pudeleQ Napisano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Ja dzisiaj zmontowałem prowizoryczną centrownice w jakieś ~30minut a następnie ok. 2,5h przekładałem do przedniego kółka nową obręcz raz z centrowaniem. Oto efekty: centrownica http://img11.imageshack.us/img11/9818/centrownica.jpg cały rowerek z nową obręczą z przodu http://img11.imageshack.us/img11/1769/rowerek.jpg Kółeczko nie bije na boki, jedynie leciutko góra - dół, ale to dlatego, że nie miałem pod ręką drugiej takiej śruby, żeby sprawdzić bicie pionowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 47km - szoska - średnia 30km/h mimo kolana ogolone nogi pozwoliły mi szybciej jechać xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Czym goliłeś nogi, normalnie maszynką do golenia czy inne wymysły jak plastry etc. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quattro Napisano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Moja mała uwaga, plastrami itd. itp. depilujemy, nie golimy Osobiście też mam w planach takie coś, ale nie uśmiecha mi się co 3 dni powtarzać operacji, co miałoby miejsce przy goleniu. Zainteresowałem się depilacją i trochę poczytałem o depilacji cukrem jak na razie wydaje się to bardzo dobra metoda. Będę musiał spróbować, wtedy mamy 2 tygodnie spokoju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeks Napisano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 depilator panowie, depilator a dzisiaj do pracy i z powrotem, 32km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Ja dziś 101,80km. W czteroosobowej ekipie Coś mi kolano zaczyna nawalać :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thor07 Napisano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 W końcu złapałem kapcia w tym sezonie... i to od razu na obu kołach Poza tym 97km, jakimś cudem też w czteroosobowej ekipie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 twardziele... ja depilatora użyłam raz. i więcej tego nie zrobię wolę golić nogi maszynką co 3 dni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Kupiłę gazety: Bikeboard, Magazyn Rowerowy i Rowertour. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Czym goliłeś nogi, normalnie maszynką do golenia czy inne wymysły jak plastry etc. ? Dostałem od znajomej - Eveline Cosmetics Just Epil do skóry wrażliwej i poszło raz dwa, jak gdzieś nie dało rady to doprawiłem 1 razówką ale było mało takich miejsc - polecam Żeby nie było offTopu to napiszę że kupiłem gazety: bB, MR i TopGear'a :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 twardziele... ja depilatora użyłam raz. i więcej tego nie zrobię wolę golić nogi maszynką co 3 dni... O rany, to chyba trafiłaś na nieodpowiedni egzemplarz! Ja, od kiedy po raz pierwszy skorzystałam z depilatora, maszynki i żyletki odesłałam do muzeum . Polecam Philipsa - nawet tych ichnich rękawic z chłodzącą wkładką żelową, która niby ma redukować ból, używać nie trzeba, bo po prostu żadnego bólu się nie czuje . I faktycznie, po pewnym czasie tempo odrastania włosków wyraźnie spada, a ich gęstość maleje - ja już doszłam do depilowania łydek raz na +/- 6 tygodni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 O ciekawych rzeczach tu piszecie Idę po depilator Po za tym 110,12km w 5:37:16 (mogło być lepiej), ale dystans w samotności potrafi zmęczyć jak diabli. Zwłaszcza ostatnie 35km pod wiatr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeks Napisano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Ja nie wiem jakiej firmy mam depilator, ale powiem tylko, ze ma dwa biegi i jest rozowy haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 O ciekawych rzeczach tu piszecie No, jak to - o rowerowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Wiem że rowerowych gładkie nogi są ok! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
insideee Napisano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Przynajmniej rany sie goją w miare szybko : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 39km dzisiaj po szosie dla relaksu, średnia około 29km/h. Pobawiłem się też w geocaching i jedną skrzynkę odnalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Ecia powątpiewam, a nie kupie depilatora tylko po to żeby go więcej nie użyć... trudno, będę się męczyć z maszynką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 No ja używałem maszynki, ale przestawiłem się na niebieski veet + różowa łopatka ;D A z rowerowych to hmmm, kasę wyorałem i jakoś za bardzo niedługo myślę w końcu zrobić rower w takiej konfiguracji, która mnie po raz pierwszy zadowoli (no może poza hamulcami które przy przypływie gotówki pójdą do odstrzału) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 kantele: no, jak wolisz - ale ja bym wymiękła, gdybym co 3 dni musiała golić nogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Zdarzają się ludzie o wielkiej cierpliwości Z bardziej rowerowych, wreszcie udało mi się zamówić okulary Teraz tylko kiedy będą Zabawnie inteligentny sprzedawca (nowy jakiś ) zapisał zamówienie: Okulary Nortwawe Predator, czarne oprawki, szkła multilaer. Mam tylko nadzieję, że ktoś bardziej rozgarnięty połapie się o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olecki Napisano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Ja dzisiaj zrobiłem 15 km po lasach Oprócz tego zamówiłem plecak rowerowy Kellysa, bidon i mini pompke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
insideee Napisano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Odebrałem kosz na bidon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Kupiłem sztyce Boplight. Średnica 27,2mm, długość 350, waga 214g. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 dziś i wczoraj kolejne godziny w serwisie.. wczoraj sprzedałem hamulce.. dziś zamówiłem nowe.. do co najmniej poniedziałku jestem uziemiony ;/ co do golenia to polecam depilator, a potem maszynka 1 razowa i jakiś balsam tak aby ładnie opalone łydeczki ładnie wyglądały Robert bardzo dobrze wiemy o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.