Kuku Napisano 18 Października 2008 Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Się chwalicie, to nie będę gorszy Ja dziś z kumplami zrobiłem ciekawą traskę: Ustroń Zdrój-Mała Czantoria-Wielka Czantoria-Soszów Wielki-Stożek-Kubalonka-Wisła Czarne-Wisła Malinka-Przełęcz Salmopolska-Szczyrk-Buczkowice-Meszna-Bystra-Bielsko Biała Wyszło 75km z dojazdem na dworzec, pogoda dziś piękna, w górach cieplutko, tylko wieczorkiem na zjeździe z Salmopolu troszkę zimno Zjazd z Soszowa pierwsza klasa ;] http://picasaweb.google.pl/RockrideRR/Czan...zWStoEkSalmopol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roswell Napisano 18 Października 2008 Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Dziś jedynie byłem odebrać zdjęcia z wyścigów od znajomego. Poza tym cały dzień pomagałem w porządkach u wujka O rowerze nie było mowy. Teraz myślę nad modernizacjami na przyszły sezon, na pewno tarczówki, lekkie koła do tego i Sid jak fundusze pozwolą Oto kilka ciekawszych zdjęć: Po maratonie w moim mieście, zmęczony ale szczęśliwy No i zasłużona nagroda, 3 miejsce Ścigał się ktoś w gorszych warunkach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filus Napisano 18 Października 2008 Udostępnij Napisano 18 Października 2008 ja dzisiaj 23km trasa bardziej techniczna, pełno liści i nie widac zadnych korzeni ani dziur wiec miałem "schiza" i pełno blota ( twarz miałem cała w kropki ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 18 Października 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Powiem tak - fajny rower... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 18 Października 2008 Udostępnij Napisano 18 Października 2008 kompletnie nie rozumiem , czemu w takich przypadkach nie stosujecie błotników piach w zębach , ukochany strój w bagnie, wypucowany rower ubabrany w błocie nie , stanowczo wolę pełne błotniki z chlapaczami i suchy tyłek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 18 Października 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Października 2008 To jest hardcore jurasku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jack Danniels Napisano 18 Października 2008 Udostępnij Napisano 18 Października 2008 W pewnym wieku pokrewieństwo ze świnią jest bardzo wyraźne Zwłaszcza u samców. (to chyba zależy od poziomu testosteronu i zdolności reproduktorskich ) Ja też bardzo lubię. Właśnie dziś doszedłem do wniosku, że jak już kupię sobie wreszcie Patrola to opatentuję przy okazji brud w sprayu do spryskiwania nim terenówki przed wyjazdem na miasto i zarobię na tym mnósto kasy. Póki co inwestuję w wosk i szampon, bo małe bmw wygląda jednak lepiej czyste, a taka warstwa błota żeby laski się do niej kleiły szybko zasycha i odpada. <edit> Przepraszam jeśli kogoś uraziłem. Idę się wstydzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 19 Października 2008 Udostępnij Napisano 19 Października 2008 brud w sprayu? z moich doświadczeń z freelanderem wynika że nie ma większej zabawy niż gdy można uwalić błotem w lesie świeżo umytą brykę brud w sprayu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 19 Października 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Dzisiaj przejażdżka z kumplem po mieście. W tym tygodniu mam zajęcie z kuplem, rozkładamy i czyścimy jego rower. Tak poza tym to urwał szprychę i nie wiedział co mu dzwoniło podczas jazdy, wybadałem co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skiba_TG Napisano 19 Października 2008 Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Dzis 48km z modym po tygodniowej przerwie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 19 Października 2008 Udostępnij Napisano 19 Października 2008 44.05km na szosie w półtorej godziny.. jakiś p**** uderzył mnie dziś lusterkiem :/ siny nadgarstek:/ udało mi się utrzymać na rowerze, bo akurat szybko nie jechałem. Na szczęście numer rejestracyjny pamiętam, już poszedł do dzienniczka z dopiskiem " Kara musi być" xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vistat Napisano 19 Października 2008 Udostępnij Napisano 19 Października 2008 xD tylko tak to mogę opisać ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ender Napisano 19 Października 2008 Udostępnij Napisano 19 Października 2008 44.05km na szosie w półtorej godziny.. jakiś p**** uderzył mnie dziś lusterkiem :/ siny nadgarstek:/ udało mi się utrzymać na rowerze, bo akurat szybko nie jechałem. Na szczęście numer rejestracyjny pamiętam, już poszedł do dzienniczka z dopiskiem " Kara musi być" xD szczescie ze nie upadles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 19 Października 2008 Udostępnij Napisano 19 Października 2008 xD tylko tak to mogę opisać ;] no nie wiem czy to jest takie śmieszne. tak jak mówiłem, nie jechałem szybko.. coś koło 15 km/h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roswell Napisano 19 Października 2008 Udostępnij Napisano 19 Października 2008 kompletnie nie rozumiem , czemu w takich przypadkach nie stosujecie błotników piach w zębach , ukochany strój w bagnie, wypucowany rower ubabrany w błocie nie , stanowczo wolę pełne błotniki z chlapaczami i suchy tyłek Nie no, błotniki odpadają, nie po to stosuję alu śrubki, zeby odchudzić rower o 100g, żeby go potem dociążyć błotnikami A tak na poważnie, podejrzewam, że szybko nazbierałoby sie tyle błota pod błotnikami, że zablokowałoby koła. Dziś tylko założyłem mostek WCS, wobec tego Tioga O-Bone idzie na sprzedaż. Chętni pisać! Cena 50zł. http://picasaweb.google.com/dwojtowicz10/M...000206938422082 Za chwilę wystawię aukcje na allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 19 Października 2008 Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Sixer: chyba znalazłam winowajcę... wczoraj wściekłam się bo przez tę piep... gumę nie dotarłam na ślub Eci, natomiast i tak musiałam dopompować koło w trasie kilka razy żeby jakoś dojechać do domu a przy okazji zauważyłam, że w bardzo wyraźnie syczy w jednym miejscu - więc po wyjęciu dętki w domu prawie wywinęłam oponę na lewą stronę - i znalazłam w tym miejscu malusieńki, dosłownie 1mm średnicy max, kawałek szkła... no cóż - dętkę zakleiłam i dzisiaj mimo ponad 30 km nic nie puszcza - mam nadzieję, że to właśnie to było... bo zaczynam już powoli nienawidzić rower przez to cholerstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 20 Października 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Października 2008 kantele to się nazywa mieć pecha żeby tyle razy zmieniać dętkę i ani razu nie trafić na przyczynę Może czas przesiąść się na UST ? Z rowerowych to ja tylko czytam forum między sprawozdaniem z chemii fizycznej, a nauką mechaniki płynów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 20 Października 2008 Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Doszły dziś do mnie części do składanego gianta :] siodło slr xp, manetki, przerzutka tył x-9. Wielkie dzięki tomeks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 20 Października 2008 Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Pixon, co to jest UST? udeptane stare truchło? dzisiaj z rowerowych: nie złapałam żadnej gumy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 20 Października 2008 Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Kantele, rozumiem Twój ból. Dzisiaj 500m od domu już wracając złapałem lacza. No, ale nie w takich ilościach Swoją drogą, dawno się tu nie wypowiadałem A tak to jakieś 10km rekreacji. Chociaż ostatnio jeździ mi się tak dobrze jak rzadko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GZA20 Napisano 20 Października 2008 Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Udeptane stare truchło ?? hehehe...nie ma jak rozszyfrowanie z odrobiną dowcipu hehe Z tym ust to mu zapewne chodzi o explorery ust czyli opony bezdętkowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 20 Października 2008 Udostępnij Napisano 20 Października 2008 A tak to jakieś 10km rekreacji. Chociaż ostatnio jeździ mi się tak dobrze jak rzadko. Czyli dokładnie tak, jak mnie - ale ja wiem, czemu: po prostu nadeszła moja ulubiona pora na rower . Temperatury, w których czuję się najlepiej . Jesień ma tylko jedną wadę: zbyt krótki dzień... Pozdrówko z werwą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 20 Października 2008 Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Chyba właśnie w tym rzecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roswell Napisano 20 Października 2008 Udostępnij Napisano 20 Października 2008 No jak dla mnie to już jednak trochę za zimno... Mimo to bym pojeździł, tyle tylko, że łożyska do korby dalej nie dotarły! Z rowerowych rzeczy to odebrałem dzisiaj koło z serwisu - wymiana szprychy, a drugie od kolegi. Niestety z szosowym kołem WH-R550 jest coś nie tak, bębenek praktycznie nie tyka. Chyba oddam je do serwisu bo sam się tego nie podejmę. Co gorsza przy ściąganiu z niego kasety uderzyłem w szprychę narzędziem, a ta pękła No nic kasetę przełożyłem do koła Mach1, zamontowałem wszystko, zdemontowałem licznik i jutro szosówka idzie na sprzedaż. Jest to Merida Road 880 rozmiar 54 na osprzęcie Campagnolo Record (korba, manetki, przednia przerzutka), Mirage (tylna przerzutka), hamulce to Ultegra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 20 Października 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Pixon, co to jest UST? udeptane stare truchło? Heh prawie Mowa oczywiście o oponach bezdętkowych oraz mnogością korzyści jaka się z tym wiąże. Brak snejków i ulatywania powietrza po tym jak się na kolec od róży tudzież inne drobne gwoździe powjeżdża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.