w domu nie ma wody A teraz tak na poważnie ja nie cierpię jeździć w ulewie na szosie, i nie chodzi tu że jestem mokry do deszczu, ale o kierowców którzy chyba celowo wjeżdżają w kałuże żeby tylko cię ochlapać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
insideee Napisano 8 Maja 2009 Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 24km na rozruszanie kości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 8 Maja 2009 Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Kupiłe skarpetki Northwave (Białe ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skiba_TG Napisano 8 Maja 2009 Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 56km dzisiaj, a wczoraj zmiana opon z slickow na NN i troche zabaw z topcapem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeks Napisano 8 Maja 2009 Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 A ja zrobilem 105km w 3-28h i ulewa mnie zlapala Okolo 1h jazdy w deszczu, ale rower sie chociaz umyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 8 Maja 2009 Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Wreszcie kupiłem Schwalbe Rocket Ron Evo super opony już przetestowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 8 Maja 2009 Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Musimy się Wojtek zgadać, pomacałbym te RoRo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 8 Maja 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Dokończyłem prace nad klamkami. Wyszlifowane i wypolerowane na błysk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sender Napisano 9 Maja 2009 Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Przeczytałem całe forumrowerowe - ręka w gipsie nie pozwala robić nic innego - niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.