Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 8

Lookas 46

Rekomendowane odpowiedzi

Skręciłem staw skokowy grając w siatke- zderzenie z kolegą z drużyny :) czyli tydzień bez roweru, mam nadzieje, że nie wiecej. Na razie tylko usztywnienie opaską i nadzieja, że przejdzie w 3 dni, jeśli nie to pewnie po kontroli dadzą gips :/ Posiedze w domu to chociaż może coś napisze na forum, a nie tylko bede przegladal :) A co do tematu to wczoraj zmieniłem w szosie owijke na srebrnego Fizika Microtexa i jest piękna :)

dzięki za opinię na temat Rockridera, jeszcze zastanawiam sie nad którymś Scottem ale nie mogę się zdecydować. Mam jeszcze trochę czasu na myślenie bo zanim skończę pisać pracę mgr to pewnie co najmniej miesiąc.

Ecia jakoś powątpiewam :) ale jeśli wybrany przeze mnie rower będzie z SPD w standardzie to najwyżej będę się uczyć ;)

Szoska, szoska :confused:

Niby nawet nie taki straszny ten wiatr, ale na dodatek po zimie zero formy to tak wychodzi.

W jedną stronę ciągnięcie się ok. 20 km/h, a z powrotem to 30-40 km/h się leciało i średnia podskoczyła <_< ale to dzięki wiatrowi :P Z drugiej jednak strony gdyby go nie było to by pewnie to samo wyszło, bo ciągle byłyby te same opory, a tak raz jest strasznie w twarz, a wracając jest przeważnie w plecy choć czasem tak kręci że jakbyś nie jechał to zawsze pod wiatr. Jednak zdania nie zmienię iż wole kiedy jest bezwietrznie.

Dokręciłem dziś do 54 km, odebrałem (wreszcie!) przesyłkę a w niej upragniona przerzutka na przód deore XT (model down swing) i książeczkę "Maraton z blatu" (Jakub Karp). Także ten dzień zaliczam do bardzo-prze miłych :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...