Elguahe Napisano 1 Maja 2009 Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 dzisiaj 65 km,jedyny mankament to wiejący wiatr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 1 Maja 2009 Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Piotrków ->Lipce R. -> Piotrków. Na zegarze 145km, z tego jakieś 80km pod wiatr. Jutro poprawka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 1 Maja 2009 Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 65km, trochę pod wiatr, trochę z wiatrem, dużo podjazdów - ogólnie coraz lepiej ze mną... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 1 Maja 2009 Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Dzisiaj 68,86km ze średnią 20,11km/h . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 1 Maja 2009 Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Miały być góry, a wyszło 43km asfaltem :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olecki Napisano 1 Maja 2009 Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 123km, szosa, Sochaczew i z powrotem Było bardzo miło choć nie ukrywam - ciężko Tutaj fotki http://picasaweb.google.com/olecki93/RowerSochaczew10509 Przy okazji w Sochaczewie jako wielki fanatyk motocykli oglądałem motocross, jak by kogoś interesowało tutaj fotki: http://picasaweb.google.com/olecki93/MotocrossSochaczew10509 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skiba_TG Napisano 1 Maja 2009 Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Dzis uczestnictwo w Gliwickiej Masie Krytycznej (gratulacje dla organizatorow, swietnie bylo!), wyszlo 83km. Do tego kapec w drodze dojazdowej (podziekowanie dla 2 panow z Zabrza za pozyczenie pompki ), rano wymiana bateri w liczniku. Ps. Ciastkorz Tobie nie zapomne tego ze nie bylo Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
insideee Napisano 1 Maja 2009 Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 35Km pod wiatr. Warszawa. Fotki: http://picasaweb.google.pl/insidee999/Warszawa# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 1 Maja 2009 Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 24 km tylko, ale za to 3 długie sprinty zrobione, prędkość maksymalna 58,1 km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skiba_TG Napisano 2 Maja 2009 Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 110km z srednia 28.2km/h na Góre Św. Anny i do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 3 Maja 2009 Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Dzisiaj 52,19km ze średnią 20,17km/h . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 3 Maja 2009 Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 51,2km ze srednia 23km/h Przy okazji spotkałem na trasie bikera na Spec'u Pogadaliśmy chwilę i każdy ruszył w swoją strone:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 3 Maja 2009 Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 72km- po takim terenie jeszcze nie jeździłem, same podjzady prawie, w tym wjazd na Sowe Padam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 3 Maja 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Jutro poprawka:) Ile ci wyszło z wczorajszego dnia. Siedzę i poprawiam wasze posty ot taki interesujący dziś dzień, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quattro Napisano 3 Maja 2009 Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Dystans: 94,3 km Średnia: 29 km/h HR średnie: 146 HR max: 181 Kalorie: 3100 Miało być krótko, a wyszło ponad 3 godziny, nie byłem przygotowany, więc to wszystko na 0,6l izotonika... w ten upał, o żarciu już nie wspominając. Ps. Ale se nogi opaliłem , najbardziej od granicy spodenek do kolana, poniżej krzaczki trochę przeszkadzają, ale postanowiłem również że się ich pozbędę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 3 Maja 2009 Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Ile ci wyszło z wczorajszego dnia.Siedzę i poprawiam wasze posty ot taki interesujący dziś dzień, Dokładnie nie wiem, bo wyzerowało mi licznik w Konewce. Ale z powrotem było 68km, więc mogło w sumie zamknąć się około 130km. A dziś poleciałem do Bełchatowa, tempo lajtowe, w sumie coś około 70km wyszło. Przez ten weekend wykręciłem łącznie 350km . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 3 Maja 2009 Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 kupiłem nowe koło, bo w starym pękła obręcz:/ teraz kombinuje z kluczem do kasety bo potrzebny ponad 24 (prawdopodobnie 25 albo 26) a to to większy nawet od tych do kół w samochodzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 3 Maja 2009 Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 udało mi się kupić manetki XT 770 bardzo tanio(oczywiście używki) . W takim razie niezadługo będę pozbywał się DC XT, bo jakoś miałem opory przed ich założeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawwwid Napisano 4 Maja 2009 Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Zakupiłem ( w końcu ) Okulary http://www.velo.com.pl/codeigniter/velo/as...towe_11_big.jpg Niestety na razie nie jest mi dane je sprawdzić - angina straszna rzecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 4 Maja 2009 Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Kupiłem łańcuch XTR'a i rękawiczki długopalczaste XTR'a + symbolicznie jakieś 10km na rowerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 4 Maja 2009 Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 A ja 37km, wietrznie strasznie Do tego pograłem trochę w nogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 4 Maja 2009 Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 kurde, ludzie, gdzie wy takie średnie wyrabiacie ja się cieszę jak mam ponad 21... dzisiaj ponad 21 bo w obie strony miałam wplecywind (zmienił się w ciągu dnia kierunek wiatru) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 5 Maja 2009 Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 73 km w niedziele wiekszość lasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 5 Maja 2009 Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Dzisiaj jeździc nie jeżdże, ale wyreguowałem hamulce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymas Napisano 5 Maja 2009 Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Zakupiłem nową dĘtkę (wczoraj) + 7 km (dzisiaj) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.