andi333 Napisano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Dziś 104 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Dziś 12.8km ze średnim tętnem 194 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Sixer, dużo ) Ja dziś na ~11km miałem średni 176 a i tak zdychałem Ogólnie to w pierwszym XC w swoim życiu wystartowałem i jest git ) W sumie jakieś 43km dziś :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Sixer, a jakie miałeś maksymalne tętno? Bo musialo byc spore żeby taka średnia była Ja na wyścigach to 185 sredniego nie przekraczałem w twoim wieku Ja dalej kuruje nogę i tylko popatrzyłem na rower. Aaa i dostałem takie małe ruchliwe coś Tora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 faktycznie tygrys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skiba_TG Napisano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Aaa i dostałem takie małe ruchliwe coś Tora Nie mogłes innego(lepszego) amora wybrac dla takiego pieknego szczeniaka? A ja dzis 45km z srednia 33km/h (na slickach ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Reba nie brzmi IMO zbyt ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skiba_TG Napisano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Sa jeszcze inne amorki np R7, Sid, bomber itd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Powierciłem, piłowałem... i dopiero sztyca jest lżejsza o 5g. :x Teraz pozostało 9-10g... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Zmieniłem krobe na nowa SLX-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Ja dziś 44,40km ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 6km po lesie, w tym 1.5km na piechotę przez teren, w którym co niektóra terenówka by sobie nie poradziła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 ogólnie 48km wracam kolano coraz mniej boli jest dobrze.. po za tym, to zamówiłem sobie kasetę, blacik, zregenerowałem przedni hamulec, ostatni raz już chyba wyczyściłem stary napęd.. a przed chwilą skończyłem przegląd roweru kuzynki.. jutro tylko mycie całego bika i zmiana opon a potem tylko śmigać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
insideee Napisano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 20 km po asfalcie ze średnią 25km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Sixer, a jakie miałeś maksymalne tętno? [...] Pokazało 203 Jak na razie maksymalne, jakie w życiu zdołałem zrobić Z rowerowych to umyłem rower z błota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 6 Kwietnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 13 km z kumplem i pogadanka w parku na ławce z dziewczynami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
insideee Napisano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 bogus92 szpanowałeś przy nich rowerem? hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 No to Sixer bardzo wysoko sie utrzymujesz ja przy średnich 180-185 maksy na wyścigach robiłem po 205-206, teraz co prawda troche mniej ale sie postarzałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 wczoraj koło 30 ale średnia niewielka bo na koniec towarzyszyłam w bieganiu wkurza mnie mój rower. chrzęści, skrzypi... chyba przegląd mu się należy bo mycie i smarowanie nie pomogło aha no i przednia prawa szczęka hamulcowa się blokuje.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Pewnie trzeba by ją odkręcić (a najlepiej obie) i przeczyścić zarówno gniazda śrub, jak i piwoty. Te ostatnie przed montażem nasmarować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 na ostatnim wypadzie też blokowała mi się jedna szczęka... okazało się że opona postanowiła do reszty sparcieć, pęknąć i wybrzuszyć się pokazując dętkę... klocek tarł właśnie o oponę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 55km i jestem mocno nie pocieszony, kolano się odnowiło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 7 Kwietnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Dzisiaj bez roweru. Z niecierpliwością czekam na piwoty. Liczyłem na to, ze już dzisiaj będą ale się przeliczyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 dziś cały dzień spędzony w rowerowy.. cały dzień bawiłem się w serwisanta rowerowego.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Ecia oddałam do serwisu na przegląd, niech oni się martwią tylko jutro cały dzień bez roweru ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.