creative1989 Napisano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 a z rowerowych to wyparzylem bidon i zaraz ide rower myc mój rower też wymaga mycia do tego stopnia, że już gorzej łańcuch pracuje i kiepsko biegi przeskakują tylko jakoś nie mogę znaleźć czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 mycie? ja się czystym wstydzę z domu wyjeżdżać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 2 Kwietnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Wczoraj pomalowałem hak przerzutki na czarno . A co dzisiaj będę robił to się jeszcze okaże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 wczoraj odebrałam pakiet startowy na Mazovie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Wróciłem do PL, poważyłem, posegregowałem, wyczyściłem, porobiłem zdjęcia częściom, które doszły podczas mojej nieobecności. Byłem w rowerowym zapytać się o parę części. Do tego jeszcze kupiłem ramę, widelec, teraz tylko czekać. Także dzisiejszy dzień można uznać za jak najbardziej rowerowy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Cóż to za rama Fifi ? Ja dzisiaj bawiłem się Rebą i wyregulowałem w miarę tylne XT. Jutro czas na mycie - aktywna piana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturwalas Napisano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 A ja się zarejestrowałem na tym forum Poza tym odebrałem paczuchę z BC 700. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 dzisiaj pierwszy raz rowerkiem do pracy w tym roku cudnie było rano, a jeszcze czekam na koniec pracy i równie cudny powrót do domu iha! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Svolken Napisano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Wczoraj 70km, a w środę 60km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 3 Kwietnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Wczoraj wyjeździłem 19 km, ale nudno było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Dziś 48km, 50% teren, 50% asfalt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 3 Kwietnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Przed chwilką zamówiłem piwoty do Judy. W końcu na allegro, bo nigdzie w okolicy nie mogę ich dostać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 47km, a dokładnie to trasa Świdnica-->Ślęża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
insideee Napisano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 40 km- 80 % teren 20 % asfalt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 4 Kwietnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Dzisiaj piękne rozpoczęcie rowerowej wiosny - 54 km. Zrobiłem 80 zdjęć podczas wypadu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Ja też rozpocząłem wiosnę - na allegro - kupiłem avidy juicy 3 @bogus92 a ja 250 i mam 600 mega przeglądania teraz ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 4 Kwietnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 To pokaż najciekawsze fotki z tej wyprawy na forum. 250 km... taki drobiazg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Oddałem części do serwisu, będzie złożony w przyszłym tygodniu. :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 250 fot - heheh te lepsze będą na forum, spokojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 wczoraj umyłam rower. a dzisiaj prawie 30 hura, wiosna! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 5 Kwietnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Źle zrozumiałem Nawrotku. Dzisiaj 16,6 km z tatą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Dzisiaj tylko 34km na asfalcie, deszcz skrócił mi wycieczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valof Napisano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Wczoraj 10km na rozgrzewke na nowym sprzęcie Dzisiaj 27km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Dzisiaj 63,42 km ze średnią 18,07 km/h średni puls 132. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Mazovia - Łódź. Skończyłem MEGA i zgubiłem bidon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.