pewiengosc001 Napisano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 //fajny temat, prawie jak pamiętnik rano: po długiej zimie spędzonej na zewnątrz postanawiam przywrócić rower do stanu świetności(zaczynam od kół - mycie, szorowanie...) południe: rozkręciłem tylną piastę, wydłubałem oś, kulki, wyczyściłem wszystko, próbowałem odkręcić wolnobieg trochę później w południe: poddałem się - nie dam rady odkręcić tego dziadostwa popołudnie: odwiedzam miejscowy serwis gdzie miły pan w ferworze walki z jakimś starszym panem, jego synkiem i rowerkiem w mgnieniu oka zarzuca moje kółko na imadło i odkręca dziada:) godzina 3 w nocy: składam do kupy koło, nie zgubiłem żadnej kulki, całkiem szybko udało się spasować konusy godzina 3:30 : nie mogę rozkręcić przedniej piasty... klucz do konusów chyba nie wytrzyma przedłużenia rurką... nie mam dwóch siedemnastek... nic może rano uda się pożyczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 i jakiś balsam tak aby ładnie opalone łydeczki ładnie wyglądały IMO oliwka Wczoraj sprzedałem ramę a dziś wysyłka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Wax: może wosk? ]:-) bolą mnie łydki... ale to chyba nie od roweru, a tym bardziej nie od golenia tylko od aikido alternatywnie do zmiany roweru dzisiaj rozmyślam nad zmianą siodełka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olecki Napisano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Hehe powinno być tak że automat scala posty jednego usera z tego tematu do jakiegoś pliku i na koniec sezonu wysyła pw To byłby pamiętnik :) Ja rowerowego jeszcze nic dzisiaj nie zrobiłem...aczkolwiek wybieram się właśnie po kask i może jakieś ciuszki ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 30 km po 3mieście, w sumie wyszło 2miasto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
insideee Napisano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 20km Po terenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzepkok Napisano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 61,3 km głównie w terenie + niezły upadek ze skarpy do jeziora (tak coś 2m turlania z bikiem i lodowata woda!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Zapomniałem dopisać- prawie bym miał wypadek z jedną panią w samochodzie- przejechałem już połowę pasów(myślę na pewno mnie widzi), patrze nie hamuje to ja na klamkę i zrobiłem piękne stoppie- na szczęście zahamowała, bo jechałem tylko na przedniej V-ce Zasada ograniczonego zaufania, zasadą. Zmęczenie, zmęczeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olecki Napisano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Odebrałem paczkę z plecakiem, bidonem i pompką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quattro Napisano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 28 km ze średnią 31,6 km/h, a za niedługo wyjeżdżamy na wieczorno-nocną jazdę po lesie, rzecz jasna na góralu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Dwa wypady: - południowy ~17km w tym 7km w lesie. Doświadczenie prawa Murphy'ego: ostatni zjazd z lasu = przelecenie przez kiere i trochę turlania się po liściach, na szczęście żadnych strat - wieczorny ~19km po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Teraz Was zaskoczę moja dzisiejsza czynność związana z rowerem- popatrzyłem na swojego rumaka, w sercu poczułem ciepło, lekka nutka nostalgii mnie ogarnęła i to tyle na dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 42km w terenie ze średnią 23km/h, wreszcie znalazłem upragnione błota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 28,19km ze średnią 23,49km/h ) Kolano już prawie nie boli, jest dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 przyczepiłam do roweru czipa i numer startowy na jutro dzisiaj nie jeździłam ale za to towarzyszyłam mojej połówce jako kibic w biegu dookoła Zoo pogoda na bieg parszywa jak mało... a jutro w Otwocku chyba będzie straszne błoto oO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olecki Napisano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Zrezygnowałem na wyjazd do Kampinosu ze względu na niepewną pogodę ( na przemian deszcz/słońce i do tego chłodno) i zrobiłem 30km po okolicznych lasach, w błocie, rower cały brudny, ja cały brudny Jeździło się super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 pogoda na bieg parszywa jak mało... a jutro w Otwocku chyba będzie straszne błoto oO Szosy obeschły od razu jak pojawiło się słońce, a w lasach ledwie wilgotna ściółka, miejscami małe kałuże i to tyle Chyba że trasa będzie prowadzić przez jakieś rozjechane dżipami leśne drogi Jest szansa że nie będzie źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 59km i odebranie nr startowego na jutro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
insideee Napisano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 23km 50% teren 50% miasto. A w lesie błoto po tarcze.. a na słońcu sucho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 19 Kwietnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Wczoraj 28 km. Dzisiaj jeszcze się okaże, ale o wynikach napiszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 pierwszy start w maratonie:)padło na mini wynik może nie zachwyca ale też nie jechałem się ścigać tylko zobaczyć jak to jest - to jest dobre!!! ogólnie z dojazdem z domu na start i powrót do chaty wyszło na dziś 89km:) pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawwwid Napisano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 33km kiedy ja wreszcie kupię ten koszyk i bidon... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olecki Napisano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 20 kilometrów z tego 5 po mieście, reszta las Nabawiłem się przy okazji jakiejś kontuzji kolana... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Dzisiaj 53,90km ze średnią 20,10 km/h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 39km. Z tego 28km(mini) Fujifilm BikeMaraton ze średnią 26,7km/h i 9 miejscem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.