insideee Napisano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 21km po miescie, wieczorem. Ale zimno ręce mi zamarzły.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 zauważyłem, że sobie trochę ręce opaliłem, powiedziałbym, że nawet znacząco. Przejechałem na słońcu może z 60km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 mój debiut w maratonie: 48 km (albo 46, zależnie od źródła, obsługa się nie mogła zdecydować ile a mój licznik pokazał 48) czas 2:46:24, 32 miejsce wśród kobiet może nie mam się czym chwalić ale jestem zadowolona. szacowałam się mniej więcej na 3h nie było mokro, piasek pochłonął deszcz więc trasa była dość ubita. w niektórych miejscach łachy piasku ale w więszkości do przejechania pierwszą połowę pochłonęłam (średnią z pierwszych 20 km miałam około 20 km/h) w drugiej połowie sporo podjazdów, jak dla mnie morderczych, ale tylko 3 razy musiałam podprowadzić rower pod górkę, pozostałe podjechałam sporo piachu, mnóstwo wertepów (ała mój tyłek) i wąskich ścieżek, momentami miałam wrażenie, że zaczepię kierownicą o drzewo ze trzy razy trzeba było przebyć strumyk, w tym raz się nie udało przejechać rowerem i trzeba było zamoczyć buty raz wpadłam w koszmarną błotnistą kałuzę, buty całe czarne dobrze, że wzięłam sobie ciuchy na zmianę a na finiszu wyprzedziłam jeszcze jednego rowerzystę bo był bardzo silny doping na wale otaczającym stadion (nawet mi bili brawo haha) i wjechałam na metę z prędkością około 30 km/h kilka fotek: galeria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 20 Kwietnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Wczoraj pokręciłem sobie troszkę i wykręciłem 43 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amikoma Napisano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 dzisiaj to jakies 30km na r-10,więcej czasu chodziłem po bunkrach w lasach Świnoujskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 21 Kwietnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 18 km, takie tam zwykłe jeżdżenie po mieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Moja aukcja Juicy 5 na allegro została usunięta, za dopisanie w nazwie "/nie hayes formula oro xtr xt" Pewnie konkurencja wysłała raport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 IMO b. dobrze. Wkurzające jest to jak chce poszukać czegoś konkretnego a tu mi 10str. wyłazi i w 3/4 jest dopisek "nie"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawwwid Napisano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 38km w tym 10km do pracy + 'pomoc' kumplowi w zakupie rockridera 5.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 IMO b. dobrze. Wkurzające jest to jak chce poszukać czegoś konkretnego a tu mi 10str. wyłazi i w 3/4 jest dopisek "nie"... Też mnie to czasami irytuje, ale doszedłem do wniosku, że jedna aukcja z takimi dopiskami dużo nie zaszkodzi, bo aukcji z heblami ostatnio jest bardzo mało Mój nowy nabytek: http://i82.photobucket.com/albums/j262/Cre...ci/DSC01233.jpg +13.13km po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 29km po asfalciku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 22 Kwietnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Dzisiaj zająłem się tylną piastą CR. Ostatnio czasem tak jakby bębenek nie łapał. Okazało się, że jakiś paproch dostał się do środka, lecz nie wiem w jaki sposób, ale już problem zażegnany - mam taką nadzieję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 28,6km w 1h10min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Wczoraj 65km w 2h20 Dzisiaj założyłem nowe laczki(Crossmaxy), zrobiłem 30km po górkach w lesie. Spotkałem stado jeleni i z jednym się nawet ścigałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Dzisiaj założyłem nowe laczki(Crossmaxy) Disc czy V? Ważyłeś je, jak ze sztywnością? Doszedłem do wniosku, że nie będę golił nóg, no bo jak ja będę chodził po uczelni w krótkich spodenkach i ogolonymi nogami, co innego jakby siedział na rowerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Disc czy V? Ważyłeś je, jak ze sztywnością? ale ja osioł jestem . Oczywiście chodziło o crossmarki maxxisa. To chyba ze zmęczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Normalnie - gładkie nogi są ładniejsze od owłosionych xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 odkryłam, że RS J1 ma blokadę skoku a zastanawiałam się, dlaczego ostatnio się nie ugina... myślałam, że się popsuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Normalnie - gładkie nogi są ładniejsze od owłosionych xD Takie trochę mniej męskie Na lato pewnie sobie zgole odkryłam, że RS J1 ma blokadę skoku a zastanawiałam się, dlaczego ostatnio się nie ugina... myślałam, że się popsuł hehe, sama się ta blokada włączyła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 kolejna dni na serwisie to na czym ludzie potrafią jeździć to jest jedna wielka masakra kolejne ciężko kręcone kilometry, montaż nowych hamulców i skrócenie przewodów oraz montaż siodła w końcu wróciło do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 creative prawdopodobnie mi ją przestawili jak rower był w serwisie, albo mój chłopak zrobił mi dowcip (chociaż się nie przyznaje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 32km A teraz zabieram się za reaktywację Leader Foxa, którym będzie jeździł mój tata:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 założyłem nowe oponki, w sumie te same Nobby Nic ale o rozmiar większe czyli 2.4 , a wieczorem będę smarował napęd na maraton Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 50km- troche asfaltu i troche terenu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 24 Kwietnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Dostałem prezent w postaci "Biblii Treningu Kolarza Górskiego" Joe Friel'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.