Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 8

Lookas 46

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
dzisiaj z rowerowych: nie złapałam żadnej gumy :D

mam dla Ciebie dobrą wiadomość

Twoje snakowanie przeszło ... na mnie

kiszka w drodze do pracy

14 minut zmiana dętki , muszę poćwiczyć by uzyskać lepszy czas

Napisano

jurasek, musisz poćwiczyć :D choć nie życzę Ci tego :D ja ostatnią dętkę zmieniłam w 15 minut licząc razem ze zdjęciem i zamontowaniem koła i napompowaniem :D

ostatnie zakupy: łyżki do opon ;D naprawdę super rewelacja w porównaniu do kluczy od mieszkania... :P

Napisano

Czwartek: wymiana mostka na 110 na "-", montaż spd, nowe butki Shimano SH-M122. Niedziela test nowego sprzętu - Rudawy Janowickie: 56 km, przewyższenia 1150, max 57 km/h, średnia 15,7 km/h.

• Mod Team
Napisano

Ubezpieczyłem się dziś :whistling: Kurcze w latach kiedy jeździłem najbardziej intensywnie nie miałem ubezpieczenia bo nie było czasu, albo zawsze było mi nie po drodze. A teraz jak mam od początku roku 1400km to wykupiłem ubezpieczenie :rolleyes: Teraz będę spokojniejszy, chociaż nigdy żadnego wypadku nie miałem. Koszt pakietu Bezpieczny rowerzysta w PZU to 28zł przy OC na 10 tys. zł i NNW na 8 tys. zł.

Napisano

Ja też jestem ubezpieczony już od lutego, w PZU. Na szczęście ubezpieczenie się jeszcze nie przydało.

Cena 33zł/rok, stawka OC i NW 10 tys zł. Mam konto Inteligo, zawarcie umowy za jego pomocą jest szybkie i wygodne.

Dziś wreszcie doszły łożyska od korby.

Poza tym wczoraj wystawiłem moją szosówkę:

http://www.allegro.pl/item465233201_merida...ecord_9_kg.html

Zainteresowanie jest dość duże, zobaczymy za ile pójdzie.

Napisano
jurasek, musisz poćwiczyć :rolleyes: choć nie życzę Ci tego :whistling: ja ostatnią dętkę zmieniłam w 15 minut licząc razem ze zdjęciem i zamontowaniem koła i napompowaniem :rolleyes:

ostatnie zakupy: łyżki do opon ;D naprawdę super rewelacja w porównaniu do kluczy od mieszkania... ;)

Nooo, rzecz przydatna. Chociaż sam używam palców :rolleyes: oszczędzam czas na ich wyjęciu. A cała operacja zajmuje mi bodajże ok. 10 minut :rolleyes:

Napisano

chciałem pojeździć po południu a tu mała niespodziewanka guma i zamiast jazdy czekało mnie łatanie dętki a jak łatanie to od razu czyszczenie roweru i tak zeszło popołudnie. A taka fajna pogoda dziś była :D

Napisano

Dziś nie pojeździłem, bo cały czas padało, a teraz sortuję zdjęcia z tegorocznych zawodów i zastanawiam się co pierwsze nowa szosówka czy modernizacja roweru MTB, na wszystko mi kasy nie starczy :D

Poza tym wygrałem właśnie bardzo okazyjnie licytację zacisków Accent Professional 91g :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...