Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 8

Lookas 46

Rekomendowane odpowiedzi

mój debiut w maratonie:

48 km (albo 46, zależnie od źródła, obsługa się nie mogła zdecydować ile a mój licznik pokazał 48)

czas 2:46:24, 32 miejsce wśród kobiet

może nie mam się czym chwalić ale jestem zadowolona. szacowałam się mniej więcej na 3h :)

nie było mokro, piasek pochłonął deszcz więc trasa była dość ubita. w niektórych miejscach łachy piasku ale w więszkości do przejechania

pierwszą połowę pochłonęłam (średnią z pierwszych 20 km miałam około 20 km/h)

w drugiej połowie sporo podjazdów, jak dla mnie morderczych, ale tylko 3 razy musiałam podprowadzić rower pod górkę, pozostałe podjechałam

sporo piachu, mnóstwo wertepów (ała mój tyłek) i wąskich ścieżek, momentami miałam wrażenie, że zaczepię kierownicą o drzewo :)

ze trzy razy trzeba było przebyć strumyk, w tym raz się nie udało przejechać rowerem i trzeba było zamoczyć buty

raz wpadłam w koszmarną błotnistą kałuzę, buty całe czarne :) dobrze, że wzięłam sobie ciuchy na zmianę :)

a na finiszu wyprzedziłam jeszcze jednego rowerzystę bo był bardzo silny doping na wale otaczającym stadion (nawet mi bili brawo haha) i wjechałam na metę z prędkością około 30 km/h :)

kilka fotek:

galeria

IMO b. dobrze. Wkurzające jest to jak chce poszukać czegoś konkretnego a tu mi 10str. wyłazi i w 3/4 jest dopisek "nie"...

Też mnie to czasami irytuje, ale doszedłem do wniosku, że jedna aukcja z takimi dopiskami dużo nie zaszkodzi, bo aukcji z heblami ostatnio jest bardzo mało

Mój nowy nabytek:

http://i82.photobucket.com/albums/j262/Cre...ci/DSC01233.jpg

:P

+13.13km po mieście

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...