insideee Napisano 30 Marca 2009 Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 I jak wrażenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 30 Marca 2009 Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 a glebka była? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 30 Marca 2009 Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Skręciłem staw skokowy grając w siatke- zderzenie z kolegą z drużyny czyli tydzień bez roweru, mam nadzieje, że nie wiecej. Na razie tylko usztywnienie opaską i nadzieja, że przejdzie w 3 dni, jeśli nie to pewnie po kontroli dadzą gips :/ Posiedze w domu to chociaż może coś napisze na forum, a nie tylko bede przegladal A co do tematu to wczoraj zmieniłem w szosie owijke na srebrnego Fizika Microtexa i jest piękna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout Napisano 30 Marca 2009 Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Kupiłem od Kuku eSeLeRa Gel Flow W końcu może tyłek mi odpocznie od skrzywionego Kbixa Pro Race Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 30 Marca 2009 Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 kupilem nieplanowana korbe XT, planowany mostek Tiogi, a jutro odbieram kiere, rogi, sztyce, boostera i koszyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 31 Marca 2009 Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 dzięki za opinię na temat Rockridera, jeszcze zastanawiam sie nad którymś Scottem ale nie mogę się zdecydować. Mam jeszcze trochę czasu na myślenie bo zanim skończę pisać pracę mgr to pewnie co najmniej miesiąc. Ecia jakoś powątpiewam ale jeśli wybrany przeze mnie rower będzie z SPD w standardzie to najwyżej będę się uczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 31 Marca 2009 Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 No, i wtedy sama zobaczysz, jakie to łatwe i intuicyjne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 31 Marca 2009 Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 a ja wczoraj dostalem nowego Rowertoura:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 31 Marca 2009 Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 32km teren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikan Napisano 31 Marca 2009 Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 21km teren i + 1km/h do średniej - jest dobrze, forma rośnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 31 Marca 2009 Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 prawie 24km po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
insideee Napisano 31 Marca 2009 Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 30 km po mieście 15 w terenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 31 Marca 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 22 km. Fajnie było, bo już czuć wiosnę. Zaciski wyglądają pięknie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quattro Napisano 31 Marca 2009 Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 47 km ze średnią 28 km/h pierdzielony wiatr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
insideee Napisano 31 Marca 2009 Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Jaki wiatr ?! ja wyszedłem z formy i średnia 15 - 25km/h ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 31 Marca 2009 Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 47 km ze średnią 28 km/h pierdzielony wiatr...szoska?Jaki wiatr ?! ja wyszedłem z formy i średnia 15 - 25km/h ;/ W Gdańsku przywiewało ostro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quattro Napisano 31 Marca 2009 Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Szoska, szoska Niby nawet nie taki straszny ten wiatr, ale na dodatek po zimie zero formy to tak wychodzi. W jedną stronę ciągnięcie się ok. 20 km/h, a z powrotem to 30-40 km/h się leciało i średnia podskoczyła ale to dzięki wiatrowi Z drugiej jednak strony gdyby go nie było to by pewnie to samo wyszło, bo ciągle byłyby te same opory, a tak raz jest strasznie w twarz, a wracając jest przeważnie w plecy choć czasem tak kręci że jakbyś nie jechał to zawsze pod wiatr. Jednak zdania nie zmienię iż wole kiedy jest bezwietrznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuku Napisano 31 Marca 2009 Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 64,7km dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manio4444 Napisano 31 Marca 2009 Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 roweru to zero km, bo dziś przerwe w treningu mam;) Kupiłem bandanę;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiill Napisano 31 Marca 2009 Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Dokręciłem dziś do 54 km, odebrałem (wreszcie!) przesyłkę a w niej upragniona przerzutka na przód deore XT (model down swing) i książeczkę "Maraton z blatu" (Jakub Karp). Także ten dzień zaliczam do bardzo-prze miłych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Dzisiaj 42,5km teren z małym dodatkiem asfaltu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skiba_TG Napisano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Rowne 50Km, kupienie bidona i otrzymanie oponek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Kupiłem sztycę do szosóweczki http://allegro.pl/item599139568_sztyca_controltech.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubusiowa Napisano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Dojechałam do pracy + wniosłam rower na 2 piętro w 10 min , a zazwyczaj zajmowało mi to jakieś 20 min JUPI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skiba_TG Napisano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Kubusiowa ostre treningi przed zlotem? a z rowerowych to wyparzylem bidon i zaraz ide rower myc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.