Spider Napisano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Sprzedałem kumplowi pakiet części : tył XT RD-M760 , pedały deore 505, mostek PRO XLT, siodełko KBIX, chwyty WCS, przód FD-M570, osłonkę -neopren kelly's , koszyki Speca Rib Cage , korki do kiery i zacisk na imbus 31,8 za 155zł po koleżeńsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 w sumie dziś niewiele, bo raptem 30km, ale trenowałem szybkie podjazdy i czuję to w nogach:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Zmieniłam oponę. Osiągam rekordy, to już nie 55 tylko 5 minut. Ale z tarczą to się zaraz popłaczę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom3 Napisano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 dzis 103km z czego 40 w terenie czyli malta- kornik- rogalin - puszczykowo - malta - cytadela ( co by dokrecic do 100km ) Calkiem pozytywnie pomimo bolu kolana.. cos nei tak ustawione bloki w spd chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawwwid Napisano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 46km http://img18.imageshack.us/img18/9725/mailgooglecoma.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 9 Kwietnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Wczoraj około 20 km i przygotowanie roweru kumpla do dzisiejszego kwartetowego wypadu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skiba_TG Napisano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 46km http://img18.imageshack.us/img18/9725/mailgooglecoma.jpg Czy to sa Czechowice? Bo jakos znajomo to wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kylos91 Napisano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Wymiana pancerzyków i linek w rowerze Ojca No i aktualnie myślę gdzie by tu pojechać dzisiaj xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Ha! zrobiłam tarcze, o dziwo, za trzecim razem. Kilometrów nie znam, ale 4 godziny jazdy. I wszystkie podjazdy co kiedyś zdarzało mi się rower prowadzić, dzisiaj podjechałam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tullus Napisano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Jak na razie tylko wizyta w Olsztynie w celu kupienia pedałów i butów spd, zakończona kupnem.....koszyka na bidon. Chyba zdecydowałem się, na zamówienie przez neta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawwwid Napisano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Czy to sa Czechowice? Bo jakos znajomo to wyglada Tak to są Czechowice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Dawwwid - w obie strony udalo sie podjechac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ślawus Napisano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Dzisiaj wyciągnąłem Radona na światło dzienne (pierwszy raz w tym roku), bilans po zimie, praktycznie brak blokady w Rebie i pęknięty pancerz przedniej przerzutki. Krótka przejażdżka, sam asfalt (czarne --> Perła zachodu --> góra szybowcowa --> czarne, czas ~1,5h jazdy). dodatkowo dzisiaj lekko zeszlifowałem ubijaki (tak się położyłem w zakręcie, że zahaczyłem o podłoże). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Dzisiaj 90km wycieczka do Czech, było super:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 kolejny dzień na serwsie xDD czyli wymiany, naprawy itd. na koniec doprowadziłem Krossa do stanu użytkowania.. zaraz idę go jeszcze tylko umyć i jutro na sesję http://www.forumrowerowe.org/index.php?sho...mp;#entry565379 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 9 Kwietnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Dzisiaj 31 km, ale wycieczka z przygodami, niestety nie z tymi przyjemnymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Odebrałem nowego bike'a, niestety napinacz ma taki luz boczny, że łańcuch przeskakuje i nie da się jeździć. Jak do jutra nie znajdę jakiegoś napinacza Alfine'a to w święta jestem udupiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawwwid Napisano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Dawwwid - w obie strony udalo sie podjechac? Niestety tylko w jedną - tą w stronę bliżej 'jeziora' ale i tak przy samej końcówce trzeba było trochę popchać rower W odwrotna trochę dziur jest no i mam mały problem z oczami, łzawią mi bardzo - trzeba kupić jakieś okularki przeźroczyste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Mi dziś wyszło 84,40km Nareszcie jakaś dłuższa wycieczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 jak ja nie lubie takich... jak on jest w blaszaku to myśli że mu wszystko wolno :/ pacan jeden wczoraj na al. niepodległości wyprzedził mnie tylko po to, żeby mnie zblokować 5 metrów dalej bo on skręcał w prawo... grrrrrrr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 10 Kwietnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 20 km i gleba kumpla podczas fotografowania w akcji. Na szczęście nic mu się nie stało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 No jak zwykle bank holiday i pada...sh..t Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 40km na nowym sprzęcie. Więcej na www.fifi.bikestats.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Wczoraj 34km tak z nudów, a dzisiaj to dopero bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Dzisiaj tylko 36km niestety po asfalcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.